ATI Catalyst 5.5

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ATI Catalyst 5.5

Příspěvek od Lord »

....ze by to byl MELOUN
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ignorelist: kremrole a dezoláti
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

zombux píše::devil: tam je CCC

http://www.ati.com/home/online/CatalystXPdriver.html tady je verze bez CCC
taky nesnášíš CCC :wink:

jinak už je někdo testnul? Já nedávno nainstaloval CAL5.4 a nechce se mi zas stahovat nové, pokud nebude rozdíl :roll:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

prej se vyřešily jenom nějaké problémy se softem a s hrami jinak nic nepředělávaj ... :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Včera jsem je testoval, ve hrach zadny problemy (jaké překvapení :oops: ) .. marky vícemene stejny jako v 5.4 (mírnej narust v 05ce)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

MorbiDKDN
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MorbiDKDN »

Ja jsem zaznamenal docela velikej pokrok mam sice 9200 Atlantis a na starsich ovladacich mi sla o poznani hur nektery hry dokonce nechtely najet... ja jsem s nema nad miru spokojen MorbiD
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Nainstalováno a otestováno. Žádný problém, ani zlepšení výkonu jsem nespozoroval.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Predator1880
Nováček
Nováček

Příspěvek od Predator1880 »

Nema niekdo odkaz na Release Notes k tymto catalystom. Na ATI.com to neviem najst. Ako zneprehladnili download ovladacov od vtedy to tam neni a trochu mi to chyba, aby som vedel co vlastne stahujem.
AMD Athlon64 754 3000+ Venice, 1024MB RAM V-Data 400MHz CL3, ASUS K8N-E, Seagate 160GB SATA, Seagate 200GB 8MB P-ATA, LG GSA-4167B, Pioneer DVD-119, PowerColor Sapphire Radeon X800GT 256MB AGP 8pip 475/490, MSI TV@nywhere Master, Pinnacle Firewire 1394, 3Com 3C905b-TX, modem Microcom DeskPorte56K, FDD, Enermax EG-375AX-EV(W)(24P)
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Je to normálně na stránce downloadu v odstavci instructions
jinak http://www2.ati.com/drivers/Catalyst_55 ... notes.html
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Predator1880
Nováček
Nováček

Příspěvek od Predator1880 »

Dakujem
AMD Athlon64 754 3000+ Venice, 1024MB RAM V-Data 400MHz CL3, ASUS K8N-E, Seagate 160GB SATA, Seagate 200GB 8MB P-ATA, LG GSA-4167B, Pioneer DVD-119, PowerColor Sapphire Radeon X800GT 256MB AGP 8pip 475/490, MSI TV@nywhere Master, Pinnacle Firewire 1394, 3Com 3C905b-TX, modem Microcom DeskPorte56K, FDD, Enermax EG-375AX-EV(W)(24P)
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Stáhl jsem je bez CCC a nešel mi přehazovat televizní výstup (to jsem trochu čekal u ovladačů bez control centra :( ).
Tak jsem stáhl ty kompletní a po instalování to zkončilo modrou smrtí :sad: . Nepomohla ani jejich několikanásobná kompletní přeinstalace :x .
Po hodině práce jsem tam vrátil moje starý rad_w2kxp_omega_2536b.exe a jede to tak jak má 8-) .

Tak nevim co se dělo aď jsem tam hodil jakýkoliv ovladače tak jely - kromě těch v z linku výše.
Mám Saphire 9800.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jsou trochu divný, updatoval jsem z 5.3 který jely bez problémů na 5.5, až po několika restartech a ručním nastavení novějšího driveru se rozjela 2D akcelerace... zdá se že to teď jede ok, snad to vydrží :? jinak bude rollback
ignorelist: kremrole a dezoláti
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

porad je CCC tam, kde bylo na zacatku?
a existuje lokalizovana verze ovladace?
časy se mění a my s ním
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“