Hraje tu někdo Lineage 2 ?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Zamčeno
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? my hrame na Kaine
Vlk_the_Great
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlk_the_Great »

no server v pohode podle mych osobnich zkusenosti neni chodi tak 3h denne, ale vse je zapricinene jistými inovacemi , tak doufamze az to dokonci bude spolehlivej.
Kerry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kerry »

Vlk_the_Great píše:no server v pohode podle mych osobnich zkusenosti neni chodi tak 3h denne, ale vse je zapricinene jistými inovacemi , tak doufamze az to dokonci bude spolehlivej.
tvoje osobni zkusenosti jsou..... petidenni...
za tu dobu se stalo:
1.)DOS utok na server(nebudu mlet v cem to spociva protoze to nevim)ale pretizi to serveru pripojeni
2.)davani veci po tom utoku do poradku
3.)zrizovani dalsiho samostatneho serveru na prihlasovani, coz opravdu pomohlo...

takze muzes byt rad i za ty tri hodiny denne...
shadow, jeho revírem je pct forum, jeho tempo je vražedné, jeho protivníky jsou smetištní krysy, komunisti a zlí admini. Shadow postuje ve dne v noci, jeho úkolem na fóru je bránit spravedlnost...
Obrázek
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od presidente »

vlk: tezkej pesimismus 3 hodiny fakt ne. Btw co sem cet, tak ofic servery padaj snad jeste vic nez free, protoze se venujou C3 a na hru kaslou :)
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

menší dotaz :oops:
jaký druh zbraní byste doporučili pro Orca Raidera?používám dual fist,nezdá se mi to moc optimální,tak bych chtěl poradit co lepšího :wink:

edit:lvl 28,dmg Mahumům bez použití soulshot je asi 30 jednou ránou při použití SS je to asi 60 :)
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? co lepsie by si chcel? ja ked som mal dva mece to bola smatlavost nadovsetko s tym co robil ten ork :)
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

já jenom jestli to dmg je tak akurát,zbran ma dmg:49,27
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? tak si kup lepsiu,alebo SoR a stit :)
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

kdyz tak koukam, na skilly raidera, tak umi pouzivat dobre drevcovy zbrane a mece/sekyry/palcaty+stit, takze fists fakt ne od toho je monk a pak tyrant, kterej ma nejrychlejsi att speed da se s nim dat i s buffem 1500 att speed :-D
edite// ehm nedokoncil sem myslenku :) Kazdopadne Destroyer je zase na obrovskej utok :)
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

dlouho jsem tu nebyl, takže servery o víkendu nejedou? Já jen, že celý víkend jsem jaksi s modrým ukazovákem na myši neuspěl. Už jsem si chtěl zapojit starou myš, abych si tu optickou tím klikáním neodrovnal. :)
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Včera okolo 1 v noci to šlo ... btw, ted když to jde stači dvě kliknutí :)
Goldnoob team proud member!
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Thellwin píše:Včera okolo 1 v noci to šlo ... btw, ted když to jde stači dvě kliknutí :)
okolo jedné v noci jsem chrněl....ono je sice hezké, že je to zadara, ale pokud by to za prachy jelo líp, tak bych si raději zaplatil. Mno co se dá dělat.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

meridius: uz to tady nekdo psal a je to hlavne na foru worldu, ze je authorization server down a ocekavane spusteni okolo 8. vecer i kdyz bych s tim nepocital na 100%
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

presidente píše:meridius: uz to tady nekdo psal a je to hlavne na foru worldu, ze je authorization server down a ocekavane spusteni okolo 8. vecer i kdyz bych s tim nepocital na 100%
jo, podle toho překladu té anglické hlášky jsem myslel, že to bude na víkend ready. Ne v troskách. Ale dobrý, aspoň se budu učit a ne blbnout.
presidente
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hehe zaregistruj se a tam je forum, kte admin vyhlasuje proc je server down. Tamta hlaska byla neco jinyho sry prehlid sem se :) Stejne maj ted dalsi problem, takze zase nic :(
Vlk_the_Great
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

já nevim co si všichni stěžujou :D teď to chodi nadherne spozdeni 126ms proste parada. Prihlaseni na jendo macknuti . Jestli je to uz ready a pojede to ted takhle castejc tak to bude bomba :)
M@rty
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Prodej

Příspěvek od M@rty »

Ahoj. Poprve jsem si otevrel private store a prodavam nejake brneni apod. Chtel bych se zeptat, zda ta moje postavicka to zbozi nabizi i kdyz se diskonektnu, nebo musim byt online? Dik
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? musis byt pripojeny
Vlk_the_Great
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak ma dilema jakej mec koupit nebo dilema je tujen jeden terej yb za to stal ale nevim jestli neni nekde lepsi tak se chci zeptat jak je na tom Sword of revolution? Addeny na nej mam tak si ho asi koupim.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) SoR je imho moc nice
Zamčeno

Zpět na „Hry a zábava“