-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Jiri Drak píše:A ty bys na svojem kompu nechal zadarmo treba rok bezet server s WOW ?
ne, protože už mi na něm běží apatche a budu měnit provajdra.
maximalně bych nějákej hw způjčil do doby, než ten server přestane běžet.
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

DivX píše:
Jiri Drak píše:A ty bys na svojem kompu nechal zadarmo treba rok bezet server s WOW ?
ne, protože už mi na něm běží apatche a budu měnit provajdra.
maximalně bych nějákej hw způjčil do doby, než ten server přestane běžet.
Takze samozrejme ne jak jsem ocekaval. Libi se mi jak lidi, kteri sami pro druhe nikdy nic neudelali nejvic vykrikuji a nadavaji adminum na free serverech, kdyz to spadne nebo kdyz jsou jine problemy, nebo kdyz po nich nedejboze chcou symbolicky prispevek na potrebny HW (a to se samozrejme netyka jen WOW). Zkus se zamyslet nad tim kolik casu (a casto i penez) tomu ti lide venuji a to jen proto abys sis tam i ty mohl zahrat.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

DivX píše:
hippygamer píše: muzu doporucit pouze devorian (ostatni server sucks :cry:).... za maly prispevek na HW serveru dostanes ucet a paris.... :wink: .... kdyztak mi napis na ICQ
Tak ode dneška (tj 11.5.2005 6:00) mam spuštěnej WoW server 1.4.0
Když přispějete na hw tak vam zřidim acc (do konce prázdnin se zdejchnu, tak nepočitejte, že si zapařite dlouho).

ne - teď vážne - devorian je 1. server kterej něco po hračich chce, aby si mohli zapařit.
je to dobry zbůsob jak si upgradnout pc. nikde v zahraničí sem se s tim doposud nesetkal... z toho je vidět jak sou někteří češi 'vyčurani'.
kemo tu psal že kdo chce acc na devorianu, tak ať mu napiše.
protahlo se to tak na 3tydny a pak sem se dozvěděl že acc nebudou 8-)
Trochu trapna otazka:co to znamena hw? :oops:
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Jiri Drak píše:Takze samozrejme ne jak jsem ocekaval. Libi se mi jak lidi, kteri sami pro druhe nikdy nic neudelali nejvic vykrikuji a nadavaji adminum na free serverech, kdyz to spadne nebo kdyz jsou jine problemy, nebo kdyz po nich nedejboze chcou symbolicky prispevek na potrebny HW (a to se samozrejme netyka jen WOW). Zkus se zamyslet nad tim kolik casu (a casto i penez) tomu ti lide venuji a to jen proto abys sis tam i ty mohl zahrat.
je to jen jejich dobrá vůle... nikdo je do toho nenuti. nevim jak ty, ale já nic neplatim za to, že nevštěvuju tenhle skvělý server (a tisíce dalších...)
kdybych měl volné pc a byl bych do wow "blázen" jak před měsícem, možná bych už o něčem uvažoval.
btw nikdy jsem žádnemu adminovi nenadal...
..vím co to je se starat o server, vím co to je když furt někdo do tebe reje, že to zas nejede, co s tim zase máš...
Nikdy bych za přistup na server, pokud by se nejednalo o něco komerčního nechtěl po nikom peníze.

_raven_: hw - hardware

\\Edit_01 ->
hippygamer: s ČŘ nechci mít nic společneho.. zbytek pm (thread WoW)
Naposledy upravil(a) DivX dne stř 11. kvě 2005, 15:59, celkem upraveno 2 x.
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hippygamer »

DivX píše:
hippygamer píše: muzu doporucit pouze devorian (ostatni server sucks :cry:).... za maly prispevek na HW serveru dostanes ucet a paris.... :wink: .... kdyztak mi napis na ICQ
Tak ode dneška (tj 11.5.2005 6:00) mam spuštěnej WoW server 1.4.0
Když přispějete na hw tak vam zřidim acc (do konce prázdnin se zdejchnu, tak nepočitejte, že si zapařite dlouho).

ne - teď vážne - devorian je 1. server kterej něco po hračich chce, aby si mohli zapařit.
je to dobry zbůsob jak si upgradnout pc. nikde v zahraničí sem se s tim doposud nesetkal... z toho je vidět jak sou někteří češi 'vyčurani'.
kemo tu psal že kdo chce acc na devorianu, tak ať mu napiše.
protahlo se to tak na 3tydny a pak sem se dozvěděl že acc nebudou 8-)
no tak tohle jsem od tebe necekal :shock: ... ale dobre...

prispevek se plati proto, ze lide provozujici devorian nemaji vlastni server a timto zpusobem ho davaji dohromady....

bohuzel ses ukazal jako pravy cech = chtej za to penize, kdyz ostatni jedou zdarma > podvodnici!!! opak je pravdou... je to nejlepsi server (vyjma blizzardu) na kterym jsem hral(ju)...
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

hippygamer píše:no tak tohle jsem od tebe necekal :shock: ... ale dobre...

prispevek se plati proto, ze lide provozujici devorian nemaji vlastni server a timto zpusobem ho davaji dohromady....

bohuzel ses ukazal jako pravy cech = chtej za to penize, kdyz ostatni jedou zdarma > podvodnici!!! opak je pravdou... je to nejlepsi server (vyjma blizzardu) na kterym jsem hral(ju)...
už jenom dodatek:
hippy mi hodil link na forum http://devorian.kabel1.cz/forum/index.php?showtopic=12
- a musim řict, že TranZer neni určitě žádnej manik, co by s těma prachama či hw někam zdrhl...
přiroval bych to spiš k "Národ sobě".
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

DivX píše:
Jiri Drak píše:Takze samozrejme ne jak jsem ocekaval. Libi se mi jak lidi, kteri sami pro druhe nikdy nic neudelali nejvic vykrikuji a nadavaji adminum na free serverech, kdyz to spadne nebo kdyz jsou jine problemy, nebo kdyz po nich nedejboze chcou symbolicky prispevek na potrebny HW (a to se samozrejme netyka jen WOW). Zkus se zamyslet nad tim kolik casu (a casto i penez) tomu ti lide venuji a to jen proto abys sis tam i ty mohl zahrat.
je to jen jejich dobrá vůle... nikdo je do toho nenuti. nevim jak ty, ale já nic neplatim za to, že nevštěvuju tenhle skvělý server (a tisíce dalších...)
kdybych měl volné pc a byl bych do wow "blázen" jak před měsícem, možná bych už o něčem uvažoval.
btw nikdy jsem žádnemu adminovi nenadal...
..vím co to je se starat o server, vím co to je když furt někdo do tebe reje, že to zas nejede, co s tim zase máš...
Nikdy bych za přistup na server, pokud by se nejednalo o něco komerčního nechtěl po nikom peníze.

_raven_: hw - hardware

\\Edit_01 ->
hippygamer: s ČŘ nechci mít nic společneho.. zbytek pm (thread WoW)
Počkej a jak můžete přispět na HW? :oops:
MA3X
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MA3X »

wow nej onlinovka in da world :wink:
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Aby vás to hraní na free serverech nakonec nevyšlo dráž než na originálním realmu ;)
vss Vodnik DrC+ (kp)
MA3X
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MA3X »

free seervery sou dmnc taky sem si rikal ze to budu smelit ale tahle hra je proste tak skvela ze sem doo ni investoval a platim poplatky a rikam nelituju toho 8-)
HollyG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HollyG »

MA3X-NUKED píše:free seervery sou dmnc taky sem si rikal ze to budu smelit ale tahle hra je proste tak skvela ze sem doo ni investoval a platim poplatky a rikam nelituju toho 8-)
Asi tak, nejak moc tu resite crackly servery, osobne bych na nem nikdy nehral, ono kdyz mi kamos rika tak sem ziskal kouzlo blizzard, ale na serveru nefunguje, prijde mi neco spatne. To ze treba na devorianu ma clovek za 2 dny kolem 60 lvl je hnus... Proste orig rulezz
Základní deska: DFI LP UT NF4Ultra-D nForce4 Ultra Procesor: AMD Opteron 144 1800MHz@1080*2400 0,95V*1,4V Paměti: DUALCHANNEL 2xA-DATA 512 MB Grafická karta: Sapphire Ati Radeon X800 HDD: PATA Hitachi 160GB 8MB 7200RPM, SATA Hitachi 250GB 8MB 7200RPM Mechaniky: DVD+RW DL Pioneer DVR-108 Klávesnice: KB-21e Krysa: Logitech MX510 Monitor: LCD 19" HP1955 3Dmark2001:: 25 230 3Dmark2003: 10 798 3Dmark2005: 4945 Inet by GTS/Telenor - Office 2M, 220KB down, 32KB up, NIX 10ms, NoFUP
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

plz s jakym netem se da hrat wow?
kuceraj
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuceraj »

Cujo píše:plz s jakym netem se da hrat wow?
V minimálních požadavcích píšou 56kbps modem. Nikoho, kdo to hraje na modemu neznám. Já to hraju na 512/256 a v poho ... Znám i lidi co to hrají na 256/64 a taky ok ...
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

kuceraj píše:
Cujo píše:plz s jakym netem se da hrat wow?
V minimálních požadavcích píšou 56kbps modem. Nikoho, kdo to hraje na modemu neznám. Já to hraju na 512/256 a v poho ... Znám i lidi co to hrají na 256/64 a taky ok ...
Ja hrajuna 256 a je to v poho,ale znam kluka,kterymu to jede i na 56,trochu se mu to trha,ale dela mu problem že když se přidá do party tak mu to padá(možná je to připojením)
HollyG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HollyG »

Melo by bez jakychkoli problemu stacit 128kbps a na upload cokoliv. Dulezitej je samozrejme jako vzdy nejvyce ping. Znam lidi co to hrajou i na gprs ale nevidel sem jak to vypada a ani videt nechci :)
No a hrat to na modemu to bych si opravdu nedal, za den zaplatit jako za mesicni poplatek za hru, to by bylo hodne zajimavy :)
Základní deska: DFI LP UT NF4Ultra-D nForce4 Ultra Procesor: AMD Opteron 144 1800MHz@1080*2400 0,95V*1,4V Paměti: DUALCHANNEL 2xA-DATA 512 MB Grafická karta: Sapphire Ati Radeon X800 HDD: PATA Hitachi 160GB 8MB 7200RPM, SATA Hitachi 250GB 8MB 7200RPM Mechaniky: DVD+RW DL Pioneer DVR-108 Klávesnice: KB-21e Krysa: Logitech MX510 Monitor: LCD 19" HP1955 3Dmark2001:: 25 230 3Dmark2003: 10 798 3Dmark2005: 4945 Inet by GTS/Telenor - Office 2M, 220KB down, 32KB up, NIX 10ms, NoFUP
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Oficialni server

Příspěvek od zupan »

Hraje tu nekdo na oficialnich server Blizzardu. Na kterem hrajete ? Mam hru objednanou a jsem zvedavej jakej je to rozdil oproti cracklym serverum. Zatim jsem hral na Infected network.
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
HollyG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Oficialni server

Příspěvek od HollyG »

zupan píše:Hraje tu nekdo na oficialnich server Blizzardu. Na kterem hrajete ? Mam hru objednanou a jsem zvedavej jakej je to rozdil oproti cracklym serverum. Zatim jsem hral na Infected network.
Rozdil neporovnatelnej, vse funguje a tak :)
Jinak vetsina cechu hraje na PvP Shadow moon
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

HollyG píše:Rozdil neporovnatelnej, vse funguje a tak :)
hm.. tak to bych zrovna netvrdil... sou servery kde nefungujou převoznici, guesty... no je toho víc :wink: :(

Jinak ja to pařim na 48/48 a jede mi to fklidu... když hraješ po netu tak rychlost je vedlejši... hlavni sou pingy :twisted:
Kámoš ma 64kbps a pingy má na každej server (až na server jeho provajdra) větší :P
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zupan »

HollyG píše:
zupan píše:Hraje tu nekdo na oficialnich server Blizzardu. Na kterem hrajete ? Mam hru objednanou a jsem zvedavej jakej je to rozdil oproti cracklym serverum. Zatim jsem hral na Infected network.
Rozdil neporovnatelnej, vse funguje a tak :)
Shadow Moon je ale asi uz dost plnej ne ? navic kdyz budu zacinat tak to asi nebude dost dobry. Potreboval bych nejakej server kde budou ze zacatku spis mensi lvl a hodne Cechu :wink:
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
HollyG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HollyG »

Na shadow moon mas opravdu hodne cechu, navic snad kazdej si dela nejakyho alta a treba i vic, takze o low levely nejak nouze neni...
No a s tim ze je plnej mas pravdu, ale fronty vznikaj jenom v case 18-21 a nejsou nijak fatalni...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“