sidbin píše:a co takhle pouzit i ty USB jeste na nejake zarizeni?
USB utahne az 0,5A tak se nemusis bat a muzes je jeste pouzit na dalsi zarizeni
Jsem psal že tam připojim nejspíš ještě decentní homemade lampičku ze dvou až tří LEDek. Na tutu myšlenku mě přivedla LEDka kterou jsem koupil do toho displeje na podsvícení. Ta originální to nevim proč, ale odsrala - začala poblikávat, asi jsem do ní nechal tect moc velkej proudík. Tak jsem šel do GME - GES SUXXXXXXXX (sry, já to musim napsat - jsou drahý jaksvině - cena v GES = 1,5x - 2x cena v GME

), a koupil 3mm 3cd bílou LEDku. Když jsem jí zapojil jsem zjistil, že svítí jaksvině a hned mě napadla lampička
Stoobi píše:(ten hlíník, jestli to je hliník)
jj, je to hliník podstivě vypůjčený (ukradenej

) ve škole. Byl tam hozenej ve skříni (zřejmě z nějaký přístrojový desky - jsem na SPŠElektro Plzeň), tak jsem si ho vypůjčil

Sakra jak já se stydim
sidbin píše:jo a pokud bude nekdo rikat ze jsi mel pouzit sroubky se zapustnou hlavou,tak to ne!!!!
takto to vypada o hodne lepe

No původně tam měly bejt zapuštěný, ale to ochraný plexi je fakt slabý (2mm), takže by to šlo dost špatně navrtat. Navíc jsem žádný pěkný ani nesehnal. Tyhle taky nejsou zrovna nejhezčí, ale k tomu hliníku to celkem pasuje - si myslim...
Honny píše:Libi, ale nenapajel bych to usbckem, ale na casu bych udelal special konektor co by mel zem, 3.3, 5 i 12 V a to bych tam vedl. A do te krabice bych jeste zabudoval napajenej USB hub...

Kdyz uz sis s tim dal takovou praci

Tam měly bejt původně ještě tlačítka POW a RES a jejich ledky, ale jak jsem se do toho postupně pouštěl, tak jsem velice rychle zjistil, že se tam nic jinýho prostě nevleze. Pochopte že to neni 1mm plech, ale 1cm dřevotříska a je to udělaný fakt bytelně. Myslim že kdyby to spadlo ze schodů nebo z patra, že by se poškodila maximálně tak ta dýha (no a asi displej

- přeci jenom snese jen několik Gček)
Jinak jsem doufal že budete hodnotit spíš kladně, ale TOTO...
To jsem fážně nečekal:
master88 píše:bralo mi to dech

nadhera...
EDIT: Ještě jsem nenapsal perličku.
Jde o ten šedej kabel, co vede z toho displeje (LPT). Jsem přišel do prodejny a ptam se jestli mají 14ti žilovej kabel. Oni že jo a ukázali mi ho. Se mi celkem zamlouval a tak jsem si poručil 6m. Prodavač naměřil, ustříhl, no a šli jsme ke kase. To jsem pořád ještě nic netušil

No a pak to přišlo... Podal mi ho a řekl: "Bude to 420Kč" 420Kč!!!!! Jsem prostě tohle nečekal a předem jsem se nekoukl na cenovku

1m za 70Kč to mě poser. No a už jste uhodli tu prodejnu??? Je obsáhlá v předešlim textu.
Ano GES. Tak už mě chápete proč GES SUXXXXX????
A to neni jenom kabel. Usb konektor do plošňáku stojí v GME 5Kč. No v GESu stojí 11Kč

Jsem je tam kupoval když je neměli GME. Je pravda že byli krapet preciznější, ale za 150%???? Ani hovno!!!