PS: nevim do jaky sekce sem to mel zaradit
nvidia n tune
Moderátor: Eddward
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
nvidia n tune
čau, mam dotaz. Nemáte někdo zkušenosti s Nvidia Ntune konkrétně s Tune My System Performance
? Jak to funguje a jaké to má účinky. Děkuji
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Moje články
- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
nikdo tady nemá zkušenosti s tímto programem
? funguje ale jenom s NForce motherboardy
Moje články
Moje články
- nakadah
- Nováček

- Filip
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
no ja mam tu samou verzi desky jako ty - akorat nevim kde mam zjistit zda mam 2.0 nebo tak nak - je uplne novanakadah píše:Zkousel sem to s timhle programem nekolikrat, vetsinou to dlouze testovalo a nakonec mi to hryzlo PC...skoda casu s timhle programem...Nak
zkousel si tam dat i ostatni moznost? - sou tam naky dlouhy a pak expresni
taky by me zajimalo jak mi ten vykon vylepsi - pretaktuje?
Moje články
Moje články
- nakadah
- Nováček

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten program sem zkoušel. V tom tuned my system performace třeba otevřeš pipky nebo jednoduše natakutješ. Různá nastavení napěti...
Ale proč oficiální program od nVidia podporuje taktování? Chtěj více připálenejch desek a více kšeftu? To vypadá na marketing
Ale proč oficiální program od nVidia podporuje taktování? Chtěj více připálenejch desek a více kšeftu? To vypadá na marketing
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- nanuk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj mozem potvrdit, mam msi k7n2g-l reviziu 1 a tiez dlho testuje resetne a nic...
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Program som testoval na niekolkych doskach ....., osobne na mna nezanechal tiez nijak dobry dojem...
...., aj ked najme na doskach s chudobnejsim nastavenim BIOSu a pre ludi ktory nemaju/neovladaju BIOS to moze byt celkom jednoduchy nastroj na spoznavanie zakladnich moznosti ladenia systemu ( opet vsak plati ze sa do toho neoplaty pustat aspon bez zakladnich znalosti )....
Skoda ze nieco podobne nieje aj pre ostatne cipove sady....
Skoda ze nieco podobne nieje aj pre ostatne cipove sady....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- LoWang
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dyť před aktivací toolu je jasně napsáno velkými písmeny, že nastavením dostupným z ntune štelujeme občas fakt nebezpečné věci a že nvidia se vzdává zodpovědnosti za škody, které si tím způsobíme. Takže jsou krytí a overclockeři spokojení, že to konečně jde takhle pěkně z woken 
Those that are last, may yet be first...
Appleseed: Core2Quad Q6600 @3.7GHz+AC Freezer 7 Pro, 4GB RAM, GeForce GTX275, 2x750GV Samsung, Vista 64bit home
Appleseed: Core2Quad Q6600 @3.7GHz+AC Freezer 7 Pro, 4GB RAM, GeForce GTX275, 2x750GV Samsung, Vista 64bit home