nvidia n tune

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

nvidia n tune

Příspěvek od Filip »

čau, mam dotaz. Nemáte někdo zkušenosti s Nvidia Ntune konkrétně s Tune My System Performance :? ? Jak to funguje a jaké to má účinky. Děkuji

PS: nevim do jaky sekce sem to mel zaradit :sad:
"Linus Torvalds can do an infinite loop in five seconds… in his head."
Moje články
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

nikdo tady nemá zkušenosti s tímto programem :cry: ? funguje ale jenom s NForce motherboardy
Moje články
nakadah
Nováček
Nováček

Příspěvek od nakadah »

Zkousel sem to s timhle programem nekolikrat, vetsinou to dlouze testovalo a nakonec mi to hryzlo PC...skoda casu s timhle programem...Nak
Filip
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip »

nakadah píše:Zkousel sem to s timhle programem nekolikrat, vetsinou to dlouze testovalo a nakonec mi to hryzlo PC...skoda casu s timhle programem...Nak
no ja mam tu samou verzi desky jako ty - akorat nevim kde mam zjistit zda mam 2.0 nebo tak nak - je uplne nova

zkousel si tam dat i ostatni moznost? - sou tam naky dlouhy a pak expresni
taky by me zajimalo jak mi ten vykon vylepsi - pretaktuje?
Moje články
nakadah
Nováček
Nováček

Příspěvek od nakadah »

Napis ver: 2.0 najdes na desce nekde mezi PCI sloty, jo nastaveni sem zkousel kde jake nakonec se bude sekne PC nebo ho to resetne...program k nicemu...Nak
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Ten program sem zkoušel. V tom tuned my system performace třeba otevřeš pipky nebo jednoduše natakutješ. Různá nastavení napěti...

Ale proč oficiální program od nVidia podporuje taktování? Chtěj více připálenejch desek a více kšeftu? To vypadá na marketing :D
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nanuk »

jj mozem potvrdit, mam msi k7n2g-l reviziu 1 a tiez dlho testuje resetne a nic...
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Program som testoval na niekolkych doskach ....., osobne na mna nezanechal tiez nijak dobry dojem... :oops: ...., aj ked najme na doskach s chudobnejsim nastavenim BIOSu a pre ludi ktory nemaju/neovladaju BIOS to moze byt celkom jednoduchy nastroj na spoznavanie zakladnich moznosti ladenia systemu ( opet vsak plati ze sa do toho neoplaty pustat aspon bez zakladnich znalosti )....
Skoda ze nieco podobne nieje aj pre ostatne cipove sady.... :(
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
LoWang
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LoWang »

dyť před aktivací toolu je jasně napsáno velkými písmeny, že nastavením dostupným z ntune štelujeme občas fakt nebezpečné věci a že nvidia se vzdává zodpovědnosti za škody, které si tím způsobíme. Takže jsou krytí a overclockeři spokojení, že to konečně jde takhle pěkně z woken ;-)
Those that are last, may yet be first...
Appleseed: Core2Quad Q6600 @3.7GHz+AC Freezer 7 Pro, 4GB RAM, GeForce GTX275, 2x750GV Samsung, Vista 64bit home
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“