Problém s internetem- síťová karta
Moderátor: Don
- Pavlinka
- Nováček

-
Problém s internetem- síťová karta
Ahoj, mám Internet Express a přes týden mi už nefunguje. Moc tomu nerozumím, tak jsem volala na telecom a tam mi řekli, že by to mohlo být síťovou kartou, tak jsem koukla a zjistila jsem, že mi to píše: Síťový kabel odpojen, co s tím? 
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s internetem- síťová karta
kedze ti pise sitovi kabel odpojen tak skus ten kabel pripojit do tej sietovkyPavlinka píše:Ahoj, mám Internet Express a přes týden mi už nefunguje. Moc tomu nerozumím, tak jsem volala na telecom a tam mi řekli, že by to mohlo být síťovou kartou, tak jsem koukla a zjistila jsem, že mi to píše: Síťový kabel odpojen, co s tím?
- Pavlinka
- Nováček

-
Síťový kabel byl odpojen...
Jenže já mám integrovanou síťovku a žádný volný kabel tam nikde není. Jinak problém s internetem byl něčím jiným a už jsem ho vyřešila, ale stále je tu ta síťovka, tak bych to chtěla dát taky dohromady. Nebude to třeba špatným ovladačem?
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Síťový kabel byl odpojen...
no tak potom to asi bude tym ovladacom skus ich reinstalovatPavlinka píše:Jenže já mám integrovanou síťovku a žádný volný kabel tam nikde není. Jinak problém s internetem byl něčím jiným a už jsem ho vyřešila, ale stále je tu ta síťovka, tak bych to chtěla dát taky dohromady. Nebude to třeba špatným ovladačem?
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pavlinka
- Nováček

-
Síťový kabel byl odpojen
Ta karta je integrovana, tak tam žádný kabel být nemá, ne?Jinak jsem to zkoušela zakázat a povolit a to nefunguje, ani přeinstalování ovladačů nefunguje. Dnes jsem nainstalovala bluetooth a taky mi to tam napsalo Síťový kabel byl odpojen. Nemůže to být něco v BIOSU?Nedavno jsem tam měnila na doporučení jednoho člověka PARALEL PORT MODE na ECP, nemůže to být tím? 
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pavlinka
- Nováček

-
A proč se mi to píše i u bluetoothu?Ale když se kouknu do správce zařízení, píše se tam, že je vše v pořádku.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Síťový kabel byl odpojen...
no, tak to už teda netuším, jsi si jistá? ta hláška totiž u modrýho zubu jaksi ztrácí smyslPavlinka píše:A proč se mi to píše i u bluetoothu?Ale když se kouknu do správce zařízení, píše se tam, že je vše v pořádku.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Pavlinka
- Nováček

-
Opravdu, mám dole u hodin ty ikonky s křížkem. Je to napsáno u Bluetooth Network, Připojení k místní síti a u Síťového mostu, který jsem zkoušela jen jestli to bude fungovat. Dala bych sem obrázek okna se síťovým připojením, ale nevím, jak ho sem vložit. 
- Pavlinka
- Nováček

-
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pavlinka
- Nováček

-
Asi jsem uplne blba, ale nechapu to. Co se tyka modreho zubu, tak jsem ho nainstalovala, ale nevytahovala jsem ho, hned po instalaci byl uz odpojen. To nevadi, hlavne, ze to funguje. Moc vam dekuji za rady, ale moc se v tom nevyznam. 
- johny128
- Začátečník

wooow, stop! , sa vsetci tvarite akoby ste nikdy nemali doma bluetooth napr od msi..tie ovladace standartne vytvoria aj siet(asi na prepojenie 2 pc cez bluetoot), preto ti pise pri nom ze je nepripojeny kabel, staci ak tu "sietovku" zakazes(prave tlacitko, disable/zakazat) a uz ti nebude pisat nic

to bluetooth nerieste proste...
// a technicka poznamka, to sietovy kabel bol odpojeny pise pri bluetooth aj v tedy ked je bluetooth pripojene do pocitaca !

to bluetooth nerieste proste...
// a technicka poznamka, to sietovy kabel bol odpojeny pise pri bluetooth aj v tedy ked je bluetooth pripojene do pocitaca !
- Pavlinka
- Nováček

-
Takže když to zakážu, nestane se nic? Od telecomu mi říkali, že mi pak třeba nebude fungovat internet. Ten bluotooth normalně funguje, tak ho nechám. Moc děkuji za radu.