Deer Hunter 2005
Moderátor: Baneshee
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník

- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- bali
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si tu hru pořídil a musím uznat že je to parádní oddychovka, naserou-li mě v CoD nějaký lamičky s pistolkou, tak se jedu odreagovat do prerie
.
Nemáte někdo nějakej instruktážní návod? Nemyslím tím ke hře (i když nějakej popis těch různejch sprejíků a vybavení by se hodil), ale spíš k lovu. Nějaký taktický varianty. Třeba jestli má smysl sledovat koloucha než dojde k lani, která by mě mohla eventuelně dovést k nějakýmu 12ti terákovi
. Nebo nějaký takovýhle fígle.
Nemáte někdo nějakej instruktážní návod? Nemyslím tím ke hře (i když nějakej popis těch různejch sprejíků a vybavení by se hodil), ale spíš k lovu. Nějaký taktický varianty. Třeba jestli má smysl sledovat koloucha než dojde k lani, která by mě mohla eventuelně dovést k nějakýmu 12ti terákovi
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ano, to by aj mna zaujimalo, bo doteraz tam beham na koni, obcas trubim a ked zbadam daco co uteka tag to sejmem 
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- Reneek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Reneek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vazne by si mi nemohol pomoct. pleaselMarky píše:warez se tu neřešíReneek píše:Ja som si ju stiahol, ale mam velky problem. stiahol som si len hodinu trial verziu. Uz mam aj crack, ale s crackom sa to neda hrat. Normalne mi to spusti, ale nie je tam nikde tlacitko HINT. Co mam spravit, aby to islo?
- shadow
- Středně pokročilý

- dzungales
- Začátečník

u mna je super
Deer Hunter 2005 je zatial najlepsia verzia, ti co ste hrali starsie verzie a boli ste sklamani, tak si dajte toto.
zabere to dost casu pokial sa objavi velky parohac, no oto krajsie ked ho skolis na jednu supu do hlavy. a dalsia super vec,svoj lov si mozes aj nahrat.a da sa to prehrat aj z pohladu zvierata. dost velka sranda ked ho kolis na viackrat a on ti tam beha a ty po nom klatis.
a nakoniec ti vykrvaca niekde pod stromom.
u mna jedinecna pecka tohto zanru,grafika,hratelnost,zabava = 8/10
zabere to dost casu pokial sa objavi velky parohac, no oto krajsie ked ho skolis na jednu supu do hlavy. a dalsia super vec,svoj lov si mozes aj nahrat.a da sa to prehrat aj z pohladu zvierata. dost velka sranda ked ho kolis na viackrat a on ti tam beha a ty po nom klatis.
a nakoniec ti vykrvaca niekde pod stromom.
u mna jedinecna pecka tohto zanru,grafika,hratelnost,zabava = 8/10
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: u mna je super
dzungales píše:no oto krajsie ked ho skolis na jednu supu do hlavy.
- frost.silenec
- Začátečník

Trofej netrofej, je to vazne dobrej efekt kdyz to dostane do cumaku.....lMarky píše:dzungales píše:no oto krajsie ked ho skolis na jednu supu do hlavy.chudinka zviřátko, má se střilet na komoru, takhle by sis zku*vil trofej.. tak to u mě ta hra upadla
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- dzungales
- Začátečník

aaale,chod vyskusaj a neodlepis sa od toho,headshot tam ma svoj vyznam.zviera ani necukne...lMarky píše:dzungales píše:no oto krajsie ked ho skolis na jednu supu do hlavy.chudinka zviřátko, má se střilet na komoru, takhle by sis zku*vil trofej.. tak to u mě ta hra upadla
deers rullez
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- dzungales
- Začátečník

to mas pravdu, a skusal si jelena skolit na jednu supu pocas behu? vzdy sa to nepodari,no ked ho picnes v behu,naaadhera jak leti.frost.silenec píše:Trofej netrofej, je to vazne dobrej efekt kdyz to dostane do cumaku.....lMarky píše:chudinka zviřátko, má se střilet na komoru, takhle by sis zku*vil trofej.. tak to u mě ta hra upadla
- frost.silenec
- Začátečník

Uplne unhuman je trefit se bezicimu jelenovy trefit do nohy....... Jen jednou se mi to povedlo a byla to uplne krasa
...
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
- dzungales
- Začátečník

proste derrhunter je uuuplne v pohode hratelna hra. ocenil by som keby bolo nieco podobne,tiez v lese,no aby to strielanie bolo neobmedzene na trofeje,napriklad takeho medveda,alebo vlka by som tiez velmi rad strelil.frost.silenec píše:Uplne unhuman je trefit se bezicimu jelenovy trefit do nohy....... Jen jednou se mi to povedlo a byla to uplne krasa...
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
medvědi se střílej.. vlci jsou chráněný.. podle toho co tu čtu tak po zahrání týhle hry bych ti kulovnici nepůjčil ani nenabitou, pže bys s ní chudáka srnce asi umlátil.. prostě takhle to v lese nechodídzungales píše:proste derrhunter je uuuplne v pohode hratelna hra. ocenil by som keby bolo nieco podobne,tiez v lese,no aby to strielanie bolo neobmedzene na trofeje,napriklad takeho medveda,alebo vlka by som tiez velmi rad strelil.frost.silenec píše:...
- dzungales
- Začátečník

tot tvoj nazor,nikto ta nenuti to hrat...mna to bavi.lMarky píše:medvědi se střílej.. vlci jsou chráněný.. podle toho co tu čtu tak po zahrání týhle hry bych ti kulovnici nepůjčil ani nenabitou, pže bys s ní chudáka srnce asi umlátil.. prostě takhle to v lese nechodídzungales píše: proste derrhunter je uuuplne v pohode hratelna hra. ocenil by som keby bolo nieco podobne,tiez v lese,no aby to strielanie bolo neobmedzene na trofeje,napriklad takeho medveda,alebo vlka by som tiez velmi rad strelil.ta hra je naprosto unreal
a dost OT
- Slezman
- Středně pokročilý

2Lmarky: tahle hra se odehrává v USA nebo kde, takže se střílí všecko.
btw, objevil se mi problem, mam dual view a když se otočím při míření doprava a kliknu, spadne mi hra do lišty, po nahození výstřel někam uplně mimo
btw, objevil se mi problem, mam dual view a když se otočím při míření doprava a kliknu, spadne mi hra do lišty, po nahození výstřel někam uplně mimo
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- dzungales
- Začátečník

a mas len to hodinove demo,alebo plnu hru? ja som sa s tym nestretol,no skus si dat nizsie audio nastavenia, moze to byt aj tym. mne tiez niektore hry padali len z toho dovodu, ze som mal audio vytiahnute na max.Slezman píše:2Lmarky: tahle hra se odehrává v USA nebo kde, takže se střílí všecko.