Deer Hunter 2005

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

souhlas, já kupuju jen to co potřebuji na hraní po netu: Battlefild, Colin, Call of Duty, Toca 2:wink:
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

hh třeba DH05 se bude taky někdy hrát po netu :D byli by třeba vždy 2 lovci a kdo toho uloví co nejvíc :D :-D :-D
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

spíš se mi líbí ten odkaz v krátkých zprávách PCtuningu jak si zastřílíš přez net opravdové zvířata.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
bali
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bali »

Tak jsem si tu hru pořídil a musím uznat že je to parádní oddychovka, naserou-li mě v CoD nějaký lamičky s pistolkou, tak se jedu odreagovat do prerie 8).

Nemáte někdo nějakej instruktážní návod? Nemyslím tím ke hře (i když nějakej popis těch různejch sprejíků a vybavení by se hodil), ale spíš k lovu. Nějaký taktický varianty. Třeba jestli má smysl sledovat koloucha než dojde k lani, která by mě mohla eventuelně dovést k nějakýmu 12ti terákovi :razz: . Nebo nějaký takovýhle fígle.
MAGMA
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAGMA »

ano, to by aj mna zaujimalo, bo doteraz tam beham na koni, obcas trubim a ked zbadam daco co uteka tag to sejmem :-D

NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
Reneek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reneek »

Ja som si ju stiahol, ale mam velky problem. stiahol som si len hodinu trial verziu. Uz mam aj crack, ale s crackom sa to neda hrat. Normalne mi to spusti, ale nie je tam nikde tlacitko HINT. Co mam spravit, aby to islo?
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Reneek píše:Ja som si ju stiahol, ale mam velky problem. stiahol som si len hodinu trial verziu. Uz mam aj crack, ale s crackom sa to neda hrat. Normalne mi to spusti, ale nie je tam nikde tlacitko HINT. Co mam spravit, aby to islo?
warez se tu neřeší ;)
Reneek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reneek »

lMarky píše:
Reneek píše:Ja som si ju stiahol, ale mam velky problem. stiahol som si len hodinu trial verziu. Uz mam aj crack, ale s crackom sa to neda hrat. Normalne mi to spusti, ale nie je tam nikde tlacitko HINT. Co mam spravit, aby to islo?
warez se tu neřeší ;)
Vazne by si mi nemohol pomoct. please
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Reneek píše:
Vazne by si mi nemohol pomoct. please
Ne, s podobnými dotazy si akorat silne koleduješ o žlutou kartu... :x
show must go on..
dzungales
Začátečník
Začátečník

u mna je super

Příspěvek od dzungales »

Deer Hunter 2005 je zatial najlepsia verzia, ti co ste hrali starsie verzie a boli ste sklamani, tak si dajte toto.
zabere to dost casu pokial sa objavi velky parohac, no oto krajsie ked ho skolis na jednu supu do hlavy. a dalsia super vec,svoj lov si mozes aj nahrat.a da sa to prehrat aj z pohladu zvierata. dost velka sranda ked ho kolis na viackrat a on ti tam beha a ty po nom klatis.
a nakoniec ti vykrvaca niekde pod stromom.
u mna jedinecna pecka tohto zanru,grafika,hratelnost,zabava = 8/10
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: u mna je super

Příspěvek od lMarky »

dzungales píše:no oto krajsie ked ho skolis na jednu supu do hlavy.
:o chudinka zviřátko, má se střilet na komoru, takhle by sis zku*vil trofej.. tak to u mě ta hra upadla :roll:
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

lMarky píše:
:o chudinka zviřátko, má se střilet na komoru, takhle by sis zku*vil trofej.. tak to u mě ta hra upadla :roll:
Trofej netrofej, je to vazne dobrej efekt kdyz to dostane do cumaku..... :twisted:
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

lMarky píše:
aaale,chod vyskusaj a neodlepis sa od toho,headshot tam ma svoj vyznam.zviera ani necukne...
deers rullez
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

frost.silenec píše:
lMarky píše: :o chudinka zviřátko, má se střilet na komoru, takhle by sis zku*vil trofej.. tak to u mě ta hra upadla :roll:
Trofej netrofej, je to vazne dobrej efekt kdyz to dostane do cumaku..... :twisted:
to mas pravdu, a skusal si jelena skolit na jednu supu pocas behu? vzdy sa to nepodari,no ked ho picnes v behu,naaadhera jak leti. :-D
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Uplne unhuman je trefit se bezicimu jelenovy trefit do nohy....... Jen jednou se mi to povedlo a byla to uplne krasa :twisted: ...
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

frost.silenec píše:Uplne unhuman je trefit se bezicimu jelenovy trefit do nohy....... Jen jednou se mi to povedlo a byla to uplne krasa :twisted: ...
proste derrhunter je uuuplne v pohode hratelna hra. ocenil by som keby bolo nieco podobne,tiez v lese,no aby to strielanie bolo neobmedzene na trofeje,napriklad takeho medveda,alebo vlka by som tiez velmi rad strelil. 8)
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

dzungales píše:
frost.silenec píše:...
proste derrhunter je uuuplne v pohode hratelna hra. ocenil by som keby bolo nieco podobne,tiez v lese,no aby to strielanie bolo neobmedzene na trofeje,napriklad takeho medveda,alebo vlka by som tiez velmi rad strelil. 8)
medvědi se střílej.. vlci jsou chráněný.. podle toho co tu čtu tak po zahrání týhle hry bych ti kulovnici nepůjčil ani nenabitou, pže bys s ní chudáka srnce asi umlátil.. prostě takhle to v lese nechodí ;) ta hra je naprosto unreal :roll: a dost OT
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

lMarky píše:
dzungales píše: proste derrhunter je uuuplne v pohode hratelna hra. ocenil by som keby bolo nieco podobne,tiez v lese,no aby to strielanie bolo neobmedzene na trofeje,napriklad takeho medveda,alebo vlka by som tiez velmi rad strelil. 8)
medvědi se střílej.. vlci jsou chráněný.. podle toho co tu čtu tak po zahrání týhle hry bych ti kulovnici nepůjčil ani nenabitou, pže bys s ní chudáka srnce asi umlátil.. prostě takhle to v lese nechodí ;) ta hra je naprosto unreal :roll: a dost OT
tot tvoj nazor,nikto ta nenuti to hrat...mna to bavi. :twisted:
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

2Lmarky: tahle hra se odehrává v USA nebo kde, takže se střílí všecko.

btw, objevil se mi problem, mam dual view a když se otočím při míření doprava a kliknu, spadne mi hra do lišty, po nahození výstřel někam uplně mimo
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

Slezman píše:2Lmarky: tahle hra se odehrává v USA nebo kde, takže se střílí všecko.

btw, objevil se mi problem, mam dual view a když se otočím při míření doprava a kliknu, spadne mi hra do lišty, po nahození výstřel někam uplně mimo
a mas len to hodinove demo,alebo plnu hru? ja som sa s tym nestretol,no skus si dat nizsie audio nastavenia, moze to byt aj tym. mne tiez niektore hry padali len z toho dovodu, ze som mal audio vytiahnute na max. 8-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“