Kupujete herní časopisy?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

shadow píše: To je opravdu herní časopis :wink:
Jsou tam náhodou hry a nějaký CD je věnovaný jen hrám :wink:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

Computer není tak špatný časopis a na hráče je možná zaměřen nejvíc z neherních časopisů (PPK, CHIP atd)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

V Levelu je taky sekce HW, je to časopis o HW ? IMHO ne ...
Goldnoob team proud member!
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

to netvdim ale pokud člověk srovná ostatní časopisy tak Computer podle mě dělá pro hráče nejvíc at již testy grafik a herních perifferii (volanty atd) tak i občas plnou gamesou, samozřejmě speciál časopis je oněčem jiném, ale zase znám spoustu lidí co je prostě o hrách tolik dopodrobna číst nebaví a spíš chtějí HW herní časopis.
Naposledy upravil(a) B@RT dne ned 18. zář 2005, 00:23, celkem upraveno 1 x.
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Computer opravdu není herní časopis typu score, level, gamestar atd. Ani se tak neprezentuje. Computer je součástí vydavatelství Computer Press. To má na trhu jako svůj herní magazín, který tak také prezentuje, Doupě.

Computer prostě není magazín o hrách.

z cpress.cz>
Nejprodávanější časopis o PC a internetu
Časopis Computer je uznávaný čtrnáctideník o počítačích, internetu a digitální technice pro nejširší skupinu čtenářů. Každé číslo přináší nezávislé srovnávací testy a recenze, užitečné rady, návody, tipy a triky pro používání počítače. Každé číslo doplňuje příloha CD nebo čtyřikrát ročně DVD s bohatým a pestrým výběrem programů, her, multimediálních titulů a cenných nástrojů a pomůcek z různých oblastí.
//edit> podle mě to je více méně akorát sborník reklam...
//edit>aspoň na mě pár čísel, co jsem si koupil., takto působilo... ale toto je jen můj názor a tato diskuze jistě není o computeru
:wink:
show must go on..
dzungales
Začátečník
Začátečník

computer

Příspěvek od dzungales »

jasne, shadow ma pravdu,computer to su testy hardware a vselico okolo toho,jeden cas som to kupoval,ked som nemal net kvoli softu atd.herny casak to nie je urcite.semn tam nejaka little hra a finish.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nedávno mi kámoš ukazoval nejakej novej (alespon pro me) herní časák - tušim Game On nebo tak nejak.. Stál snad 12,- KC (nechapu jak jsou schopný to za tu cenu splacat), ale vzhledem k tomu, ze je tam sefredaktor Zvelebil, tak je i 12,-KC moc :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Taky jsem o něm slyšel, buď to musí bejt neskutečná s....a, nebo na tom někdo slušně prodělává.
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Mno já to řeknu dvěma slovy LEVEL RULEZZ
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Thellwin píše:Taky jsem o něm slyšel, buď to musí bejt neskutečná s....a, nebo na tom někdo slušně prodělává.
nebo obé dohromady...
show must go on..
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Sentenced píše:Nedávno mi kámoš ukazoval nejakej novej (alespon pro me) herní časák - tušim Game On nebo tak nejak.. Stál snad 12,- KC (nechapu jak jsou schopný to za tu cenu splacat), ale vzhledem k tomu, ze je tam sefredaktor Zvelebil, tak je i 12,-KC moc :)
ze začátku jo ale potom jak si lidi na to zvyknoz tak ceno o dost navýší a na tom vydělaj :wink: jeden takovej časák jsem si kupoval ze začátku 9kč
a potom 30 tak jsem ho přestal stejně stál za nic :roll: kupovat score mi pravidelně stačí : :wink:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mě překvapilo už Doupě, že se pustilo na náš trh, kde už dlouhodobě fungují tři herní časopisy, ale musím uznat, že určitou kvalitu mají. Ale GameOn ? Tam je jednoznačná sázka na nízkou cenu, ale pochybuju, že tam bude i kvalita ...
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

Docela jsem se natlemil při čtení příspěvků :-D .
Co se týče časáků, tak občas koupím LEVEL nebo SCORE nádavkem ke hře, kvůli které to kupuju.Žabomyší války fandů té či oné strany jsou mi putna,GAMESTAR nekupuju,jelikož už jsem u nich plnou hru neviděl od r.2002 (takovou, kterou bych si chtěl zahrát) DOUPĚ,GAMEON atd. už jdou mimo mě.
COMPUTER, jak už bylo řečeno, není herní časák - hry tam letem-světem zmíní, aby ukojili reptálky a podpořili sesterský magazín (i web) DOUPĚ.Dalo by se říct, že na oplátku to redaktoři z herních magazínů trochu našmydlají o HW - aspoň ve SCORE mě kdysi p.Bílek přesvědčoval, že SiS XABRE má plnou hw podporu pixel a vertex shaderů, nebo že R360 je vyráběná 0,13 mikronovou technologií, takže pokud chci něco fakt jistě vědět, radši si to najdu na netu.
Takže asi takhle já a gamemagy...
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

B@RT píše:......... časopis je oněčem jiném, ale zase znám spoustu lidí co je prostě o hrách tolik dopodrobna číst nebaví a spíš chtějí HW herní časopis.
Naprostej souhlas :wink:

2lMarkyNehuntím voe
Naposledy upravil(a) Rammstein dne pon 6. čer 2005, 20:05, celkem upraveno 1 x.
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Rammstein píše:
B@RT píše:......... časopis je oněčem jiném, ale zase znám spoustu lidí co je prostě o hrách tolik dopodrobna číst nebaví a spíš chtějí HW herní časopis.
Naprostej souhlas :wink:
přestaň konečně posthuntit, už je to trapný Obrázek
Lucca
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucca »

Kupuju jen když stojím o něco na cd/dvd. Jinak přítel mívá průběžně Level, sem tam Gamestar takže to listuju jak zjednaná. Ale čtu jen pár procent z toho všeho.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Herni casopisy nekupuju, je to podle me zbytecny kdyz si clovek vsechny ruzny recenze na hry a vubec vsechno okolo her muze najit na netu.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

shadow píše:No, asi si začnu na WC kupovat jiný magazín :wink: Asi Playboy :)
Na záchodě je nelepší na čtení Kačer Donald :) Playboy a ostatní jsou proti tomu slabota :oops:

Jinak herní časopisy si nekupuju(zbytečné plýtvání peněz na věci, které si můžu najít i na netu ;)), občas když přijedu k Bratrancům tak si přečtu GameStar jinak si myslím za ty peníze se dají koupit i lepší časopisy. Třeba Maxim nebo Stuff :roll:
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Ja sem tam ctu Score. Zadarmo v Mestke knihovne.
Level se mi nelibi graficky. A navic nevim, kde je ke cteni zadara:-)
A ten GameOn imho celkem prekvapil, 2 cisla jsem si koupil.

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

level rulez!! ma dobrou vizualni upravu a na dvd ma taky dobry veci a hlavne level dvd to je fakt super
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“