Jaky CPU na VIA KT133(A) / KT266(A) / KT333 / KT400(A)
Moderátor: Eddward
- kotry
- Nováček

-
- kuku_666
- Začátečník

jo to je prave to ze me se do toho flashovani biosu nechce jeste sem to nedelalkotry píše:jo zvedání voltage je docela podstatná věc při taktotování, ale jestli ti bios píše jen ...-1.7V tak jediě skusit update bios na Mb nebo nevím,ale spíš to nepůjde
- kotry
- Nováček

-
- kuku_666
- Začátečník

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- kuku_666
- Začátečník

je tam ten co je podpisu tzn Xp 2000+ jo a ted mam takovy zvlastni problem jel jsem rok na frekvenci 169*12,5 tj. 2.112Ghz a ted mi to jede pouze na 163*12,5 to je zvlastni na to nastaveni co jsem mel pred tim to ani nenajede do winu-HoNY- píše:Co v tom máš teď za procesor? ona je to jaksi debílni deska... je tma rozsah +-0.25V budeš muset drátovat... vím to protože ji mám...
- kuku_666
- Začátečník

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Můžu všechny ubezpečit že tam žadný jumpery nejsoukuku_666 píše:tohle jsem prave taky hledal myslel jsme ze to tam bude ale nic na desce ani v manualuEfineSS píše:No a neni nahodou na desce jumper kterym prepinas dva rozsahy napeti? (napr. 1,6-1,7V a po prehozeni jumperu 1,7-2V)
hodné starý thred ohledné této desky (starsi revize ale krome SB a NB stejná)
Drátování: viz FAQ
tkus vyclearovat BIOS a pak natvrdo nastavit 166FSB, paméti nastavit z SPD na 2,5-3-3-6 vypnout 1T command, a fast command dat na norma a do pamétí pustit 2,8V a do CPU co to pustíkuku_666 píše:[je tam ten co je podpisu tzn Xp 2000+ jo a ted mam takovy zvlastni problem jel jsem rok na frekvenci 169*12,5 tj. 2.112Ghz a ted mi to jede pouze na 163*12,5
----------------------------------------------
Q: Podporuje MSI KT3 Ulra2 nové Durony?
A: Mě jede, zatím jsem zkusil model 1,4GHz@1,8 pass BIOS 5.7;
Korektné hlásí název, a takt
Official
CPU list
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- kuku_666
- Začátečník

no dival jsem se na ten thred cos mi hodil ale tam jsem vlastne nic nezjistil akorat ze by ta moje deska mela mit delicku ale nevim kde to je v biosu???
a o tom dratovani sem ve faqu sem se dival na ty 2clanky(jeden alnglicky druhy tusim nemecky takze sem z toho nerozumel ani kulovy neni nejaky cesky clanek o dratovani??) jinak bios mam 5.7 DIKY
a o tom dratovani sem ve faqu sem se dival na ty 2clanky(jeden alnglicky druhy tusim nemecky takze sem z toho nerozumel ani kulovy neni nejaky cesky clanek o dratovani??) jinak bios mam 5.7 DIKY
- kuku_666
- Začátečník

zkus vyclearovat BIOS a pak natvrdo nastavit 166FSB, paméti nastavit z SPD na 2,5-3-3-6 vypnout 1T command, a fast command dat na norma a do pamétí pustit 2,8V a do CPU co to pustí 
vyclearoval sem bios fsb dal na 166 a zas to stejne pri sandre modra obrazovka a nejake kecy jak to ze to pred tim rok jelo v poho na fsb 169 a ted to neda ani 166?? jak maji kvlaitni zdroje case COLORSit???
vyclearoval sem bios fsb dal na 166 a zas to stejne pri sandre modra obrazovka a nejake kecy jak to ze to pred tim rok jelo v poho na fsb 169 a ted to neda ani 166?? jak maji kvlaitni zdroje case COLORSit???
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
taklhe qualitnikuku_666 píše:jak maji kvlaitni zdroje case COLORSit???
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
ten stary zdroj uz nemas?
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- kuku_666
- Začátečník

njn ale to je stejna bedna akorat mam 350W ten stary uz nemam tak jak je kvlaitni???-HoNY- píše:taklhe qualitnikuku_666 píše:jak maji kvlaitni zdroje case COLORSit???
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
ten stary zdroj uz nemas?
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- kuku_666
- Začátečník

aha tak to tak vypada ze budu muset koupi new zdrojJanHavlicek píše:Můžu ti říct jediné - tím hůř. Tyto zdroje opravdu stojí za starou belukuku_666 píše:njn ale to je stejna bedna akorat mam 350W ten stary uz nemam tak jak je kvlaitni???
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vem zdroj co má min 35A na 5V protoze tahle deska delá z 5V i kdyz nezdá se mi ze by to neslo já pouzival asi 2 mesíce tuhle desku se slabým zdrojem a misto 5V sem mel 4,5V a místo 3,3V 2,5V jelo to ve winech celkem stable
- kuku_666
- Začátečník

Oki ten zdroj to taha v klidu je to ale jen 330W a tam mela byt 350 no to je fuk. Spis by me zajimalo to dratovani??? tys to uz delal? potreboval bych rady od zkusenych lidi co s tim maji zkusenosti.diky-HoNY- píše:Vem zdroj co má min 35A na 5V protoze tahle deska delá z 5V i kdyz nezdá se mi ze by to neslo já pouzival asi 2 mesíce tuhle desku se slabým zdrojem a misto 5V sem mel 4,5V a místo 3,3V 2,5V jelo to ve winech celkem stable
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vemes maly drtky a na strkas je do paticekuku_666 píše:Oki ten zdroj to taha v klidu je to ale jen 330W a tam mela byt 350 no to je fuk. Spis by me zajimalo to dratovani??? tys to uz delal? potreboval bych rady od zkusenych lidi co s tim maji zkusenosti.diky-HoNY- píše:Vem zdroj co má min 35A na 5V protoze tahle deska delá z 5V i kdyz nezdá se mi ze by to neslo já pouzival asi 2 mesíce tuhle desku se slabým zdrojem a misto 5V sem mel 4,5V a místo 3,3V 2,5V jelo to ve winech celkem stable
- kuku_666
- Začátečník