PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad
Moderátor: L4mka
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- GoodMan
- Začátečník
- dzungales
- Začátečník
taaak toto je total masaker pan doktor Stoobi.
operacia sa podarila...
operacia sa podarila...
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Oblak
- Začátečník
- djmarshall
- Začátečník
Neuvěřitelné!!! opakuji neuvěřitelné, timhle máš zajištěné 1 místo na 10let .. 95,9% z 100%.
CPU: AMD ATHLON XP 2800+@ ????+, 2× 512MB DDR 400MHz - PATRIOT CL2, MAINBOARD: EP-8KRAI, VGA: GEFORCE 6600GT + Zalman VF700-CU@5V, HDD WD 160GB JB + HDD WD 80GB JB + HDD WD 80GB JB, a další... Fortron 350W, BIGTOWER MOREX A120 (nesehnatelný), LG-GSA 4163B/A105, DVD - ROM, HDD RACK, YAMAHA CRW-F1, FDD 3.5", HighPoint ATA 133, a příslušenství okolo (N-TECH 5.1, Tiskárna, Mikrophone, USB HUB.....)
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Nox.lbc
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
lamafight
Stoobi, prosím, neeee ... tím, že se skutečný (!) CaseMody (!) budou objevovat na komerčních soutěžích nebo v časopisech, které se snaží jen vytěžit maximum z tohoto boomu, se CaseModding žene do záhuby ... a to já samozřejmě nechci ... je samozřejmě na tobě, co s tvym Modem uděláš, ale tyhle rádoby soutěže a komerční triky budou expandovat (neříkám, že jinde ve světě už se toto nestalo) ... a pak si budeme muset najít jiného koníčka ... sorry za OT ...Stoobi píše:Tak jen abych doplnil, tak jsem router přihlásil do soutěže na CC, tak jsem zvědavej, jaké bude ohodnocení... :wink:
Jinak samozřejmě díky všem za příjemné ohlasy...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- kemo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník
-
Czechcomputer (diskuse pod clankem)
od: jan.plojhar
Dobrá práce,nejseš náhodou tak trochu profík ???
Re: prof | od: XPM
Já bych měl lepší přirovnání: Mechanický plně automatizovaný neuronový vysoce kapacitní elektronický robot pro přesnou přípravu a výrobu kvalitních casemodů. ))
ode me mas za jedna..
od: jan.plojhar
Dobrá práce,nejseš náhodou tak trochu profík ???
Re: prof | od: XPM
Já bych měl lepší přirovnání: Mechanický plně automatizovaný neuronový vysoce kapacitní elektronický robot pro přesnou přípravu a výrobu kvalitních casemodů. ))
ode me mas za jedna..
- Shoorty
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Gratulujem Stoobi, tu sutaz si na CZC si vyhral
btw: napisali ti tam Stooby
https://www.czechcomputer.cz/art_doc-E7 ... DB2E2.html
btw: napisali ti tam Stooby
https://www.czechcomputer.cz/art_doc-E7 ... DB2E2.html
...
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- jara_mara
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Stoobi: Fakt jako rulezz.... nema to chybu!!!
Kolik hodin te to stalo???
MB: MSI K7N2 Delta2 LSR nForce(Ultra400)(už II. ta první vyhořela 15.7.2005), CPU: Athlon 2600+Bart.@2300MHzAC cooper silent 2TC(úprava TC=), Ram: KINGMAX 2x256MB 2,5-3-3-8(SR)+Transcend 256MB JR2,5 400MHz2,5-3-3-8, GK: ATI RADEON 9550Infinite default 472/650@510/730MHz (Silencer rev.3), HDD: WesternDigital 160GB SATA, 300W Eurocase, DVD-RW NEC 4550; DVD-R Toshiba. (and ligth case modding) CPU core:1,775V, memory core:default, idle:25°, burn 57°; 12hod36min Prime(pak uz me to nebavilo)
ja_ma´s mod
ja_ma´s mod
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to přesně nemůžu říct. Dělal jsem na tom celkem asi 3měsíce, ale bylo to dost nárazový. Největší posun byl však během jednoho týdne, kdy jsem měl volno a od rána do večera na tom dělal. To jsem udělal takových 40% práce. Ale hodin na to padlo taky dost...jara_mara píše:Stoobi: Fakt jako rulezz.... nema to chybu!!!