PROJEKT: Rust Wi-Fi Router by Stoobi - MousePad

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ompravdu moc díky všem. Nečekal jsem takové ohlasy. Moc si toho vážím.

2Nox. Já jsem taky naletěl a myslel, že to je realita...(nesnáším malý písmenka)
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Tak MOD konečně 8-) dospěl do stádia copleted, k čemuž ti gratuluju :). Od mého posledního hodnocení se toho na módu moc nezměnilo, takže vlastně nemám "co" hodnotit. Konečné hodnocení se vyhouplo na 9,6/10, jinak kdyby byl ten předek přeci jen z jednoho dílu, 10/10 by se jistě dalo zvážit 8).
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

taaak toto je total masaker pan doktor Stoobi.
operacia sa podarila... :borg:
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak jen abych doplnil, tak jsem router přihlásil do soutěže na CC, tak jsem zvědavej, jaké bude ohodnocení... :wink:

Jinak samozřejmě díky všem za příjemné ohlasy...
Oblak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oblak »

Stooobi, je to jakt cooool, musel jsem se na kouknout znovu....
moc pěkné.......a v soutěži držím palce. Musela to být dřina si s tím pohrát.
Jaký je tu bez papamobila klídek....
djmarshall
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od djmarshall »

:o Neuvěřitelné!!! opakuji neuvěřitelné, timhle máš zajištěné 1 místo na 10let 8-) .. 95,9% z 100%.
CPU: AMD ATHLON XP 2800+@ ????+, 2× 512MB DDR 400MHz - PATRIOT CL2, MAINBOARD: EP-8KRAI, VGA: GEFORCE 6600GT + Zalman VF700-CU@5V, HDD WD 160GB JB + HDD WD 80GB JB + HDD WD 80GB JB, a další... Fortron 350W, BIGTOWER MOREX A120 (nesehnatelný), LG-GSA 4163B/A105, DVD - ROM, HDD RACK, YAMAHA CRW-F1, FDD 3.5", HighPoint ATA 133, a příslušenství okolo (N-TECH 5.1, Tiskárna, Mikrophone, USB HUB.....)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Stoobi píše:Tak jen abych doplnil, tak jsem router přihlásil do soutěže na CC, tak jsem zvědavej, jaké bude ohodnocení... :wink:

to mas vyhraný jediná konkurence by byl asi Vlastik ale co jua vim třeba je někde ještě něco lepšího
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

lamafight

Příspěvek od Nox.lbc »

Stoobi píše:Tak jen abych doplnil, tak jsem router přihlásil do soutěže na CC, tak jsem zvědavej, jaké bude ohodnocení... :wink:

Stoobi, prosím, neeee ... tím, že se skutečný (!) CaseMody (!) budou objevovat na komerčních soutěžích nebo v časopisech, které se snaží jen vytěžit maximum z tohoto boomu, se CaseModding žene do záhuby ... a to já samozřejmě nechci ... je samozřejmě na tobě, co s tvym Modem uděláš, ale tyhle rádoby soutěže a komerční triky budou expandovat (neříkám, že jinde ve světě už se toto nestalo) ... a pak si budeme muset najít jiného koníčka ... sorry za OT ...
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No zase bych to tak nepřeháněl...chci taky trochu vidět, jakej názor na to budou mít zákazníci a redaktoři CC. Uvidíme...ale třeba se najde mnoho zajimavějších modů...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já to viděl až dneska a musím říct, že tohle je fakt bomba... :worship: :worship: Takovej router asi jen tak někdo nemá... :lol:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

TomV píše:Já to viděl až dneska a musím říct, že tohle je fakt bomba... :worship: :worship: Takovej router asi jen tak někdo nemá... :lol:
Díky Tome, od tebe to je pocta. :) A asi máš pravdu. Takových routerů asi moc nebude... :lol:
kemo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kemo »

zpracovani je fakt precizni, ale to tema je dost trapny a ohrany....ale jinak pekny...
to uz je hodně špatny když tě ženská ždíme tak že chceš bejt veverka....
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak abych to napsal i sem. :lol: Case je v soutěži na CC, tady můžete hlasovat. Budu vděčný, za každý dobrý a ještě lepší hlas. :oops: :)
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Stoobi píše:Tak abych to napsal i sem. :lol: Case je v soutěži na CC, tady můžete hlasovat. Budu vděčný, za každý dobrý a ještě lepší hlas. :oops: :)
Máš ode mě jedničku, snad ti to pomůže :).
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Czechcomputer (diskuse pod clankem)
od: jan.plojhar
Dobrá práce,nejseš náhodou tak trochu profík :) ???

Re: prof | od: XPM
Já bych měl lepší přirovnání: Mechanický plně automatizovaný neuronový vysoce kapacitní elektronický robot pro přesnou přípravu a výrobu kvalitních casemodů. :-)))

:-D :-D :-D

ode me mas za jedna.. :wink:
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

Gratulujem Stoobi, tu sutaz si na CZC si vyhral 8-)

btw: napisali ti tam Stooby :oops:

https://www.czechcomputer.cz/art_doc-E7 ... DB2E2.html
...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Shoorty píše:btw: napisali ti tam Stooby :oops:
ještě jednou díky. A o tom "y" vím a taky jsem jim to už psal, ale asi se jim to nechce opravovat. :sad:
jara_mara
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara_mara »

Stoobi: Fakt jako rulezz.... nema to chybu!!! :up: :up: :up:
Kolik hodin te to stalo???
MB: MSI K7N2 Delta2 LSR nForce(Ultra400)(už II. ta první vyhořela 15.7.2005), CPU: Athlon 2600+Bart.@2300MHzAC cooper silent 2TC(úprava TC=), Ram: KINGMAX 2x256MB 2,5-3-3-8(SR)+Transcend 256MB JR2,5 400MHz2,5-3-3-8, GK: ATI RADEON 9550Infinite default 472/650@510/730MHz (Silencer rev.3), HDD: WesternDigital 160GB SATA, 300W Eurocase, DVD-RW NEC 4550; DVD-R Toshiba. (and ligth case modding) CPU core:1,775V, memory core:default, idle:25°, burn 57°; 12hod36min Prime(pak uz me to nebavilo)
ja_ma´s mod
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jara_mara píše:Stoobi: Fakt jako rulezz.... nema to chybu!!! :up: :up: :up:
Kolik hodin te to stalo???
Tak to přesně nemůžu říct. Dělal jsem na tom celkem asi 3měsíce, ale bylo to dost nárazový. Největší posun byl však během jednoho týdne, kdy jsem měl volno a od rána do večera na tom dělal. To jsem udělal takových 40% práce. Ale hodin na to padlo taky dost...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

btw.. co jsi vyhral...? :-D :-D
Odpovědět

Zpět na „Projekty“