FDD- má ještě smysl?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Badis
- Začátečník

-
FDD- má ještě smysl?
Zdravím všechny. Jsem majitel nového počítače. Starý jsem prodal. V tom chvatu jsem nějak pozapoměl na FDD. Starou jsem nechal v původním PC a do nového jsem úplně zapoměl koupit. Má vůbec smysl a opodstatnění ji kupovat??
Díky předem za postřehy. PS četl jsem že jako náhrada(bootování atd..) se dá použít i USB disk. Ten mám(128MB)
Naposledy upravil(a) Badis dne stř 8. čer 2005, 08:49, celkem upraveno 1 x.
- Thellwin
- Administrátor

- Oldboy
- Začátečník

1, Vzhledem k tomu že máš SATA disk, tak jsi tam ty ovladače při instalaci Win dostal (nebo někdo) i bez diskety...
2, Při ceně FDD ji můžeš v případě akutní potřeby koupit kdykoli pokud nebydlíš mimo civilizaci (což bych ti jen záviděl...)
3, Z USB disku jsem já osobně ještě neflashoval - FDD mechaniku v komplu mám...
2, Při ceně FDD ji můžeš v případě akutní potřeby koupit kdykoli pokud nebydlíš mimo civilizaci (což bych ti jen záviděl...)
3, Z USB disku jsem já osobně ještě neflashoval - FDD mechaniku v komplu mám...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
- zombux
- Odborník PCT

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já jí použil naposledy když jsem se pokoušel obnovit data z disku
neměl jsem to chytrý cd co o něm psali na pct.
jinak disketa se vždycky hodí ale u nějakýho modu by mohla být třeba ze strany nebo pod pokličkou.
jinak disketa se vždycky hodí ale u nějakýho modu by mohla být třeba ze strany nebo pod pokličkou.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- cabman
- Středně pokročilý

Všechno se dá integrovan nebo sehnat na cd ale někdy je to zdlouhavý. Na nějaký příležitostný akce se určitě hodí.
Já fdd v pc mám.
Já fdd v pc mám.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Badis
- Začátečník

-
- honny
- Středně pokročilý

Ja mam v baraku jednu jedinou disketovku, a to 5,25" Compaq - tichej a rychlej. Jinak nic. Pouzivam flashdisky (1GB A-DATA) nebo externi HDD (20GB). A nebo sit 
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- cabman
- Středně pokročilý

Přez lan by to bylo možná ideální, ale existují i staré mašiny bez síťovky. A instalovat usb disk do w98, nebo vypalovat malý soubor na CD když není jisté že ho ta stará mechnika přečte a trvá to dlouho - to ho raději přenesu na disketě. V jednoduchosti je síla 
//Podle mě kdo dělá s počítači profesionálně, ten disketovku má.
//Podle mě kdo dělá s počítači profesionálně, ten disketovku má.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- mad_zed
- Začátečník

-