Změna barvy led v myši
- NetDaemon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Změna barvy led v myši
Na desce Syntax SV400 mi sviti opticka myš nonstop i při vyplém kompu, takže si o životnosti té myši nedělám iluze, ale přivedlo mě to na myšlenku, jestli když tam tu ledku vyměním za modrou (po smrti té červené), jestli to bude fachat. Ten snímač je možná citlivej jen na červenou barvu tak se ptám co si o tom myslíte. Jinak v montáži problém nevidím, to bych zvládl.
A když nevíte, tak jak aspoň docílit aby ta myš pořád nesvítila? Je tam chipset VIA KT400, ale dělalo mi to už i na stare desce s VIA KT133A (taky ECS).
A když nevíte, tak jak aspoň docílit aby ta myš pořád nesvítila? Je tam chipset VIA KT400, ale dělalo mi to už i na stare desce s VIA KT133A (taky ECS).
AMD Sempron 2300+ @ 1805MHz (190*9,5), Titan TC D5TB, ECS Syntax SV400 - VIA KT400, 256MB DDR333 Seitec, GeForce3 Ti200 64MB DDR Overclocked, 40GB Maxtor, CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac 32x/4x/4x - alles in Miditower 350W ATX
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vymenit to muzes, ale na 90% to fungovat nebude, protoze za 1. ma modra a cervena ledka jiny napeti, takze bud bude svitit malo nebo vubec (musel bys jeste zmenit odpor) a za 2. urcite bude nejakej duvod, proc skoro vsichni vyrobci cpou do mysi cerveny nebo infracerveny ledky a ne modry... Jinak jestli chces cekat, nez se ta ledky samym svicenim vysviti, tak si pockas peknejch par let 
Jinak problem s mysi svitici i po vypnuti se uz resil tady
Jinak problem s mysi svitici i po vypnuti se uz resil tady
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Spirit
- Středně pokročilý

-
- NetDaemon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak dik, já jsem myslel, že vydží mnohem míň, no holt pokrok je pokrok...
Ale ta modrá by vypadala určitě efektně, až nebudu vědět co s prachama tak to zkusím a dám vědět. Jinak problém asi vyřešen.
Ale ta modrá by vypadala určitě efektně, až nebudu vědět co s prachama tak to zkusím a dám vědět. Jinak problém asi vyřešen.
AMD Sempron 2300+ @ 1805MHz (190*9,5), Titan TC D5TB, ECS Syntax SV400 - VIA KT400, 256MB DDR333 Seitec, GeForce3 Ti200 64MB DDR Overclocked, 40GB Maxtor, CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac 32x/4x/4x - alles in Miditower 350W ATX
- honny
- Středně pokročilý

Mno, ja si dovolim tvrdit, ze pokud splnujes napeti, ktery do LEDky de, tak ze proste samovolne neodejde. Hold vydrzi hodne, ale pokud tam das vyssi napeti, tak konci v desetinach vteriny.NetDaemon píše:Tak dik, já jsem myslel, že vydží mnohem míň, no holt pokrok je pokrok...
Nekde sem modrou videl a fungovala. Ja hazel do stare optiky oranzovou a svitila mnohem min a senzor ji nevidel.NetDaemon píše:Ale ta modrá by vypadala určitě efektně, až nebudu vědět co s prachama tak to zkusím a dám vědět. Jinak problém asi vyřešen.
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Eagle : Nesouhlasím. Já svojí Genius NetScroll Eye+ modoval na modrou. Na odpor jsem se vybod, nechal jsem tam původní, prostě jsem vyměnil tu červenou LEDku za modrou (tuším 2cd), svítí to jako kráva a senzor s tím nemá nejmenší problém.
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Vivec
- Středně pokročilý

- Spirit
- Středně pokročilý

-
- Jade
- Nováček

Modre pohanenou optickou krysku nabizi treba Sharkoon:
http://www.sharkoon.cz/obchod/detail.ph ... IDS=000000;;
http://www.sharkoon.cz/obchod/detail.ph ... IDS=000000;;
Life is game
Just play it
Just play it
- NetDaemon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já tušil že tam tu červenou dávají jen protože chrtijou prachy jak psal Gr8 Vivec! Geniusku Net Scrool+ Eye s modrou září asi moc lidí nemá tak se těším až budu mít unikát...
//edit : teda unikát ne když to už má TomV
//edit : teda unikát ne když to už má TomV
Naposledy upravil(a) NetDaemon dne sob 11. čer 2005, 18:31, celkem upraveno 1 x.
- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No dobre, TomV, presvedcils me.
Ale imho to nemusi platit u kazdy mysi.
//TomV : S tím souhlasím. Taky si myslím, že když chodí Genius, že to neznamená, že budou chodit i ostatní... chce to vyzkoušet...
//TomV : S tím souhlasím. Taky si myslím, že když chodí Genius, že to neznamená, že budou chodit i ostatní... chce to vyzkoušet...
Eagle3D Engine under developement
- matluba
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Za 1) zkus začít mluvit jako člověk a za 2) by bylo poměrně užitečný, kdybys nám laskavě sdělil, na jaký myši (a s jakou diodou) mu to nešlo.matluba píše:jeden kás to skusil a je nasranej jak prdel že ve světle to teměř nereaguje jen v šeru takže to nedoporučuju !!
The problem has been eaten.

- NetDaemon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se do toho pustil a dal tam první modrou diovu co byla po ruce a jede to bez jakýchkoli problémů, ale asi ji ještě vyměním, ta červená svítila víc, ale stejně to jde jako dřív, jenom je to hezčí.
Tak snad se uz nemusíme hádat jestli modrá jede nebo nejede.
MODRÁ RULEZZ!
Tak snad se uz nemusíme hádat jestli modrá jede nebo nejede.
MODRÁ RULEZZ!
- pico
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
modra alebo cervena, je to ulpne jedno.
svieti to v zavislosti od modrej diody.
najviac sa mi osvetcili diody s GME tie naljlacnejsie za 7,-
svietia v mysi lepsie ako tie drahsie
no a skusal som to na mysiach
Genius NetScroll+ (na sedej, ruby aj na blue)
Logitech MX510
MS Intellimouse Explorer TW4.0a
vsetky slapu
pekne na modro jak maju
svieti to v zavislosti od modrej diody.
najviac sa mi osvetcili diody s GME tie naljlacnejsie za 7,-
svietia v mysi lepsie ako tie drahsie
no a skusal som to na mysiach
Genius NetScroll+ (na sedej, ruby aj na blue)
Logitech MX510
MS Intellimouse Explorer TW4.0a
vsetky slapu
- Perfect_
- Začátečník

Tyjo, tak já jsem si mysle, že červený se tam dávaj, protože červená má uplně jinou vlnovou délku než ostatní, je rychlejší. Takže imho v tom rozdíl bude, ale vy "normální" uživatelé ten rozdíl nepoznáte... (já teda taky ne
)
//TomV : časový rozdíl mezi červenou (700 - 650 nm) a modrou (cca 450 nm) je z hlediska rychlosti toho senzoru (a vzdálenosti od světelného zdroje) naprosto zanedbatelný.
//TomV : časový rozdíl mezi červenou (700 - 650 nm) a modrou (cca 450 nm) je z hlediska rychlosti toho senzoru (a vzdálenosti od světelného zdroje) naprosto zanedbatelný.
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
ntb i5, etc.
- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

Mno, to je mozny... Kazdopadne ja v Razeru menit nebudu...Sleepy.664 píše:Mno...Červená se tam dává proto, že na ní senzor nejlíp reaguje
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- matluba
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to od logitechu (stim výměnym krytem nevim číslo) a trvá tak 2sekundy než si uvedomí že se hne...TomV píše:Za 1) zkus začít mluvit jako člověk a za 2) by bylo poměrně užitečný, kdybys nám laskavě sdělil, na jaký myši (a s jakou diodou) mu to nešlo.matluba píše:jeden kás to skusil a je nasranej jak prdel že ve světle to teměř nereaguje jen v šeru takže to nedoporučuju !!
p.s. sorry tomV já mel včera oslavu sem rát že jsem natu klávesu viděl
- thool
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno ja sem menil u Genius netscroll+ za modrou, bez problemu
potom u genius netscroll+ superior, tam sem ji vymenil za infracervenou, coz by resilo tvuj problem - v noci nesviti (teda samo ze ani ve dne
) a slape bez problemu..
kamosum sem rikal ze se rozbila ledka a ze to funkuje i bez ni, ze je tam asi na nic
potom u genius netscroll+ superior, tam sem ji vymenil za infracervenou, coz by resilo tvuj problem - v noci nesviti (teda samo ze ani ve dne
kamosum sem rikal ze se rozbila ledka a ze to funkuje i bez ni, ze je tam asi na nic