Nedostatok napajania

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nedostatok napajania

Příspěvek od IQLogic »

Neviete ako sa da vypnut hlasenie o nedostatku napajania? Vypisuje mi to hned ked pustim WinXP aj pri viacerych ovladacoch. Urcite viem ze moj zdroj to stiha pretoze mi to zacalo robit len dnes a nic nove som tam nedaval. THX
Many
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Many »

A co dát nex okna ??? :roll:
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Co okna? Myslis zatvorenie? Ak hej tak to som skusal a vypise mi to tam aj 20-krat. Musim to potom vratit cez RivaTuner naspat. A uz ma to nebavi. Rad by som mal svoju grafarnu pretaktovanu. :roll:
Many
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Many »

Aha...hmm tak to nevím...počkej na někoho ... někdo ti určo poradí ! :)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Často pomůže i cool restart...
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: Nedostatok napajania

Příspěvek od PcBuh »

IQLogic píše:Neviete ako sa da vypnut hlasenie o nedostatku napajania? Vypisuje mi to hned ked pustim WinXP aj pri viacerych ovladacoch. Urcite viem ze moj zdroj to stiha pretoze mi to zacalo robit len dnes a nic nove som tam nedaval. THX
Mně to moje Pc dělalo taky , a byl to slabej zdroj , a pokud to tobě začalo dělat až dnes tak zkontroluj koncovku zdroje ve VGA / když jsem tam mněl rozbočovač tak vypadávali / , a nebo tvůj zdroj je nějak poškozen a dává méně než má
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Prosim poradte niekto ako to vypnut. Zdrojom to urcite nie je ked utiahol 6800GT a nic.
P.S. Lenze nerobi to pravidelne. Skusal som uz aj reinstall Windowsu a nic. Niekedy to urobi niekedy nie. U kamarata to ide v poho. Takze grafika to nie je. A nie je to ani kolisanim napatia. To je tiez v norme.
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

zkus hodit vsechno na default v biosu, aby byl co nejmensi odber, pak uvidis
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

BIOSov som skusal niekolko. Mam tam original co na nej bol ked som ju kupil a aj tak stale ta prihlupla hlaska. A nebavi ma furt to zavriet a znova ju nataktovat. Potom sa vzdy len nase.iem a uz nebavi nic a nalada pod psa. Neda sa to nejak bloknut cez RivaTuner?
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

jaky mas zdroj? zkus si od nekoho pujcit jinej a uvidis :roll:
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

je to na 100% zdroj.

To ze ti to predtym islo, neznamena ze to musi ist donekonecna...
Proste ti odchadza zdroj!
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Já taky říkám Zdroj , on si ale nenechá vymluvit že ne , a taky když taktuje tak ta VGA bere více , a nebo jak jsem již psal , nebo je zpoškozen zdroj
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Uz mi to nerobi. Preinstaloval som Win, hodil som tam SP2 a uz to ide v poho. Ale keby ste niekto vedel ako sa to da vypnut tak mi poslite mail.
P.S. Zdrojom to nebolo, robilo to aj na Enermaxe 485W (pre tych, ktorym nestaci raz povedat ze zdroj to nie je) :roll:
syth
Nováček
Nováček

Příspěvek od syth »

IQLogic píše:Uz mi to nerobi. Preinstaloval som Win, hodil som tam SP2 a uz to ide v poho. Ale keby ste niekto vedel ako sa to da vypnut tak mi poslite mail.
P.S. Zdrojom to nebolo, robilo to aj na Enermaxe 485W (pre tych, ktorym nestaci raz povedat ze zdroj to nie je) :roll:
Mně to dělá taky na Enermaxu 485W noise taker.Takže myslíš že pomůže ten reinstal woken.Včera jsem ho sestavil a nainstaloval WIN XP PRO SP1.
Nebo je to tím SP2??

Grafika je 6800GT od Leadtek
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

syth píše:
IQLogic píše:Uz mi to nerobi. Preinstaloval som Win, hodil som tam SP2 a uz to ide v poho. Ale keby ste niekto vedel ako sa to da vypnut tak mi poslite mail.
Mně to dělá taky na Enermaxu 485W noise taker.Takže myslíš že pomůže ten reinstal woken.Včera jsem ho sestavil a nainstaloval WIN XP PRO SP1.
Nebo je to tím SP2??

urcite zkus nejdriv reinstalnout ovladace okna directx atp , pote to muzeme resit :wink:
syth
Nováček
Nováček

Příspěvek od syth »

sh píše:
syth píše: Mně to dělá taky na Enermaxu 485W noise taker.Takže myslíš že pomůže ten reinstal woken.Včera jsem ho sestavil a nainstaloval WIN XP PRO SP1.
Nebo je to tím SP2??

urcite zkus nejdriv reinstalnout ovladace okna directx atp , pote to muzeme resit :wink:

I okna?
Ty mám instalovaný včera načisto i s novejma ovladačema na grafiku,desku i zvuk a direct X 9c

Pak jsem si uvědomil že jsem koukal na rychlost GPU a pamětí na grafice a fakt to jede pomalejc,jen 250 a 600.Mělo by to bejt na 350 a 1000.

Ještě zkusím,až budu doma odpoledne,odpojit ten zdojovej kabel a dát napájení přes tu rozdvojku a uvidíme.
syth
Nováček
Nováček

Příspěvek od syth »

vyzkoušel jsem tu rozdvojku od grafiky a připojil jí rovnou na kšandy a žádná změna.Pořád to má málo.V biosu jsem taky nic nenašel.
asi to bude vadná karta,nebo PCI-E . :x
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

zdravím, mám stejný problém akorát že má gk nemá přídavné napájení!a vypisuje mi to hlašku ať připojím přídavné napájeni,zdroj mám noname 350W před tím to jelo v pohodě 3 měsíce ,ale teď mi to začlo vypisovat toto,pevně jsme myslel že je to tím že jsem přidal do gpu 1,5V ale pak jsem to vrátil na normál a píše to taky,někdy ne a někdy jo :evil: díky za každou užitečnou radu!
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaTTo S »

kuku_666 píše:zdravím, mám stejný problém akorát že má gk nemá přídavné napájení!a vypisuje mi to hlašku ať připojím přídavné napájeni,zdroj mám noname 350W před tím to jelo v pohodě 3 měsíce ,ale teď mi to začlo vypisovat toto,pevně jsme myslel že je to tím že jsem přidal do gpu 1,5V ale pak jsem to vrátil na normál a píše to taky,někdy ne a někdy jo :evil: díky za každou užitečnou radu!
No ako pozeram tu tvoju zostavu v podpise tak to bude uz urcite zdrojom ... noname 350 W ja mam noanme 400W a pozri co mam v podpise a toto mi tu utahne len tak tak !!!!
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
kuku_666
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kuku_666 »

MaTTo S píše:
kuku_666 píše:zdravím, mám stejný problém akorát že má gk nemá přídavné napájení!a vypisuje mi to hlašku ať připojím přídavné napájeni,zdroj mám noname 350W před tím to jelo v pohodě 3 měsíce ,ale teď mi to začlo vypisovat toto,pevně jsme myslel že je to tím že jsem přidal do gpu 1,5V ale pak jsem to vrátil na normál a píše to taky,někdy ne a někdy jo :evil: díky za každou užitečnou radu!
No ako pozeram tu tvoju zostavu v podpise tak to bude uz urcite zdrojom ... noname 350 W ja mam noanme 400W a pozri co mam v podpise a toto mi tu utahne len tak tak !!!!
no ,ale potom nechápu jak to mohlo jet 3 měsíce v klidu??? to by snad neměl davát hned ne??? a ikdyž dám vše na default tak mi to piše taky! :(
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“