Nedostatok napajania
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nedostatok napajania
Neviete ako sa da vypnut hlasenie o nedostatku napajania? Vypisuje mi to hned ked pustim WinXP aj pri viacerych ovladacoch. Urcite viem ze moj zdroj to stiha pretoze mi to zacalo robit len dnes a nic nove som tam nedaval. THX
- Many
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Many
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

- PcBuh
- Začátečník

-
Re: Nedostatok napajania
Mně to moje Pc dělalo taky , a byl to slabej zdroj , a pokud to tobě začalo dělat až dnes tak zkontroluj koncovku zdroje ve VGA / když jsem tam mněl rozbočovač tak vypadávali / , a nebo tvůj zdroj je nějak poškozen a dává méně než máIQLogic píše:Neviete ako sa da vypnut hlasenie o nedostatku napajania? Vypisuje mi to hned ked pustim WinXP aj pri viacerych ovladacoch. Urcite viem ze moj zdroj to stiha pretoze mi to zacalo robit len dnes a nic nove som tam nedaval. THX
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Wuuduu
- Středně pokročilý

je to na 100% zdroj.
To ze ti to predtym islo, neznamena ze to musi ist donekonecna...
Proste ti odchadza zdroj!
To ze ti to predtym islo, neznamena ze to musi ist donekonecna...
Proste ti odchadza zdroj!
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- PcBuh
- Začátečník

-
- IQLogic
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- syth
- Nováček

-
Mně to dělá taky na Enermaxu 485W noise taker.Takže myslíš že pomůže ten reinstal woken.Včera jsem ho sestavil a nainstaloval WIN XP PRO SP1.IQLogic píše:Uz mi to nerobi. Preinstaloval som Win, hodil som tam SP2 a uz to ide v poho. Ale keby ste niekto vedel ako sa to da vypnut tak mi poslite mail.
P.S. Zdrojom to nebolo, robilo to aj na Enermaxe 485W (pre tych, ktorym nestaci raz povedat ze zdroj to nie je)
Nebo je to tím SP2??
Grafika je 6800GT od Leadtek
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
urcite zkus nejdriv reinstalnout ovladace okna directx atp , pote to muzeme resitsyth píše:Mně to dělá taky na Enermaxu 485W noise taker.Takže myslíš že pomůže ten reinstal woken.Včera jsem ho sestavil a nainstaloval WIN XP PRO SP1.IQLogic píše:Uz mi to nerobi. Preinstaloval som Win, hodil som tam SP2 a uz to ide v poho. Ale keby ste niekto vedel ako sa to da vypnut tak mi poslite mail.
P.S. Zdrojom to nebolo, robilo to aj na Enermaxe 485W (pre tych, ktorym nestaci raz povedat ze zdroj to nie je)
Nebo je to tím SP2??
- syth
- Nováček

-
sh píše:urcite zkus nejdriv reinstalnout ovladace okna directx atp , pote to muzeme resitsyth píše: Mně to dělá taky na Enermaxu 485W noise taker.Takže myslíš že pomůže ten reinstal woken.Včera jsem ho sestavil a nainstaloval WIN XP PRO SP1.
Nebo je to tím SP2??
I okna?
Ty mám instalovaný včera načisto i s novejma ovladačema na grafiku,desku i zvuk a direct X 9c
Pak jsem si uvědomil že jsem koukal na rychlost GPU a pamětí na grafice a fakt to jede pomalejc,jen 250 a 600.Mělo by to bejt na 350 a 1000.
Ještě zkusím,až budu doma odpoledne,odpojit ten zdojovej kabel a dát napájení přes tu rozdvojku a uvidíme.
- syth
- Nováček

-
- kuku_666
- Začátečník

zdravím, mám stejný problém akorát že má gk nemá přídavné napájení!a vypisuje mi to hlašku ať připojím přídavné napájeni,zdroj mám noname 350W před tím to jelo v pohodě 3 měsíce ,ale teď mi to začlo vypisovat toto,pevně jsme myslel že je to tím že jsem přidal do gpu 1,5V ale pak jsem to vrátil na normál a píše to taky,někdy ne a někdy jo
díky za každou užitečnou radu!
- MaTTo S
- Začátečník

-
No ako pozeram tu tvoju zostavu v podpise tak to bude uz urcite zdrojom ... noname 350 W ja mam noanme 400W a pozri co mam v podpise a toto mi tu utahne len tak tak !!!!kuku_666 píše:zdravím, mám stejný problém akorát že má gk nemá přídavné napájení!a vypisuje mi to hlašku ať připojím přídavné napájeni,zdroj mám noname 350W před tím to jelo v pohodě 3 měsíce ,ale teď mi to začlo vypisovat toto,pevně jsme myslel že je to tím že jsem přidal do gpu 1,5V ale pak jsem to vrátil na normál a píše to taky,někdy ne a někdy jodíky za každou užitečnou radu!
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- kuku_666
- Začátečník

no ,ale potom nechápu jak to mohlo jet 3 měsíce v klidu??? to by snad neměl davát hned ne??? a ikdyž dám vše na default tak mi to piše taky!MaTTo S píše:No ako pozeram tu tvoju zostavu v podpise tak to bude uz urcite zdrojom ... noname 350 W ja mam noanme 400W a pozri co mam v podpise a toto mi tu utahne len tak tak !!!!kuku_666 píše:zdravím, mám stejný problém akorát že má gk nemá přídavné napájení!a vypisuje mi to hlašku ať připojím přídavné napájeni,zdroj mám noname 350W před tím to jelo v pohodě 3 měsíce ,ale teď mi to začlo vypisovat toto,pevně jsme myslel že je to tím že jsem přidal do gpu 1,5V ale pak jsem to vrátil na normál a píše to taky,někdy ne a někdy jodíky za každou užitečnou radu!