Jak odstranit SP2
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- maku
- Začátečník

-
Jak odstranit SP2
Nevite nekdo jak odstranit SP2 z XP pro. Mam problemy u nekterych her (Riddick) a nechce se mi preinstalovavat cele XP pro. SP1.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- maku
- Začátečník

-
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- Shit
- Odborník PCT

- cabman
- Středně pokročilý

Já to nechtěl napsat první, ale mě taky chodí bez problému (já jsem vlastně nenarazil na hru která by mě nejela v sp2).Shit píše:Spíš zkus jiný drivery... Riddick chodí pod SP2 OK.
Takže jak píše shit.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- maku
- Začátečník

-
Jo vsechny hry jedou OK,ale ten Riddick nejak blbne uz jsem zkusil snad vsechny drivery,ted tam mam ATI Catalyst 5.6 a stale to nejedecabman píše:Já to nechtěl napsat první, ale mě taky chodí bez problému (já jsem vlastně nenarazil na hru která by mě nejela v sp2).Shit píše:Spíš zkus jiný drivery... Riddick chodí pod SP2 OK.
Takže jak píše shit.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
- Shit
- Odborník PCT