Jak odstranit SP2

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
maku
Začátečník
Začátečník

Jak odstranit SP2

Příspěvek od maku »

Nevite nekdo jak odstranit SP2 z XP pro. Mam problemy u nekterych her (Riddick) a nechce se mi preinstalovavat cele XP pro. SP1.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Pokud si mel puvodne WinXP SP1 a SP2 si doinstaloval, tak se to da odinstalovat pres Pridat nebo odebrat programy. Pokud mas primo Instalacku se SP2, tak to nevim jak to odinstalujes, ale myslim ze to asi nejde...
maku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maku »

Podle me by to melo jit odebrat,ale jeste jsem nikde nenasel postup. :(
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

předpokládám tedy že máš SP2 integrovanou v instalačkách, imho to prostě nejde :?
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Spíš zkus jiný drivery... Riddick chodí pod SP2 OK.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Shit píše:Spíš zkus jiný drivery... Riddick chodí pod SP2 OK.
Já to nechtěl napsat první, ale mě taky chodí bez problému (já jsem vlastně nenarazil na hru která by mě nejela v sp2).
Takže jak píše shit.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
maku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od maku »

cabman píše:
Shit píše:Spíš zkus jiný drivery... Riddick chodí pod SP2 OK.
Já to nechtěl napsat první, ale mě taky chodí bez problému (já jsem vlastně nenarazil na hru která by mě nejela v sp2).
Takže jak píše shit.
Jo vsechny hry jedou OK,ale ten Riddick nejak blbne uz jsem zkusil snad vsechny drivery,ted tam mam ATI Catalyst 5.6 a stale to nejede :sad:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Riddick jede pod OpenGL.... to je asi tím.... @ drivery :wink:
wegel
Nováček
Nováček

Příspěvek od wegel »

Akorat ze starcraft nechodi moc dobre pod SP 2 (padá s chybama), kdyz sem odinstaloval SP 2 tak se mi zbořily celý windowsy, tak jsem ten SP 2 musel zas nainstalovat.Nevite o nejakym programu ktery resi kompatibilitu starcraftu a SP 2?
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“