PROJEKT: Gaia by T.M.Petnov (UPDT 25/01/2006) pg. 6. reborn

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

:) jj ten přední je tam jak jsem psal jen na zkousku... a ten zadní no možná by se vlezla i 120mm...

\\edit: přemýšlím o tom, že displey hodím do 3,5" a fan místo displaye... anebo proříznu 3,5" na druhý konec o odstraním zapínání, to přehodím jinam a dám tam fany dva...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Právě něco podobnýho mě napadlo taky...kdybys sehnal podobnej hliníkovej plech, tak bych hodil displej výš a dole udělal 2x80mm fan (svítící), podle mě by to vypadalo dobře a uděláš si to pěkně podle sebe. :wink:
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

no myslím že ten přední fan je fajn spestření toho casu.Dva bych ale do předu nedával je to moc velkej otvor na předek,ale to je věc názoru,jinak oceňuji perfektně čistně provedenou práci. :) No a to přehození toho displeye s tím fanem by bylo standartní a moc pěkný řešení.....keep moding :wink:
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

tak jsem včera vyndal display a ouha je pod ním krásný čtverec o straně 110mm takže buď tam hodím 120 mm nebo 92mm... tak uviíme...

2 Stoobi: plech mám... Zbytek z bočnice :wink:
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

t.m.petnov píše:2Stoobi: plech mám... Zbytek z bočnice :wink:
No vidíš, tak tam hoď 120 fan a pokud máš toho plechu dost, tak bych ten displej přehodil a trochu si s tím pohrál...schopnosti a možnosti na to máš, tak go go go, přeci to nenecháš jen takhle...:)
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

to určitě ne, jen musím proměřit zvětšení té díry. Teď je 11cm na 11cm takže to bude chtít tak 3-5mm na každý straně pryč... no už ať je výplata... :roll:
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

vadí vůbec ten pul centimetrový přesah přes větrák... Snad ani ne když bude vlastně vtahovat vzduch dovnitř?
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Prakticky to neva jde o to jak to s tím přesahem esteticky vypadá ale myslím že to už jsou moc velký detaily :)
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

.axis. píše:ale myslím že to už jsou moc velký detaily :)
To sice jsou jen detaily, ale detaily, který nakonec rozhodujou o celkovém dojmu z kompletu, takže já osobně bych to udělal přesně...a dost si s tím pohrál, protože žádnej detail není tak malej, aby nemohl ovlivnit celkový dojem!
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

No zkrátka uvidíme :-D
Loweryho princip:
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

Zdravím all....

tak po delší době mohu opět ukázat pár obrázků o tom, jak pokračuje můj mod. Změna je patrná na první pohled, ale pro můj kllid přikládám i foto původní podoby casu před moddingem...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

no vypada to moc dobre :)
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Barevne to vypada fakt pekne ale ten fan vepredu mi tam moc nesedi. Mozna by ho to chtelo aspon nabarvit a dat z vnitrni strany.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

udelej nejake lepsi fotky :)
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

ten fan je tam samozřejmě jen na ted. bude tam 120 modrá nebo metal modře osvícená... taky možná filtr nebo nějaká mřížka...

asi tenhle...
Obrázek
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ten fan na obrázku by tam seděl, takže já myslím, že to bude zajimavý.

Rozhodně je to pěkně stříknutý...ale chtělo by to lepší foto... :wink:

A jak jsi na tom s bočnicema?
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

pořád čekam na nějaké cash navic, abych mohl koupit UV plexi a začít na nich dělat, zatim to mám vše nachystané...

hned jak bude plexi vrhnu se na to.

lepší fota by mohly být v průběhu tohohle týdne...
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Jo pěkný celkem moc pěkně nastříklý ale určitě bych to vepředu asi hodil naoak modrej pruh a zbytek do střbrnošedé... :oops:
Loweryho princip:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

jj pěkný předělat ten displej muselo dat praci
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Móóóc pjeknýýý... :)
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Odpovědět

Zpět na „Projekty“