ASUS 6600 EXTREME TOP PCI-E Prvni dojmy

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

ASUS 6600 EXTREME TOP PCI-E Prvni dojmy

Příspěvek od godlike »

Nevim do jakyho dredu to mam dat ale jestli vas to zajima dam to sem :) Mnooo poridil jsem si dnes tuhle karticku za krasnych 4000kc.Karta ma ddr3 pameti a defaultne ma 400/900.Po spusteni PC jsme neveril svym usim.Vetracek vydaval neuveritelne kvilivej zvuk.. sileny neda se to popsat..proste sel ihned dolu.Nainstaloval jsem zalman..je tam dost natesno,dotyka se uplne CU pasivu na ram.Byl jsem rad,ze ovladace ukazuji teplotu a nemusim se babrat s flashovanim biosu.Trochu me zarazily teploty v 2D...cca 48klidu v zatezi i 62st.Otacky zalman na low.Teploty jsou asi vysoky proto,ze tyhle GPU zrejme neprosly nakyma testama a tudiz je davaj na tyhle karty a zpomalujou na na 400mhz.Samozrejme nam to nebrani vyzkouset OC ze :) Zatim to nechci predjimat,ale karta zvlada vpohode takty 550/1050,coz uz ted je dost solidni OC.
3DMark 2003 cca 9000
Aquamark 60500

Jsem spokojenej a vrele vsem doporucuju.Za 4000kc je to naprosta bomba.
Godlike dava 5 hvezdicek z 5 :-D
Mac...
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: ASUS 6600 EXTREME TOP PCI-E Prvni dojmy

Příspěvek od PcBuh »

godlike píše:Nevim do jakyho dredu to mam dat ale jestli vas to zajima dam to sem :) Mnooo poridil jsem si dnes tuhle karticku za krasnych 4000kc.Karta ma ddr3 pameti a defaultne ma 400/900.Po spusteni PC jsme neveril svym usim.Vetracek vydaval neuveritelne kvilivej zvuk.. sileny neda se to popsat..proste sel ihned dolu.Nainstaloval jsem zalman..je tam dost natesno,dotyka se uplne CU pasivu na ram.Byl jsem rad,ze ovladace ukazuji teplotu a nemusim se babrat s flashovanim biosu.Trochu me zarazily teploty v 2D...cca 48klidu v zatezi i 62st.Otacky zalman na low.Teploty jsou asi vysoky proto,ze tyhle GPU zrejme neprosly nakyma testama a tudiz je davaj na tyhle karty a zpomalujou na na 400mhz.Samozrejme nam to nebrani vyzkouset OC ze :) Zatim to nechci predjimat,ale karta zvlada vpohode takty 550/1050,coz uz ted je dost solidni OC.
3DMark 2003 cca 9000
Aquamark 60500

Jsem spokojenej a vrele vsem doporucuju.Za 4000kc je to naprosta bomba.
Godlike dava 5 hvezdicek z 5 :-D
Já mám ASUS V9999 GE a ten org. větrák je taky hlučnej , tak jsem tam dal Zalman VF700 Cu a připojil na Desku , pak to přes SpeedFan zpomalím a je to SUPER :)
JakubL
Začátečník
Začátečník

pasivy

Příspěvek od JakubL »

Já ji taky mám a řeším otazku, zda se tam ten cladič vejde s těmi pasivy na pamětech nebo jestli musí dolu. Mimocodem mě šli paměti i na 1210MHz :-D a GPU jsem moc netaktoval, protože teplota šla s asi 570MHz až na 99 :( . Jo a jestlin jsi je dal dolů, tak jak?
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: pasivy

Příspěvek od PcBuh »

JakubL píše:Já ji taky mám a řeším otazku, zda se tam ten cladič vejde s těmi pasivy na pamětech nebo jestli musí dolu. Mimocodem mě šli paměti i na 1210MHz :-D a GPU jsem moc netaktoval, protože teplota šla s asi 570MHz až na 99 :( . Jo a jestlin jsi je dal dolů, tak jak?
Jakou máš přesně VGA ?? pokud tu co mam já tak mam fotky jak to tam je :)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

2PCBuh: neni tady řeč nahodou o 6600? nevim, co s tim ma co delat tvoje 6800GT. A soude podle MHz na jadru mluvi Jakub taky o 6600... :sarcasm:
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Slezman píše:2PCBuh: neni tady řeč nahodou o 6600? nevim, co s tim ma co delat tvoje 6800GT. A soude podle MHz na jadru mluvi Jakub taky o 6600... :sarcasm:
1) Jak mám vědět komu píše
2) Nemam Gf6800GT , ale GF6800 s DDR3 coš GT nemá

http://www.czechcomputer.cz/product_com ... 02&artno3=
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

pochybuju ze mas na jadře 570 MHZ, takže to byla malá nápověda, že jde o 6600

sorry, meli to blbe na jednom ceniku tu tvoji kartu, mylne tam psali, ze ma jadro GT
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Vpoho :) , já jen pro pořádek :)
JakubL
Začátečník
Začátečník

Re: pasivy

Příspěvek od JakubL »

PcBuh píše: Jakou máš přesně VGA ?? pokud tu co mam já tak mam fotky jak to tam je :)
Mám tu ASUS N6600 TOP PCI-E jak je v popisku.
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

PcBuh píše:...Nemam Gf6800GT , ale GF6800 s DDR3 coš GT nemá
Toto som asi nepochopil...

6800GT ma DDR3, jediny rozdiel medzi 6800GT a 6800Ultra je jedine v taktovani GPU 425 - Ultra / 350 - GT a v DDR moduloch 1.6ns - Ultra / 2.0ns - GT

nic ine
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Pasivy jsem dolu nedaval..vejde se tam uplne natesno..2h jsem ji tejral markama a tesne po skonceni mela i 70st ale slo to rychle dolu..zalman na low..na max mam v klidu 41st..jinak 48-49st

Uplne max.OC 570/1150...uz lehke artefakty..

Obrázek
Mac...
JakubL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JakubL »

Já jse mse ptal, protože tady: http://www.pctuning.cz/titulnistrana/ha ... hapID=8227
ty pasivy prý dolu dát musely.
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Zalman se vesel uplne nadoraz...Stejne ty pasivy jsou nanic.Jestli si s nima pomuzes v OC o 1-3% je uz fuk.Klidne je sundej...pujdou docela snadno..uz takhle se me zdalo,ze se s nim da lehce pootacet...neni problem je prilepit zpatky ne?
Mac...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“