3DMark 2003 cca 9000
Aquamark 60500
Jsem spokojenej a vrele vsem doporucuju.Za 4000kc je to naprosta bomba.
Godlike dava 5 hvezdicek z 5
Moderátoři: Walker1134, Wilik

Já mám ASUS V9999 GE a ten org. větrák je taky hlučnej , tak jsem tam dal Zalman VF700 Cu a připojil na Desku , pak to přes SpeedFan zpomalím a je to SUPERgodlike píše:Nevim do jakyho dredu to mam dat ale jestli vas to zajima dam to semMnooo poridil jsem si dnes tuhle karticku za krasnych 4000kc.Karta ma ddr3 pameti a defaultne ma 400/900.Po spusteni PC jsme neveril svym usim.Vetracek vydaval neuveritelne kvilivej zvuk.. sileny neda se to popsat..proste sel ihned dolu.Nainstaloval jsem zalman..je tam dost natesno,dotyka se uplne CU pasivu na ram.Byl jsem rad,ze ovladace ukazuji teplotu a nemusim se babrat s flashovanim biosu.Trochu me zarazily teploty v 2D...cca 48klidu v zatezi i 62st.Otacky zalman na low.Teploty jsou asi vysoky proto,ze tyhle GPU zrejme neprosly nakyma testama a tudiz je davaj na tyhle karty a zpomalujou na na 400mhz.Samozrejme nam to nebrani vyzkouset OC ze
Zatim to nechci predjimat,ale karta zvlada vpohode takty 550/1050,coz uz ted je dost solidni OC.
3DMark 2003 cca 9000
Aquamark 60500
Jsem spokojenej a vrele vsem doporucuju.Za 4000kc je to naprosta bomba.
Godlike dava 5 hvezdicek z 5

Jakou máš přesně VGA ?? pokud tu co mam já tak mam fotky jak to tam jeJakubL píše:Já ji taky mám a řeším otazku, zda se tam ten cladič vejde s těmi pasivy na pamětech nebo jestli musí dolu. Mimocodem mě šli paměti i na 1210MHza GPU jsem moc netaktoval, protože teplota šla s asi 570MHz až na 99
. Jo a jestlin jsi je dal dolů, tak jak?

1) Jak mám vědět komu píšeSlezman píše:2PCBuh: neni tady řeč nahodou o 6600? nevim, co s tim ma co delat tvoje 6800GT. A soude podle MHz na jadru mluvi Jakub taky o 6600...

Mám tu ASUS N6600 TOP PCI-E jak je v popisku.PcBuh píše: Jakou máš přesně VGA ?? pokud tu co mam já tak mam fotky jak to tam je

Toto som asi nepochopil...PcBuh píše:...Nemam Gf6800GT , ale GF6800 s DDR3 coš GT nemá