Battlefield 2 - (RESPAWN)
Moderátor: Baneshee
- Isghole
- Začátečník

-
- Slezman
- Středně pokročilý

Multiplayer jede bezchybne, skoda jen, ze neni moznost COOP v demu.
Taky jsme zkouseli vylezt na jeřáb, krásnej výhled, potom seskok padákem.
Zbraně mají perfektní zvuky a tanky vypadají moc hezky, jenom celkově ta grafika je mirnym zklamanim, bez AA dosti zubaté, hlavně na letadlove lodi na palube je to dost sux blížit se k tem vrtulníkům a vidět ty sux hrany na listech rotoru
Taky jsme zkouseli vylezt na jeřáb, krásnej výhled, potom seskok padákem.
Zbraně mají perfektní zvuky a tanky vypadají moc hezky, jenom celkově ta grafika je mirnym zklamanim, bez AA dosti zubaté, hlavně na letadlove lodi na palube je to dost sux blížit se k tem vrtulníkům a vidět ty sux hrany na listech rotoru
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem z dema dost nadšenej, takhle pěkný jsem to skoro ani nečekal, grafika je dost "halfoidní", nádhera na to koukat... Na X800XT to jede vse na high + nejaký to AA a pod 40-50 fps to nepadlo at se delo cokoliv.
Tanky vypadaj hodne dobre, radost to ničit
Zbrane taky dost potěšily, celkove mi to prijde dost vychytany a to jsem videl jednu "blbou" mapu (no vydržel jsem u ní asi 3 hodiny
)
Už aby tu byla full, tohle bude masakr.
Tanky vypadaj hodne dobre, radost to ničit
Už aby tu byla full, tohle bude masakr.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Slezman
- Středně pokročilý

- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

- Dr.Evil
- Začátečník

Nejde me to...
Vubec se me to nechce pripojovat k servrum, nevim proc. A misto stinu mam jen ty cerny ctverce, docela me to sere, vsichni rikaj jak je to super a ja si ani netuknu
nemuzete me nekdo pomoct jak to rozchodit?
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Slezman
- Středně pokročilý

Re: Nejde me to...
ty ovladace 77.30 tam máš? v nejhorším si vypni dynamic shadows, holt budeš hrát bez toho..Dr.Evil píše:Vubec se me to nechce pripojovat k servrum, nevim proc. A misto stinu mam jen ty cerny ctverce, docela me to sere, vsichni rikaj jak je to super a ja si ani netuknunemuzete me nekdo pomoct jak to rozchodit?
ty servery netuším, ale drtivá většina je jich plnejch, mě se zas stávalo, že jsem hodně ztrácel připojení, i když jsem tam měl ping 60, ale to je fuk, přes net to suxxx, radši si zahrajem s kámošema (a dioufám, že taky s někým tady z PCT) přímo přes IP
- Slezman
- Středně pokročilý

Já nevím, jak u vás, ale u mě na GF6800 je ta hra v 1024*768 bez AA hrozně zubatá, hlavně když jdete po palubě letadlovky k vrtulníkům, ty rotory jsou hrůza. AA mi to pak cuká, tak jsem včera laboroval s rozlíšením.
Na monitoru ve všech ostatních hrách mám 1024*768@85 , tak jsem zkoušel vyšší rozlišení bez rozdrbaného obrazu a došel jsem až k 1600*1200@75. Ta hra vypadá o 200% lépe, vše je hladké. FPS je teda dole, v tanku tak 50, letecké 40-70, pěchota 25-40 mno..... náraz s letadlem do zeme 13 FPS
i ta ergonomie nic moc, ale tak nějak nevim, asi furt lepší než se vrátit zpátky, takhle to vypadá o mnoho lépe. Třeba ta "jemnost" vyrovná tech neergonomických 75 Hz. Co máte lepší karty, nasolte tomu taky velký rozlišení, dokonce mi přiapdá, že na 1280 to jede rychleji než na 1024
Na monitoru ve všech ostatních hrách mám 1024*768@85 , tak jsem zkoušel vyšší rozlišení bez rozdrbaného obrazu a došel jsem až k 1600*1200@75. Ta hra vypadá o 200% lépe, vše je hladké. FPS je teda dole, v tanku tak 50, letecké 40-70, pěchota 25-40 mno..... náraz s letadlem do zeme 13 FPS
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Já to na ty X800xt ve vyssim nez 1280x1024 nevyzkoušim (i kdyz ted si myslim, ze ta hra umela jen 1280x960), mam tam jen 2x AA a s grafikou jsem fakt dost spokojenej, zubaty to vůbec nevidim, je to hodne hezky a rychlost abs. v pohode 
Jinak jsem dal vše na high, jak uz jsem tušim psal pod 40fps to vicemene nepadne, spis to drzí tak 50-60 a to mi stačí
Jinak jsem dal vše na high, jak uz jsem tušim psal pod 40fps to vicemene nepadne, spis to drzí tak 50-60 a to mi stačí
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Dr.Evil
- Začátečník

Tak uz sem to rozhejbal... je to fakt dobry, akorat sem jeste nenasel server kdy by se hralo trochu tymove...tak kdy dame hru jenom lidi z pctuningu???
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- vacatko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PcBuh
- Začátečník

-
- Thellwin
- Administrátor

- PcBuh