mam vir ako reinstalowat windows?

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
ioio
Začátečník
Začátečník

mam vir ako reinstalowat windows?

Příspěvek od ioio »

caute som lama.do windowsu sa mi dostalo kopu sraciek. Potrebujem ho reinstalovat. no neviem jak.nebojte soft win xp mam . poradte dakujem
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tak tu kopu sračiek zlikviduj... antivir, antispyware a je to 8-)

trial NOD32, Spybot a případně Ad-aware by měly většinu prevítů zneškodnit
ignorelist: kremrole a dezoláti
pipp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pipp »

stahni si free avgcko. sice nic moc, ale aspon zakladni ochrana. nainstaluj, updatni databazi, projed testy. znic vse nakazene, nech bezet rezidentni stit a prejdi k likvidaci spywaru, adware, trojanu... zkus pouzit programy co pise zombux a predevsim je pouzij vsechny! bohuzel jsem se zatim nesetkal s zadnym antispyware programem, kterej by umel odstranit vsechno :( (a podobne to plati u antiviru. hodi se je kombinovat. obzvlast na serverech!)
Deneb : AMD AthlonXP-M 2600+ @ 2.3 GHz | Abit KV7 | Hynix 512 MB 400 MHz DDR CL2 | Zalman 7000B-AlCu | Samsung SpinPoint SP2004C 200 GB 7200 rpm SATA-II | Sapphire Radeon 9600Pro Advantage 128MB | LiteOn SOHW-1693S | Plextor PlexWriter 4824A | Creative Sound Blaster Audigy | VIA Rhine II 10/100Mb | AOpen H600A | Chieftec 360W | iiyama HM704UTc
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

pipp píše:podobne to plati u antiviru. hodi se je kombinovat. obzvlast na serverech!
kombinaci antivirů doporučuji jen milovníkům adrenalinových sportů 8)
pipp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pipp »

zombux píše:
pipp píše:podobne to plati u antiviru. hodi se je kombinovat. obzvlast na serverech!
kombinaci antivirů doporučuji jen milovníkům adrenalinových sportů 8)
bohuzel pokud chces mit v dnesni dobe bezpecnou firemni sit, tak je to pomerne nutny :huh:
Deneb : AMD AthlonXP-M 2600+ @ 2.3 GHz | Abit KV7 | Hynix 512 MB 400 MHz DDR CL2 | Zalman 7000B-AlCu | Samsung SpinPoint SP2004C 200 GB 7200 rpm SATA-II | Sapphire Radeon 9600Pro Advantage 128MB | LiteOn SOHW-1693S | Plextor PlexWriter 4824A | Creative Sound Blaster Audigy | VIA Rhine II 10/100Mb | AOpen H600A | Chieftec 360W | iiyama HM704UTc
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

pipp píše:
zombux píše: kombinaci antivirů doporučuji jen milovníkům adrenalinových sportů 8)
bohuzel pokud chces mit v dnesni dobe bezpecnou firemni sit, tak je to pomerne nutny :huh:
nemyslím si že kombinace antivirů je šťastnej tah, vzhledem k tomu že se hádají :wink: instalovat dva a více antivirů do systému mi přijde jako lameřina. nehledě k tomu, že tak jako tak je lepší jeden kvalitní než deset shitových (ne Shitových :wink: ).
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

no takže s vámi souhlasím i nesouhlasím. Je pravda že dva rezidenty jsou nebezpečí protože část funkcí skeneru a hueristiky toho či onoho SW opadá a je nefunkční nebo není plně funkční. Zároven ale je možné využít nekteré kombinace dvou rezidentů ale vyšší bezpečnost to nepřinese!!

AVG bych doporučil jen svému nepřítely :-D
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No já bych tam více antivirů taky nedával, doporučuje se stejně jen jeden rezidentní a hlavne to bude spomalovat systém.
btw: Měl jsem Nortona pak Avast ted AVG 7 nemůžu si stěžovat na AVG :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Dzin píše:No já bych tam více antivirů taky nedával, doporučuje se stejně jen jeden rezidentní a hlavne to bude spomalovat systém.
btw: Měl jsem Nortona pak Avast ted AVG 7 nemůžu si stěžovat na AVG :wink:
je to věc názoru ale podle mích zkušeností a oficiálních porovnání s jinýmy daleko zaostává za těmi nejlepšími.
pipp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pipp »

no napsal jsem to asi blbe :oops: mame ve firme vetsi sit a treba posta je kontrolovana dvouma antivirama. prvni je na brane a druhej na postovnim serveru.
na jednom pocitaci muze nastat problem s rezidentnima stitama. nicmene o tech jsem nepsal ani popel. myslel jsem na kontrolu disku pokud uz mate podezreni, ze by tam neco mohlo byt :wink:
pipp
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pipp »

Recon píše:AVG bych doporučil jen svému nepřítely :-D
nevim co mas proti AVGcku. netvrdim, ze je to nejakej uzasnej antivir, ale svou funkci plni myslim docela normalne. nic extra, ale beznymu userovi kazdopadne staci
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

pipp píše:
Recon píše:AVG bych doporučil jen svému nepřítely :-D
nevim co mas proti AVGcku. netvrdim, ze je to nejakej uzasnej antivir, ale svou funkci plni myslim docela normalne. nic extra, ale beznymu userovi kazdopadne staci
tak asi nejsem běžný user :-D . Já radši doporučím to nej než něco, co zas tak skvělí není. :wink:
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

pipp píše:a podobne to plati u antiviru. hodi se je kombinovat. obzvlast na serverech!)
No popravde ja jeste antivir na serveru (pokud pominu specializovany av na kontrolu posty na mailserveru) nikdy nevidel ani jeden natoz aby tam nekdo daval dva :-)
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“