mam vir ako reinstalowat windows?
- ioio
- Začátečník

-
mam vir ako reinstalowat windows?
caute som lama.do windowsu sa mi dostalo kopu sraciek. Potrebujem ho reinstalovat. no neviem jak.nebojte soft win xp mam . poradte dakujem
- zombux
- Odborník PCT

- pipp
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
stahni si free avgcko. sice nic moc, ale aspon zakladni ochrana. nainstaluj, updatni databazi, projed testy. znic vse nakazene, nech bezet rezidentni stit a prejdi k likvidaci spywaru, adware, trojanu... zkus pouzit programy co pise zombux a predevsim je pouzij vsechny! bohuzel jsem se zatim nesetkal s zadnym antispyware programem, kterej by umel odstranit vsechno
(a podobne to plati u antiviru. hodi se je kombinovat. obzvlast na serverech!)
Deneb : AMD AthlonXP-M 2600+ @ 2.3 GHz | Abit KV7 | Hynix 512 MB 400 MHz DDR CL2 | Zalman 7000B-AlCu | Samsung SpinPoint SP2004C 200 GB 7200 rpm SATA-II | Sapphire Radeon 9600Pro Advantage 128MB | LiteOn SOHW-1693S | Plextor PlexWriter 4824A | Creative Sound Blaster Audigy | VIA Rhine II 10/100Mb | AOpen H600A | Chieftec 360W | iiyama HM704UTc
- zombux
- Odborník PCT

- pipp
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
bohuzel pokud chces mit v dnesni dobe bezpecnou firemni sit, tak je to pomerne nutnyzombux píše:kombinaci antivirů doporučuji jen milovníkům adrenalinových sportůpipp píše:podobne to plati u antiviru. hodi se je kombinovat. obzvlast na serverech!
Deneb : AMD AthlonXP-M 2600+ @ 2.3 GHz | Abit KV7 | Hynix 512 MB 400 MHz DDR CL2 | Zalman 7000B-AlCu | Samsung SpinPoint SP2004C 200 GB 7200 rpm SATA-II | Sapphire Radeon 9600Pro Advantage 128MB | LiteOn SOHW-1693S | Plextor PlexWriter 4824A | Creative Sound Blaster Audigy | VIA Rhine II 10/100Mb | AOpen H600A | Chieftec 360W | iiyama HM704UTc
- zombux
- Odborník PCT

nemyslím si že kombinace antivirů je šťastnej tah, vzhledem k tomu že se hádajípipp píše:bohuzel pokud chces mit v dnesni dobe bezpecnou firemni sit, tak je to pomerne nutnyzombux píše: kombinaci antivirů doporučuji jen milovníkům adrenalinových sportů
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no takže s vámi souhlasím i nesouhlasím. Je pravda že dva rezidenty jsou nebezpečí protože část funkcí skeneru a hueristiky toho či onoho SW opadá a je nefunkční nebo není plně funkční. Zároven ale je možné využít nekteré kombinace dvou rezidentů ale vyšší bezpečnost to nepřinese!!
AVG bych doporučil jen svému nepřítely
AVG bych doporučil jen svému nepřítely
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
je to věc názoru ale podle mích zkušeností a oficiálních porovnání s jinýmy daleko zaostává za těmi nejlepšími.Dzin píše:No já bych tam více antivirů taky nedával, doporučuje se stejně jen jeden rezidentní a hlavne to bude spomalovat systém.
btw: Měl jsem Nortona pak Avast ted AVG 7 nemůžu si stěžovat na AVG
- pipp
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no napsal jsem to asi blbe
mame ve firme vetsi sit a treba posta je kontrolovana dvouma antivirama. prvni je na brane a druhej na postovnim serveru.
na jednom pocitaci muze nastat problem s rezidentnima stitama. nicmene o tech jsem nepsal ani popel. myslel jsem na kontrolu disku pokud uz mate podezreni, ze by tam neco mohlo byt
na jednom pocitaci muze nastat problem s rezidentnima stitama. nicmene o tech jsem nepsal ani popel. myslel jsem na kontrolu disku pokud uz mate podezreni, ze by tam neco mohlo byt
- pipp
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
nevim co mas proti AVGcku. netvrdim, ze je to nejakej uzasnej antivir, ale svou funkci plni myslim docela normalne. nic extra, ale beznymu userovi kazdopadne staciRecon píše:AVG bych doporučil jen svému nepřítely
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak asi nejsem běžný userpipp píše:nevim co mas proti AVGcku. netvrdim, ze je to nejakej uzasnej antivir, ale svou funkci plni myslim docela normalne. nic extra, ale beznymu userovi kazdopadne staciRecon píše:AVG bych doporučil jen svému nepřítely
- miho
- Čestný člen

-