WMP nepřehraje DVD

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
cormack
Začátečník
Začátečník

WMP nepřehraje DVD

Příspěvek od cormack »

WMP nepřehraje DVD - vyhodí hlášku, že nemůže přehrát z důvodu autorských práv nebo co? Nevíte, jak to rozjet. Kodeky nainstalovaný mám - mega codecs pack - myslím.
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: WMP nepřehraje DVD

Příspěvek od ka-spel »

cormack píše:WMP nepřehraje DVD - vyhodí hlášku, že nemůže přehrát z důvodu autorských práv nebo co? Nevíte, jak to rozjet. Kodeky nainstalovaný mám - mega codecs pack - myslím.
To je nějaká kravina. Spíš si myslím, že ti chybí nějaké audio kodeky na 5.1. Nainstaluj si free přehrávač všech formátů Vlan a takové problémy mít nebudeš.
cormack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cormack »

ka-spel píše:
cormack píše:WMP nepřehraje DVD - vyhodí hlášku, že nemůže přehrát z důvodu autorských práv nebo co? Nevíte, jak to rozjet. Kodeky nainstalovaný mám - mega codecs pack - myslím.
To je nějaká kravina. Spíš si myslím, že ti chybí nějaké audio kodeky na 5.1. Nainstaluj si free přehrávač všech formátů Vlan a takové problémy mít nebudeš.
Jaká kravina?

Kupoval jsem novou desku a tak jsem reinstaloval Wokna. Předtím to jelo v poho.

V nápovědě to vyhazuje: že ten disk mám přehrát v nějakém DVD softwerovém přehrávači a pak to zkusit znovu, což ale nejede. No nevím, možná to chce All in 1 nebo co?
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Kravinou jsem myslel toto:
cormack píše:WMP nepřehraje DVD - vyhodí hlášku, že nemůže přehrát z důvodu autorských práv nebo co?
cormack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cormack »

ka-spel píše:Kravinou jsem myslel toto:
cormack píše:WMP nepřehraje DVD - vyhodí hlášku, že nemůže přehrát z důvodu autorských práv nebo co?
Aha, o:).

No nic, zkusím si pohrát s kodeky. Já jsem na WMP zvyklej, jinak bych se na něj vyprdl.

Každopádně díky za reakci.
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Jinak s těmi kodeky opatrně. Já zásadně neinstaluji ty balíčky kodepaků, ale jen to co nutně potřebuji a vždy to nej. Třeba pokud mi nešelo přehrávání AVI, tak jsem si tam naistalil kodek od Canopus, což je pro mě určitá záruka kvality než nějaký Mega, Super kodek pack. :D

Jinak u toho DVD zkus si naistalovat triálku WinDVD6 - což je všude hodnocený jako nej DVD přehrávač. Získáš tím i kodeky na 5.1 zvuky, DVD kodek atd. Když to pak odinstaluješ, tak ti to tam zůstane.
cormack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od cormack »

ka-spel píše:Jinak s těmi kodeky opatrně. Já zásadně neinstaluji ty balíčky kodepaků, ale jen to co nutně potřebuji a vždy to nej. Třeba pokud mi nešelo přehrávání AVI, tak jsem si tam naistalil kodek od Canopus, což je pro mě určitá záruka kvality než nějaký Mega, Super kodek pack. :D

Jinak u toho DVD zkus si naistalovat triálku WinDVD6 - což je všude hodnocený jako nej DVD přehrávač. Získáš tím i kodeky na 5.1 zvuky, DVD kodek atd. Když to pak odinstaluješ, tak ti to tam zůstane.
Dobrý, zkusím ten WinDVD. Zítra poreferuju, jaxem dopadl.

Díky.
MaxSpawn
Nováček
Nováček

Příspěvek od MaxSpawn »

Ahoj snad vím proč...

Ve windows není ze základu žádný kodek pro přehrávání DVD,nainstaluj si třeba

Kód: Vybrat vše

FreeDVDcodec
ten by ti měl pomoct,v All in codecách myslím žádný na DVD není.

no nic.....snad jsem ti pomohl čus. :wink:
MaxSpawn
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nebo zkus přehrávač kterej umí DVD i bez kodeku (např. Media Player Classic jo :wink: )
ignorelist: kremrole a dezoláti
Snake23
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nejede DVD

Příspěvek od Snake23 »

Ahoj všichni, nedávno jsem koupil tuto zvukovou kartu: http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=24068 a v PC mám naistalovanej WinDVD 7 a prostě mě nejede žádný DVD. Nebo ono mě jede,ale hrozně se seká zvuk i obraz...Je možný že se ta zvukovka nesnese s deskou????
Poraďtě prosím!
Dík
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“