WMP nepřehraje DVD
- cormack
- Začátečník

WMP nepřehraje DVD
WMP nepřehraje DVD - vyhodí hlášku, že nemůže přehrát z důvodu autorských práv nebo co? Nevíte, jak to rozjet. Kodeky nainstalovaný mám - mega codecs pack - myslím.
1. CPU: Ryzen 2600
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: WMP nepřehraje DVD
To je nějaká kravina. Spíš si myslím, že ti chybí nějaké audio kodeky na 5.1. Nainstaluj si free přehrávač všech formátů Vlan a takové problémy mít nebudeš.cormack píše:WMP nepřehraje DVD - vyhodí hlášku, že nemůže přehrát z důvodu autorských práv nebo co? Nevíte, jak to rozjet. Kodeky nainstalovaný mám - mega codecs pack - myslím.
- cormack
- Začátečník

Jaká kravina?ka-spel píše:To je nějaká kravina. Spíš si myslím, že ti chybí nějaké audio kodeky na 5.1. Nainstaluj si free přehrávač všech formátů Vlan a takové problémy mít nebudeš.cormack píše:WMP nepřehraje DVD - vyhodí hlášku, že nemůže přehrát z důvodu autorských práv nebo co? Nevíte, jak to rozjet. Kodeky nainstalovaný mám - mega codecs pack - myslím.
Kupoval jsem novou desku a tak jsem reinstaloval Wokna. Předtím to jelo v poho.
V nápovědě to vyhazuje: že ten disk mám přehrát v nějakém DVD softwerovém přehrávači a pak to zkusit znovu, což ale nejede. No nevím, možná to chce All in 1 nebo co?
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kravinou jsem myslel toto:
cormack píše:WMP nepřehraje DVD - vyhodí hlášku, že nemůže přehrát z důvodu autorských práv nebo co?
- cormack
- Začátečník

Aha, o:).ka-spel píše:Kravinou jsem myslel toto:
cormack píše:WMP nepřehraje DVD - vyhodí hlášku, že nemůže přehrát z důvodu autorských práv nebo co?
No nic, zkusím si pohrát s kodeky. Já jsem na WMP zvyklej, jinak bych se na něj vyprdl.
Každopádně díky za reakci.
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jinak s těmi kodeky opatrně. Já zásadně neinstaluji ty balíčky kodepaků, ale jen to co nutně potřebuji a vždy to nej. Třeba pokud mi nešelo přehrávání AVI, tak jsem si tam naistalil kodek od Canopus, což je pro mě určitá záruka kvality než nějaký Mega, Super kodek pack.
Jinak u toho DVD zkus si naistalovat triálku WinDVD6 - což je všude hodnocený jako nej DVD přehrávač. Získáš tím i kodeky na 5.1 zvuky, DVD kodek atd. Když to pak odinstaluješ, tak ti to tam zůstane.
Jinak u toho DVD zkus si naistalovat triálku WinDVD6 - což je všude hodnocený jako nej DVD přehrávač. Získáš tím i kodeky na 5.1 zvuky, DVD kodek atd. Když to pak odinstaluješ, tak ti to tam zůstane.
- cormack
- Začátečník

Dobrý, zkusím ten WinDVD. Zítra poreferuju, jaxem dopadl.ka-spel píše:Jinak s těmi kodeky opatrně. Já zásadně neinstaluji ty balíčky kodepaků, ale jen to co nutně potřebuji a vždy to nej. Třeba pokud mi nešelo přehrávání AVI, tak jsem si tam naistalil kodek od Canopus, což je pro mě určitá záruka kvality než nějaký Mega, Super kodek pack.![]()
Díky.
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
2. THREADRIPPER 1900X
3. Ryzen 1200
- MaxSpawn
- Nováček

Ahoj snad vím proč...
Ve windows není ze základu žádný kodek pro přehrávání DVD,nainstaluj si třeba ten by ti měl pomoct,v All in codecách myslím žádný na DVD není.
no nic.....snad jsem ti pomohl čus.
Ve windows není ze základu žádný kodek pro přehrávání DVD,nainstaluj si třeba
Kód: Vybrat vše
FreeDVDcodecno nic.....snad jsem ti pomohl čus.
MaxSpawn
- zombux
- Odborník PCT

- Snake23
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nejede DVD
Ahoj všichni, nedávno jsem koupil tuto zvukovou kartu: http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=24068 a v PC mám naistalovanej WinDVD 7 a prostě mě nejede žádný DVD. Nebo ono mě jede,ale hrozně se seká zvuk i obraz...Je možný že se ta zvukovka nesnese s deskou????
Poraďtě prosím!
Dík
Poraďtě prosím!
Dík