PLZ
Formát pevného disku
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Lajk
- Nováček

-
Formát pevného disku
Nevím si rady jak sformátovat pevný disk. Jak na to??? asi blbá otázka co?? já vím jsem lajk a dekuji za každou pomoc. Našel jsem na netu dost vecí ale asi jsem tupej
PLZ
PLZ
- kolda1896
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Lajk
- Nováček

-
- kolda1896
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Lajk
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor

- Lajk
- Nováček

-
- kolda1896
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Lajk
- Nováček

-
- Firefly
- Začátečník

Tos ani nemusel. Stačilo dát nainstalovat do stávajícího oddílu a tam je opět volba, co chceš s oddílem udělat. Jestli ponechat beze změn nebo naformátovat a jak. No je to jedno.Lajk píše:Takže jsem odstranil stávající oddíl a přidal nový který ted formátuji na NTFS. Tak blbého uživatele jse tu asi neměly co???
Hic PCLinuxOS bohemicum, his salta
- kolda1896
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
s tím souhlasím. Forum je od toho aby se na něm radilo lidem. Ne že se človek na něco zeptá a odpověd by mu byla "ty si ale blbej, to nevíš takovou hovadinu"zombux píše:ne každej ví všechno jako ty, takže si tyhle narážky laskavě nechkolda1896 píše:Znám větší i.....y, dávám jim cenu "kurvílka roku",
ale překvapuje mě , že by sis neuměl naformátovat disk
- kolda1896
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
jasne panove,klid - ja sem toho konkrétního uživatele neosočil, jenom mi to přišlo divný. Mimochodem posal jsem mu jasne co má udělat. HowghRecon píše:s tím souhlasím. Forum je od toho aby se na něm radilo lidem. Ne že se človek na něco zeptá a odpověd by mu byla "ty si ale blbej, to nevíš takovou hovadinu"zombux píše: ne každej ví všechno jako ty, takže si tyhle narážky laskavě nech
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Tebe sa formatovanie disku javi ako specialna praca pre PCguru?zombux píše:ne každej ví všechno jako ty, takže si tyhle narážky laskavě nech
Ked budes mat auto (alebo mas), benzin si tankujes sam, alebo .. nie kazdy musi vediet vsetko...
a co voda do ostrekovaca, nedajboze vymena pneumatiky.
Su podla mna veci, ktore by aj standardny uzivatel mal vediet riesit.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- embe
- Začátečník

To Wuuduu:Wuuduu píše:Tebe sa formatovanie disku javi ako specialna praca pre PCguru?zombux píše:ne každej ví všechno jako ty, takže si tyhle narážky laskavě nech
Ked budes mat auto (alebo mas), benzin si tankujes sam, alebo .. nie kazdy musi vediet vsetko...
a co voda do ostrekovaca, nedajboze vymena pneumatiky.
Su podla mna veci, ktore by aj standardny uzivatel mal vediet riesit.
Omyl kamarade! Ty ked si to robil prvykrat, tak aky to malo priebeh? Sedel si pritom ako kral a bola to [pre Teba] drnkacka?
Su veci, ktore jednoducho nemusi niekto vediet, ked je len spotrebitel. A Format moze byt pre niekoho taky isty zlozity aj ked je atomovy fyzik a vie veci o ktorych sa Tebe ani nesniva, napriklad...
Vies, ako nalozit do lietadla ludske pozostatky v kombinacii s Tvojou batozinou, radioaktivnymi latkami, cerstvymi rybami a ovocim a k tomu este so psami, holubami a infekcnymi latkami, ked niekam letis v tom danom lietadle spolu s tou batozinou tak, aby Tvoje veci neboli oziarene a nasmradnute nejakym sajrajtom???
Radsej keby si privital na Fore noveho uzivatela...
To Lajk:
Odporucam preskumat ostatne thready vo fore, dozvies sa tu vela uzitocneho, zaujimaveho a potrebneho. Mozes si tak trosku upravit potom PC tak, aby robilo to, co chces Ty a nie co chce ono...a zaroven sa vyvarujes niektorych chyb
HOWGH
Procesor: Intel Core i5 2500K - 3.3GHz + Arctic Cooling Alpine 11 Pro rev2, Doska: Gigabyte Z68XP-UD3P Rev 1.0, Zdroj: Seasonic SS500GB Active PFCF3 S12II-500W, ]RAM:: 2x Kingston HX DDR3 2GB 1600 KHX1600C9AD3B1 GK: Saphire Ati Radeon HD4830 512 GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO, Disky:, C: IDE WD400JB-00FMA0 - 40GB, D: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, E: Hitachi Deskstar 250GB HDS722525VLSA80, DVDRW: ASUS DRW-2014 S1T, Ostatne 2 x Scythe SFF21D ; Zalman ZM-MFC2
- zombux
- Odborník PCT

takže ještě jednou. nikdo tady nebude nikoho urážet nebo nadávat do lam. ne každej ví všechno, proto se tady asi ptá, a očekává že mu s tím někdo pomůže, a ne že se mu bude nějakej machýrek vysmívat že nic neumí - přesně jak píše o příspěvek nade mnou embe.
další příspěvky mimo téma budou promazány. nechtějte po mě abych to tady zbytečně zamykal
další příspěvky mimo téma budou promazány. nechtějte po mě abych to tady zbytečně zamykal
ignorelist: kremrole a dezoláti