Juiced

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Tipci zdravim neviete niekto link na download Juiced? Napriklad taky torrent by celkom padol vhod. THX
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

IQLogic píše:Tipci zdravim neviete niekto link na download Juiced? Napriklad taky torrent by celkom padol vhod. THX
Warez tu nevedeme ...
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

IQLogic píše:Tipci zdravim neviete niekto link na download Juiced? Napriklad taky torrent by celkom padol vhod. THX
už zase... :devil: :x
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

další zloděj :( chjo ... delete...kick...ban :twisted:
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Mam takovej problem..tyka se ohledne nastaveni configu..
Mam zakazany to nastavit na WSAD atd..proste je to na sipkach a to je pro me nehratelny...
Nevite co s tim?
:?
Jo a dycky se mi to desne kousne..pri konci zavodu...
A hra se mi pohybuje od 18fps az po 26fps.. :(
Nenapada vas nic?
1024x768x32bit;vse ON,shader 3.0
ale to FPS se drzi i kdyz dam 4x AA i kdyz zmenim rozliseni na mensi..je to porad to samy..
Dokonce kdyz dam PS 2.0 tak to vypada desne a fps je stejny.. :sad:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ritchma »

Lidi sice mě to nějak extra nenadchlo ta hra, ale stejně. Když hraju tak se sem tam ovze hrozně hnusnej zvuk a nevim proč. Dělá to sem tam a zvláště když dojedu tak v jednom z těch menu, radši je rovnou odentruju, páč ten zvuk je hnusnej. Nevíte čim to může být?
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Buď tak hodnej a warez si běž řešit někam jinam, nechceme aby tady byl :lock: :(
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Ritchma píše:Lidi sice mě to nějak extra nenadchlo ta hra, ale stejně. Když hraju tak se sem tam ovze hrozně hnusnej zvuk a nevim proč. Dělá to sem tam a zvláště když dojedu tak v jednom z těch menu, radši je rovnou odentruju, páč ten zvuk je hnusnej. Nevíte čim to může být?
Nj, ale taky by jsi nám mohl říct co je to za zvuk ne ? :)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

když už tady zase OTčkuju, tak ty Rammsteine si zase dávej bacha na to kolik máš postů za sebou, běžně tu od tebe vídám dva nebo tři po sobě. Tak laskavě začni používat tlačítko EDIT a přestaň posthuntit nebo s IQlogic dopadnete stejně :twisted:
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ritchma »

Rammstein píše:
Ritchma píše:Lidi sice mě to nějak extra nenadchlo ta hra, ale stejně. Když hraju tak se sem tam ovze hrozně hnusnej zvuk a nevim proč. Dělá to sem tam a zvláště když dojedu tak v jednom z těch menu, radši je rovnou odentruju, páč ten zvuk je hnusnej. Nevíte čim to může být?
Nj, ale taky by jsi nám mohl říct co je to za zvuk ne ? :)
Takový kurnik jak to popstat. Takový hnusný nechutný zabzučení, který rve uši. :oops:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jackiii píše:Mam takovej problem..tyka se ohledne nastaveni configu..
Mam zakazany to nastavit na WSAD atd..proste je to na sipkach a to je pro me nehratelny...
Nevite co s tim?
Nenapada vas nic?
ale to FPS se drzi i kdyz dam 4x AA i kdyz zmenim rozliseni na mensi..je to porad to samy..
problém bude v sharder 3.0 :);) ... pokud nemáš NV7800 bude to vždy nehratelné nastav na 2.0 a bude to OK ...
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ritchma »

Digitaldoom píše:
Jackiii píše:Mam takovej problem..tyka se ohledne nastaveni configu..
Nevite co s tim?
Nenapada vas nic?
Zkusim, díky moc

problém bude v sharder 3.0 :);) ... pokud nemáš NV7800 bude to vždy nehratelné nastav na 2.0 a bude to OK ...
Zkusim, díky moc
Hanibal
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanibal »

Nevim, jestli uz ste na to prisly, ale jestli vas stve zavod, ktery strasne potrebujute a chcete vyhrat, tak slozka se save je ulozena v -
?:\\Documents and Settings\[uživatel]\Data aplikací\THQ\Juiced\SAVE, no a staci si to zkopirovat vedle a pak zas nahrat, jak jednoduche. Pro nekoho to bude podvod, ale je to jenom takovy zlepseni proti tem nespravedlivejm zavodnikum 8) 8) 8)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Hanibal píše:Nevim, jestli uz ste na to prisly, ale jestli vas stve zavod, ktery strasne potrebujute a chcete vyhrat, tak slozka se save je ulozena v -
?:\\Documents and Settings\[uživatel]\Data aplikací\THQ\Juiced\SAVE, no a staci si to zkopirovat vedle a pak zas nahrat, jak jednoduche. Pro nekoho to bude podvod, ale je to jenom takovy zlepseni proti tem nespravedlivejm zavodnikum 8) 8) 8)
nic noveho ale nedělam to :) radsi se to naucim a nedelam chyby :);) mam z toho pak vetší radost :)
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Hanibal píše:Nevim, jestli uz ste na to prisly, ale jestli vas stve zavod, ktery strasne potrebujute a chcete vyhrat, tak slozka se save je ulozena v -
hh o tom vím od začátku, ale proč to dělat ? :) radši prohrajuý a zaplatím opravu auta :D a příště do toho závodu už nepudu :D
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Tak FPS s PS 2.0 je uplne na stejno a jeste to hrozne vypada..
Fakt nechapu.. :?
Ani rozliseni nemeni FPS..
Jediny co zmeni FPS je NO SHADERS 8-)
Vazne nevite? :oops

edit: a nemam slabej CPU?
ta hra chce ******* Pentium.. :roll:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Jackiii píše:edit: a nemam slabej CPU?
ta hra chce ******* Pentium.. :roll:
No to teda nemáš slabé PC a máš Win XP SP1 ? SP2 ? zkus vypnout nepotřebně ikonky v systray :)
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Mam SP2

a v systray mam jen ICQ...
i Mozillu jsem vypnul..
:(

To mate tak vsichni?
Podivam se jeste na predvolbu ovladacu jestli tam neni AF nebo AA default nastaveny..
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

to je zajímavý mám sestavu viz podpis.... mám nastaveno absolutně vše na Full včetně vyhlazování ale shardery 2.0 (3.0 moje karta většina karet ani nezvládne) mám zapnuto ještě dalších 1000 věcí ale jede mi to normálně ...
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ale prece X800 PS 3.0 ani nema...
a mas silnejsi CPU nez ja :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“