Juiced
Moderátor: Baneshee
- IQLogic
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- GoodMan
- Začátečník
- NoTHX
- Středně pokročilý
-
už zase...IQLogic píše:Tipci zdravim neviete niekto link na download Juiced? Napriklad taky torrent by celkom padol vhod. THX
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jackiii
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mam takovej problem..tyka se ohledne nastaveni configu..
Mam zakazany to nastavit na WSAD atd..proste je to na sipkach a to je pro me nehratelny...
Nevite co s tim?
Jo a dycky se mi to desne kousne..pri konci zavodu...
A hra se mi pohybuje od 18fps az po 26fps..
Nenapada vas nic?
1024x768x32bit;vse ON,shader 3.0
ale to FPS se drzi i kdyz dam 4x AA i kdyz zmenim rozliseni na mensi..je to porad to samy..
Dokonce kdyz dam PS 2.0 tak to vypada desne a fps je stejny..
Mam zakazany to nastavit na WSAD atd..proste je to na sipkach a to je pro me nehratelny...
Nevite co s tim?
Nenapada vas nic?
ale to FPS se drzi i kdyz dam 4x AA i kdyz zmenim rozliseni na mensi..je to porad to samy..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Ritchma
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Rammstein
- Začátečník
- Rammstein
- Začátečník
Nj, ale taky by jsi nám mohl říct co je to za zvuk ne ?Ritchma píše:Lidi sice mě to nějak extra nenadchlo ta hra, ale stejně. Když hraju tak se sem tam ovze hrozně hnusnej zvuk a nevim proč. Dělá to sem tam a zvláště když dojedu tak v jednom z těch menu, radši je rovnou odentruju, páč ten zvuk je hnusnej. Nevíte čim to může být?
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- NoTHX
- Středně pokročilý
-
- Ritchma
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Takový kurnik jak to popstat. Takový hnusný nechutný zabzučení, který rve uši.Rammstein píše:Nj, ale taky by jsi nám mohl říct co je to za zvuk ne ?Ritchma píše:Lidi sice mě to nějak extra nenadchlo ta hra, ale stejně. Když hraju tak se sem tam ovze hrozně hnusnej zvuk a nevim proč. Dělá to sem tam a zvláště když dojedu tak v jednom z těch menu, radši je rovnou odentruju, páč ten zvuk je hnusnej. Nevíte čim to může být?
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
problém bude v sharder 3.0 ;) ... pokud nemáš NV7800 bude to vždy nehratelné nastav na 2.0 a bude to OK ...Jackiii píše:Mam takovej problem..tyka se ohledne nastaveni configu..
Nevite co s tim?
Nenapada vas nic?
- Ritchma
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkusim, díky mocDigitaldoom píše:Zkusim, díky mocJackiii píše:Mam takovej problem..tyka se ohledne nastaveni configu..
Nevite co s tim?
Nenapada vas nic?
problém bude v sharder 3.0 ;) ... pokud nemáš NV7800 bude to vždy nehratelné nastav na 2.0 a bude to OK ...
- Hanibal
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nevim, jestli uz ste na to prisly, ale jestli vas stve zavod, ktery strasne potrebujute a chcete vyhrat, tak slozka se save je ulozena v -
?:\\Documents and Settings\[uživatel]\Data aplikací\THQ\Juiced\SAVE, no a staci si to zkopirovat vedle a pak zas nahrat, jak jednoduche. Pro nekoho to bude podvod, ale je to jenom takovy zlepseni proti tem nespravedlivejm zavodnikum
?:\\Documents and Settings\[uživatel]\Data aplikací\THQ\Juiced\SAVE, no a staci si to zkopirovat vedle a pak zas nahrat, jak jednoduche. Pro nekoho to bude podvod, ale je to jenom takovy zlepseni proti tem nespravedlivejm zavodnikum
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nic noveho ale nedělam to radsi se to naucim a nedelam chyby ;) mam z toho pak vetší radostHanibal píše:Nevim, jestli uz ste na to prisly, ale jestli vas stve zavod, ktery strasne potrebujute a chcete vyhrat, tak slozka se save je ulozena v -
- Rammstein
- Začátečník
hh o tom vím od začátku, ale proč to dělat ? radši prohrajuý a zaplatím opravu auta a příště do toho závodu už nepuduHanibal píše:Nevim, jestli uz ste na to prisly, ale jestli vas stve zavod, ktery strasne potrebujute a chcete vyhrat, tak slozka se save je ulozena v -
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- Jackiii
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak FPS s PS 2.0 je uplne na stejno a jeste to hrozne vypada..
Fakt nechapu..
Ani rozliseni nemeni FPS..
Jediny co zmeni FPS je NO SHADERS
Vazne nevite? :oops
edit: a nemam slabej CPU?
ta hra chce ******* Pentium..
Fakt nechapu..
Ani rozliseni nemeni FPS..
Jediny co zmeni FPS je NO SHADERS
Vazne nevite? :oops
edit: a nemam slabej CPU?
ta hra chce ******* Pentium..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- Rammstein
- Začátečník
- Jackiii
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mam SP2
a v systray mam jen ICQ...
i Mozillu jsem vypnul..
To mate tak vsichni?
Podivam se jeste na predvolbu ovladacu jestli tam neni AF nebo AA default nastaveny..
a v systray mam jen ICQ...
i Mozillu jsem vypnul..
To mate tak vsichni?
Podivam se jeste na predvolbu ovladacu jestli tam neni AF nebo AA default nastaveny..
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Jackiii
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele: