[b]PROSIM POMOZTE ZE ZAPOJENÍM LCD DISPLAYE U CASE Q5[/b]
Moderátor: L4mka
- Honzyg
- Nováček

-
[b]PROSIM POMOZTE ZE ZAPOJENÍM LCD DISPLAYE U CASE Q5[/b]
Všechny zdravím, pořídil jsem si CASE Q5 s LCD displayem, ale nevím, kam mám zapojit nebo jak aktivovat jedno čidlo - asi je to nejake fotocidlo, ktere je u CDromek a ma snimat jesi CDromka pracuje, ale nevim to jiste. Navic k tomu CASE sem dostal jakej si zeleznej krouzek - tvaru prstenu v průěru tak 4 cm a ten taky nevím na co je. Všem diky za odpoved
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jaký zatížení, proboha ??Geeker píše:ten case neznam ale ten krouzek je zatizeni provleces ty kabely pred zapojenim a udelas jedni otocku
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Honzyg
- Nováček

-
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To jako snímá LEDku mechaniky a pak to bliká symbolem na displeji ? No LOL !Honzyg píše:Vsem díky za odpovědi, to čidlo asi budu muset lépe z vnější strany přelepit aby na něj nešlo okolní světlo a dopbře to snímalo tuz ledku z CDromky
Na dráty z case do desky.Honzyg píše:co se týče toho kroužku - všichni tady tvrdí, že je to na odrušení toho EMI ale na jaký dráty a kam to dát tady nikdo nevysvětlí:(
The problem has been eaten.

- Honzyg
- Nováček

-
No a jak si teda myslis ze to funguje?(proc to roovnou nenapises? misto toho se mi tady vysmivas"¨!TomV píše:To jako snímá LEDku mechaniky a pak to bliká symbolem na displeji ? No LOL !Honzyg píše:Vsem díky za odpovědi, to čidlo asi budu muset lépe z vnější strany přelepit aby na něj nešlo okolní světlo a dopbře to snímalo tuz ledku z CDromky![]()
Diky!Honzyg píše:co se týče toho kroužku - všichni tady tvrdí, že je to na odrušení toho EMI ale na jaký dráty a kam to dát tady nikdo nevysvětlí:(
Na dráty z case do desky.
- Vivec
- Středně pokročilý

- Honzyg
- Nováček

-
TomV píše:To jako snímá LEDku mechaniky a pak to bliká symbolem na displeji ? No LOL !Honzyg píše:Vsem díky za odpovědi, to čidlo asi budu muset lépe z vnější strany přelepit aby na něj nešlo okolní světlo a dopbře to snímalo tuz ledku z CDromky![]()
Na dráty z case do desky.Honzyg píše:co se týče toho kroužku - všichni tady tvrdí, že je to na odrušení toho EMI ale na jaký dráty a kam to dát tady nikdo nevysvětlí:(
Jo to snima ledku u CDromky! a potom se to zobrazuje n aLCDcku, protozeta cdromka u toho CASE je schovana za krytkou, kde nevidis jesi to neco dela!
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.logicconcept.com/products/q/Q5.html#
docela pěkná bedna za ty peníze já mam Q3 a jsem spokojen tenhle výrobce pořád něco inovuje u mé to je zase speciální konektor ze zdroje na napájení hodin (bezva dokud člověk nekoupí nový zdroj)
docela pěkná bedna za ty peníze já mam Q3 a jsem spokojen tenhle výrobce pořád něco inovuje u mé to je zase speciální konektor ze zdroje na napájení hodin (bezva dokud člověk nekoupí nový zdroj)
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: