[b]PROSIM POMOZTE ZE ZAPOJENÍM LCD DISPLAYE U CASE Q5[/b]

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Honzyg
Nováček
Nováček

[b]PROSIM POMOZTE ZE ZAPOJENÍM LCD DISPLAYE U CASE Q5[/b]

Příspěvek od Honzyg »

Všechny zdravím, pořídil jsem si CASE Q5 s LCD displayem, ale nevím, kam mám zapojit nebo jak aktivovat jedno čidlo - asi je to nejake fotocidlo, ktere je u CDromek a ma snimat jesi CDromka pracuje, ale nevim to jiste. Navic k tomu CASE sem dostal jakej si zeleznej krouzek - tvaru prstenu v průěru tak 4 cm a ten taky nevím na co je. Všem diky za odpoved
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

ten case neznam ale ten krouzek je zatizeni provleces ty kabely pred zapojenim a udelas jedni otocku
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Geeker píše:ten case neznam ale ten krouzek je zatizeni provleces ty kabely pred zapojenim a udelas jedni otocku
Jaký zatížení, proboha ?? :lol: To je feritovej kroužek a slouží k odrušení EMI. Já ho měl u Chiefteca, nepoužil jsem ho a nic se nestalo. Není povinný...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Co se týče kroužku má pravdu TomV měl by se imho používat např. při delším vedení, co se týče toho čidla - zkus to popsat, nakreslit, vyfotit ... ať víme jak ti poradit...
Francie ... sladká Francie
Honzyg
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honzyg »

Vsem díky za odpovědi, to čidlo asi budu muset lépe z vnější strany přelepit aby na něj nešlo okolní světlo a dopbře to snímalo tuz ledku z CDromky, co se týče toho kroužku - všichni tady tvrdí, že je to na odrušení toho EMI ale na jaký dráty a kam to dát tady nikdo nevysvětlí:( :(
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Honzyg píše:Vsem díky za odpovědi, to čidlo asi budu muset lépe z vnější strany přelepit aby na něj nešlo okolní světlo a dopbře to snímalo tuz ledku z CDromky
To jako snímá LEDku mechaniky a pak to bliká symbolem na displeji ? No LOL ! :lol:
Honzyg píše:co se týče toho kroužku - všichni tady tvrdí, že je to na odrušení toho EMI ale na jaký dráty a kam to dát tady nikdo nevysvětlí:( :(
Na dráty z case do desky.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Honzyg
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honzyg »

TomV píše:
Honzyg píše:Vsem díky za odpovědi, to čidlo asi budu muset lépe z vnější strany přelepit aby na něj nešlo okolní světlo a dopbře to snímalo tuz ledku z CDromky
To jako snímá LEDku mechaniky a pak to bliká symbolem na displeji ? No LOL ! :lol:
No a jak si teda myslis ze to funguje?(proc to roovnou nenapises? misto toho se mi tady vysmivas"¨!
Honzyg píše:co se týče toho kroužku - všichni tady tvrdí, že je to na odrušení toho EMI ale na jaký dráty a kam to dát tady nikdo nevysvětlí:( :(
Diky!
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

on se ti nevysmívá- jenom se směje tomu "vynálezu"
bejt tebou to nezapojuju- takovýhle kraviny jsou pro total lamy- na to abych věděl jestli jede CD romka nepotřebuju kua čidlo ne?
stupidita výrobců skříní mě rozesmívá- honem kupte si skříň která pozná že se vám točí CD :lol: :lol:
Honzyg
Nováček
Nováček

Příspěvek od Honzyg »

TomV píše:

Jo to snima ledku u CDromky! a potom se to zobrazuje n aLCDcku, protozeta cdromka u toho CASE je schovana za krytkou, kde nevidis jesi to neco dela!
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

http://www.logicconcept.com/products/q/Q5.html#

docela pěkná bedna za ty peníze já mam Q3 a jsem spokojen tenhle výrobce pořád něco inovuje u mé to je zase speciální konektor ze zdroje na napájení hodin (bezva dokud člověk nekoupí nový zdroj)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

B@RT píše:docela pěkná bedna ...
Můžeš mi nějak rozumně vysvětlit proč to proboha postuješ sem, kde někdo řeší konkrétní problém? Připadáš mi jak jeden nejmenovaný vlk, ale ten to aspoň tak nemaskuje ...
Bacha na PH
Francie ... sladká Francie
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

hlavně tam máš link na stránku přímo výrobce bedny kde si můžeš kouknout na její parametry vč zapojení.
Bedna se mi líbí tak proč bych mu jí nepochválil
OT: rozhodně můj příspěvek s odkazem je hodnotnější než tvoje srovnávání s vlkem
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“