Hyundai ImageQuest V770

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Vaci
Nováček
Nováček

Hyundai ImageQuest V770

Příspěvek od Vaci »

Mám problém, monitor je cca tři roky starý a je děsně moc tmavý i když jsou v nastavení hodnoty světlosti a odstínu na maximu, dokáže mi někdo poradit?
Předem díky za odpovědi
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

já bych to viděl tak že je to šunt a už je vysvícenej, prostě už to má za sebou... ale pravda neřek bych to do hyundaie, tohle mi udělal sampo (byl taky tmavej a měsíc po 3letý záruce exnul)
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Vaci
Nováček
Nováček

Jdou zachránit i starý vysvícený monitory...

Příspěvek od Vaci »

...když je rozděláš tam tam jsou tři potenciometry, dva jsou na doostření a jeden na světlost, takto jsem zesvětloval starý monitory na praxi v pc bazaru, se zesvětli a doostřily a šli na pult...Tak jsem ten můj monitor rozdělal, a zjistil že tam jsou jen ty doostřovací, ten zesvětlovací tam není =o/...takže si s tím rady nevím, ale třeba někdo bude vědět jak na to...
diskpeon
Nováček
Nováček

Příspěvek od diskpeon »

Tak to ja mam monitor z 97. roku (Hansol Mazellan 500P) a mam u nej taky problem s "tmavotou" :)

Ja to resim tak, ze kdyz si chci neco zahrat, tak nahodim PowerStrip, v nemz mam nastaveny svetlejsi barevny profil a jede to pak celkem v klidu (az na nake vyjimky).. V oknech me to nak netrapi, tak to neresim.. ale ten PStrip si muzes nastavit aby se zapl po startu a zesvetlit default barvy, takze to budes met hned po startu svetlejsi..

existuje pak jeste jedna varianta : koupit novy monitor :lol:
Vaci
Nováček
Nováček

Příspěvek od Vaci »

Jj to je asi nejlepší řešení :lol: , ale teď už bych do CRT nešel, už se to nevyplatí, zabírá to moc místa a 17" seženeš okolo 2000, radši bych pořídil LCD 17" za nějakech 7000...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“