Mám problém, monitor je cca tři roky starý a je děsně moc tmavý i když jsou v nastavení hodnoty světlosti a odstínu na maximu, dokáže mi někdo poradit?
Předem díky za odpovědi
Hyundai ImageQuest V770
Moderátor: maXXmilian
- Vaci
- Nováček

-
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Vaci
- Nováček

-
Jdou zachránit i starý vysvícený monitory...
...když je rozděláš tam tam jsou tři potenciometry, dva jsou na doostření a jeden na světlost, takto jsem zesvětloval starý monitory na praxi v pc bazaru, se zesvětli a doostřily a šli na pult...Tak jsem ten můj monitor rozdělal, a zjistil že tam jsou jen ty doostřovací, ten zesvětlovací tam není =o/...takže si s tím rady nevím, ale třeba někdo bude vědět jak na to...
- diskpeon
- Nováček

Tak to ja mam monitor z 97. roku (Hansol Mazellan 500P) a mam u nej taky problem s "tmavotou" 
Ja to resim tak, ze kdyz si chci neco zahrat, tak nahodim PowerStrip, v nemz mam nastaveny svetlejsi barevny profil a jede to pak celkem v klidu (az na nake vyjimky).. V oknech me to nak netrapi, tak to neresim.. ale ten PStrip si muzes nastavit aby se zapl po startu a zesvetlit default barvy, takze to budes met hned po startu svetlejsi..
existuje pak jeste jedna varianta : koupit novy monitor
Ja to resim tak, ze kdyz si chci neco zahrat, tak nahodim PowerStrip, v nemz mam nastaveny svetlejsi barevny profil a jede to pak celkem v klidu (az na nake vyjimky).. V oknech me to nak netrapi, tak to neresim.. ale ten PStrip si muzes nastavit aby se zapl po startu a zesvetlit default barvy, takze to budes met hned po startu svetlejsi..
existuje pak jeste jedna varianta : koupit novy monitor