GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

darthNadd píše:plz ide vam subwoofer/center v sa ? Vsade mi ide len tu nie. mam ac97
ide, mam viz. podpis.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jsem to konečne taky dojel a ta poslední mise byla fakt humus, dlouhá, těžká a kus ješte na čas, takový mise nesnášim :twisted: :oops:

Jinak ta válka gangů pred zaverem byla taky dost ubohá, stravil jsem na tom dve hodiny a bylo to furt kolem dokola to samy, nuda.

No ted uz se človek může venovat jen tomu co ho baví - krást auta, chodit na pizzu atd :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Nemte nekdo figl jak na tu misi o Zera?Ta s tim dvouplosnikem. Vubec se me nedari to letadylko ovladat... Ve Vice City me ty levely s RC hrackama prisli jednodusi.Sem docela v koncich a uz me to nebavi...
Jak tady nekdo psal - nedokazu to udrzet ve vzduchu a nejak smysluplne zatacet.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dr.Evil píše:Nemte nekdo figl jak na tu misi o Zera?Ta s tim dvouplosnikem. Vubec se me nedari to letadylko ovladat... Ve Vice City me ty levely s RC hrackama prisli jednodusi.Sem docela v koncich a uz me to nebavi...
TAky jsem se nazvtekal :) Základ je podle me v pořádným nastavení ovládání, rychlost na jednu ruku a "vejšku" na druhou, pak to snad nejak pujde ... ale mise u Zera nejsou součástí hlavního pribehu, takze se na to klidne můžeš vybodnout.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Sentenced píše:
Dr.Evil píše:Nemte nekdo figl jak na tu misi o Zera?Ta s tim dvouplosnikem. Vubec se me nedari to letadylko ovladat... Ve Vice City me ty levely s RC hrackama prisli jednodusi.Sem docela v koncich a uz me to nebavi...
TAky jsem se nazvtekal :) Základ je podle me v pořádným nastavení ovládání, rychlost na jednu ruku a "vejšku" na druhou, pak to snad nejak pujde ... ale mise u Zera nejsou součástí hlavního pribehu, takze se na to klidne můžeš vybodnout.
Ale jestli cces mit hru dohranou na 100% tak je muis udelat...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No to je jasny, ale to by musel delat i ty stupidity jako sbiraní podkov atd, ne ?? To mi přijde, ze tu hru spíš kazí než naopak, ale každýmu co jeho jest :)

Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Sentenced píše:No to je jasny, ale to by musel delat i ty stupidity jako sbiraní podkov atd, ne ?? To mi přijde, ze tu hru spíš kazí než naopak, ale každýmu co jeho jest :)
Jednou mi nesla udelat jedna mise, tak sem se ordeagovaval sbiranim tech stupidit, vysbiral sem vse co slo a celkem dobre :D Zvysilo se mi stesti v kasinu, mam 100% kapacitu plic, bred barakem mam vzdy 4 zbrane zadazmo...
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Sentenced píše:ale mise u Zera nejsou součástí hlavního pribehu, takze se na to klidne můžeš vybodnout.
tak se na ne vybodnu, protoze nejsou vubec zabavny a spis me kazi celkovej dojem z GTA SA.
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

prosím nevite nekdo kde jsou v gta ty dostihy??
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dr.Evil píše:
Sentenced píše:ale mise u Zera nejsou součástí hlavního pribehu, takze se na to klidne můžeš vybodnout.
tak se na ne vybodnu, protoze nejsou vubec zabavny a spis me kazi celkovej dojem z GTA SA.
TAk to má být :)

Raději jdi krást auta a vyvážet do přístavu, to aspon delá čest jmenu hry :) A ješte to vydelá solidní bakšiš.

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

SHOCK_WAWE píše:prosím nevite nekdo kde jsou v gta ty dostihy??
Thellwin píše:
van Bellen píše:som len v prvom meste..nie je tu niekde hazard ? kedze kasina su dalsom meste az..neviem ci aj tie kone.
Sázky na koně ... jedny jsou ve vesničce nad LS (Montgomery myslím) a ty druhý jsou kousek napravo (skoro pod nim) od prvního sjezdu v LS když jedeš ze severu.
Goldnoob team proud member!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

co takhlke projit si par stranek z5? resi se to tady uz 3krat :evil:
to je tak tezkly na kazdy strane zmacknout f3 a vyhledat si slovo dostih nebo sazk ??
0118 999 881 999 119 7253
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

cool.user píše:
co takhlke projit si par stranek z5? resi se to tady uz 3krat :evil:
to je tak tezkly na kazdy strane zmacknout f3 a vyhledat si slovo dostih nebo sazk ??
coo?? proč by to hledal, kdyby měl originál tak se nemusí tak pitomě ptát protože by měl mapu kde jsou všechny vypsány.
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Recon píše:
cool.user píše: co takhlke projit si par stranek z5? resi se to tady uz 3krat :evil:
coo?? proč by to hledal, kdyby měl originál tak se nemusí tak pitomě ptát protože by měl mapu kde jsou všechny vypsány.

samozrejme ze mam originalku, ale obal s mapou a se vsim ostatnim jsem vyhodil :razz: :razz:
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

SHOCK_WAWE píše:
Recon píše: coo?? proč by to hledal, kdyby měl originál tak se nemusí tak pitomě ptát protože by měl mapu kde jsou všechny vypsány.

samozrejme ze mam originalku, ale obal s mapou a se vsim ostatnim jsem vyhodil :razz: :razz:
A proc si to vyhazoval, myslim ze pekne kecas...
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

A proc si to vyhazoval, myslim ze pekne kecas...
omylem neéé?? :) :) , co si myslis je mi jedno, hlavne že uz vim kde se sází na kone, .....jiste ze mam originalku.. nejsem zadnej WAREZak :lol:
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od indigo »

Kolik už máte hotovo procent ? Já mám 90,30 %, ted jsem udelal vsechny závody a dostal jsem milion :D
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

SHOCK_WAWE píše: samozrejme ze mam originalku, ale obal s mapou a se vsim ostatnim jsem vyhodil :razz: :razz:
efektivnější výmluva by byla, kdybys řekl, že sis ji přilepil na zeď - z druhé strany té mapy je plakát :)

-------------

teď dělám poslední misi... nemám rad mise na čas, když jsem se z toho baráku konečně dostal v čas, tak jsem po**** druhou část.
Co mám dělat jak Sweet visí z toho žebříku na hasičském autě?
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
cicin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cicin »

Smith píše: Co mám dělat jak Sweet visí z toho žebříku na hasičském autě?
Staci jenom sledovat to hasicsky auto a potom na dalnici, kdyz se napravo objevi kolonka GRIP, tak se musis drzet tesne za hasicakem a Sweet ti skoci do auta.
Athlon XP 2500+ || Asus A7N8X-X || 2x 256 Kingston 400mhz || Saphire Radeon 9600PRO || Hitachi 160G PATA + 76G IBM do supliku
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

cicin píše:
Smith píše: Co mám dělat jak Sweet visí z toho žebříku na hasičském autě?
Staci jenom sledovat to hasicsky auto a potom na dalnici, kdyz se napravo objevi kolonka GRIP, tak se musis drzet tesne za hasicakem a Sweet ti skoci do auta.
ok, díky.

ale nemám se úplně lepi na to hasičské auto, jak bude skákat, že ?
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“