"Rozhašená" kontextová nabídka - Nový

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Tomix
Nováček
Nováček

"Rozhašená" kontextová nabídka - Nový

Příspěvek od Tomix »

Na jednom PC s Win XP + SP2 mám nevimproč,úplně rozbitou k.nabídku Nový.
Je tam jen složka, zástupce, aktovka a dok. Wordu.
Četl jsem rady, že je potřeba soubory, které chci v nabídce mít, nastrkat do složky šablony, no ale nic to nemění. Další rada - použít Tweak UI 2, nic neřeší, ukazuje prostě tu složku Šablony a tam je vše OK. Bohužel, kontextová nabídka je pořád vykradená, nemáte někdo fungující radu? - mimo reinstalu Win
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Pokud chceš utvořit v nabídce "odeslat do" nový cíl, tak stačí přidat zástupce (s příponou .Ink) cíle do adresáře C:\Document and setting\administrator\SendTo. Místo administrator zadej jméno tvého profilu.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

cabman píše:Pokud chceš utvořit v nabídce "odeslat do" nový cíl, tak stačí přidat zástupce (s příponou .Ink) cíle do adresáře C:\Document and setting\administrator\SendTo. Místo administrator zadej jméno tvého profilu.
Myslím si, že user myslí něco jinýho... :wink: On nechce "odeslat", on chce "nový objekt".... snad to chápu dobře.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Tak to asi chápeš dobře - nevím proč mě zmátla ta aktovka :oops:

Jinak požadované nastavení se tuším schovává v registru v klíči: "HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Explorer\ Discardable\ PostSetup\ ShellNew"

Kouknu na to jak ho editovat.

//Jinak to projeď třeba Nodem32 a AntiSpywarem aby bylo jisté že to nedělá nějaká havěť.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Tomix
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomix »

Myslím, že k tomu došlo právě při mazání nějaké havěti. Teď je čisto. Bohužel, až moc. :-) // jde mi o nabídku Nový, ne Odeslat ( tam to znám - Send to...)
Tomix
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomix »

Zkusil jsem použít program TuneUp, ale taky bez výsledku.
Vytvořim a ukážu mu TXT soubor, Tuneup se tváří jako že tam je,
ale v nabídce nový se Soubor TXT neobjeví. :sad:

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“