Na jednom PC s Win XP + SP2 mám nevimproč,úplně rozbitou k.nabídku Nový.
Je tam jen složka, zástupce, aktovka a dok. Wordu.
Četl jsem rady, že je potřeba soubory, které chci v nabídce mít, nastrkat do složky šablony, no ale nic to nemění. Další rada - použít Tweak UI 2, nic neřeší, ukazuje prostě tu složku Šablony a tam je vše OK. Bohužel, kontextová nabídka je pořád vykradená, nemáte někdo fungující radu? - mimo reinstalu Win
"Rozhašená" kontextová nabídka - Nový
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Tomix
- Nováček

-
- cabman
- Středně pokročilý

Pokud chceš utvořit v nabídce "odeslat do" nový cíl, tak stačí přidat zástupce (s příponou .Ink) cíle do adresáře C:\Document and setting\administrator\SendTo. Místo administrator zadej jméno tvého profilu.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Shit
- Odborník PCT

Myslím si, že user myslí něco jinýho...cabman píše:Pokud chceš utvořit v nabídce "odeslat do" nový cíl, tak stačí přidat zástupce (s příponou .Ink) cíle do adresáře C:\Document and setting\administrator\SendTo. Místo administrator zadej jméno tvého profilu.
- cabman
- Středně pokročilý

Tak to asi chápeš dobře - nevím proč mě zmátla ta aktovka 
Jinak požadované nastavení se tuším schovává v registru v klíči: "HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Explorer\ Discardable\ PostSetup\ ShellNew"
Kouknu na to jak ho editovat.
//Jinak to projeď třeba Nodem32 a AntiSpywarem aby bylo jisté že to nedělá nějaká havěť.
Jinak požadované nastavení se tuším schovává v registru v klíči: "HKEY_CURRENT_USER\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Explorer\ Discardable\ PostSetup\ ShellNew"
Kouknu na to jak ho editovat.
//Jinak to projeď třeba Nodem32 a AntiSpywarem aby bylo jisté že to nedělá nějaká havěť.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Tomix
- Nováček

-