Msmze ani ne. Jenom se proste drzet za nim tak, aby nad tebou visel Sweet a mohl ti tam skocit.Smith píše: ale nemám se úplně lepi na to hasičské auto, jak bude skákat, že ?
GTA: San Andreas
Moderátor: Baneshee
- cicin
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tu skolu lietania treba dokoncit?Ja neviem prejst ani to prve lebo to blbe lietadlo nedrzi vysku a stale pada to je shit humus
.Ako to mam prejst? pls help
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
pokud nejsi levej tak trocha tréninku to spraví. A pokud jsi, tak možná po haluzi to uděláš ale pak nevím jak uděláš misi N.O.E protože to je opravdu náročné na letecké umění. Ten trénink je oproti tomu gaučing350Z píše:Tu skolu lietania treba dokoncit?Ja neviem prejst ani to prve lebo to blbe lietadlo nedrzi vysku a stale pada to je shit humus.Ako to mam prejst? pls help
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Lietala som na stihacke a na tej viem profi ale na tom shite co je v treningu mi to proste nejde.Recon píše:pokud nejsi levej tak trocha tréninku to spraví. A pokud jsi, tak možná po haluzi to uděláš ale pak nevím jak uděláš misi N.O.E protože to je opravdu náročné na letecké umění. Ten trénink je oproti tomu gaučing350Z píše:Tu skolu lietania treba dokoncit?Ja neviem prejst ani to prve lebo to blbe lietadlo nedrzi vysku a stale pada to je shit humus.Ako to mam prejst? pls help
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- van Bellen
- Začátečník

- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Až se dostaneš k té misi na letišti, tak se z otížnosti pose***. Dostaneš ten krám co je v tréninku, máš přeletět celý město pod signálem radaru, tedy asi 30 metru nad zemí. Jeden strom a jsi ...........350Z píše:Lietala som na stihacke a na tej viem profi ale na tom shite co je v treningu mi to proste nejde.Recon píše: pokud nejsi levej tak trocha tréninku to spraví. A pokud jsi, tak možná po haluzi to uděláš ale pak nevím jak uděláš misi N.O.E protože to je opravdu náročné na letecké umění. Ten trénink je oproti tomu gaučing
- van Bellen
- Začátečník

- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No tak sa na tu misiu tesimRecon píše:Až se dostaneš k té misi na letišti, tak se z otížnosti pose***. Dostaneš ten krám co je v tréninku, máš přeletět celý město pod signálem radaru, tedy asi 30 metru nad zemí. Jeden strom a jsi ...........350Z píše: Lietala som na stihacke a na tej viem profi ale na tom shite co je v treningu mi to proste nejde.
- dzungales
- Začátečník

ja som tu misiu spravil asi na 6. pokus,no asi 3krat som sa rozbil pri pristavani.
letiet nizko nie je az taky problem,pri mori sa to da,aj ten cas je v pohode.
letiet nizko nie je az taky problem,pri mori sa to da,aj ten cas je v pohode.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- Thellwin
- Administrátor

- Butch
- Středně pokročilý

Mno je fakt že normálně mi to chodí cca 40-120fps...a tom baraku kolemThellwin píše:Technická otázka ... také se vám to při zachraňování tý k...y z toho hořícího domu tak sekalo ? FPS jsem sice neměřil, ale odhadl bych to tak na 5-10
20-25 fps když bylo hodně kouře...hnus trhanice, jak s frame limiterem
jinak hraju na 1280X1024 max detaily, max viditelnost + 2AA(ve hře je to level AA 1)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tiez mi to tam sekalo (15-25fps) a framerate klesne aj ked flekujem s autom.........
- Butch
- Středně pokročilý

JJ particle efekty dávají grafikám zabrat, zvlášť ještě když má někdo zapnuté vyhlazování350Z píše:Tiez mi to tam sekalo (15-25fps) a framerate klesne aj ked flekujem s autom.........
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Thellwin
- Administrátor

Aspoň, že nejsem sám ... bylo mi to dost divný. Hraju na 1024x768 32bit max details, max viditelnost, AA ve hře lvl2. Všechno v pohodě, jenom když začne pršet, tak je znát mírné zpomalení, ale framerate je pořád vysoko.Butch píše:
Mno je fakt že normálně mi to chodí cca 40-120fps...a tom baraku kolem
20-25 fps když bylo hodně kouře...hnus trhanice, jak s frame limiterem![]()
jinak hraju na 1280X1024 max detaily, max viditelnost + 2AA(ve hře je to level AA 1)
Já jsem to částečně vyřešil, tím, že jsem dal kameru dolů a na CJ koukal jakoby zespoda
Goldnoob team proud member!
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Recon píše:pokud nejsi levej tak trocha tréninku to spraví. A pokud jsi, tak možná po haluzi to uděláš ale pak nevím jak uděláš misi N.O.E protože to je opravdu náročné na letecké umění. Ten trénink je oproti tomu gaučing350Z píše:Tu skolu lietania treba dokoncit?Ja neviem prejst ani to prve lebo to blbe lietadlo nedrzi vysku a stale pada to je shit humus.Ako to mam prejst? pls help
No nechcem nic hovorit ale podarilo sa mi to na prvy krat.Recon píše: Až se dostaneš k té misi na letišti, tak se z otížnosti pose***. Dostaneš ten krám co je v tréninku, máš přeletět celý město pod signálem radaru, tedy asi 30 metru nad zemí. Jeden strom a jsi ...........
A trening bol uplne lahky.Problem bol v tom ze bola zle priradena klavesa k zasuvaniu podvozka namiesto 2 bolo +.
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
POTREBUJI POMOC!!!!
Takze vam nastinim situaci. Mise se jmenuje FENDER KETCHUP a jedna se o prvni misi pro kterou si prijdu v tretim meste ( na mape je to zluty kolecko s nevim cim uvnitr) Chlapek je uvazanej na kapote kabrioletu a lezi na brise. CJk nemu prijde prohodi par sprostych slov a nasedne do auta. Je slyset jak se otviraji vrata garaze. Pohled se zmeni tak ze vidim auto ze predu a trochu ze strany. Auto vyjede najednou narazi (nevim do ceho). Kamera se nepohnula stale je ze predu a trochu ze strany, ale ted uz vidim jen kus od zadniho kola dozadu. Zadni kolo se protaci a auto nikam nejede. Najednou nejde vjet ani do menu a musim pres spravce uloh koncit ulohu GTA. V cem je problem? Jde to nejak obejit
Takze vam nastinim situaci. Mise se jmenuje FENDER KETCHUP a jedna se o prvni misi pro kterou si prijdu v tretim meste ( na mape je to zluty kolecko s nevim cim uvnitr) Chlapek je uvazanej na kapote kabrioletu a lezi na brise. CJk nemu prijde prohodi par sprostych slov a nasedne do auta. Je slyset jak se otviraji vrata garaze. Pohled se zmeni tak ze vidim auto ze predu a trochu ze strany. Auto vyjede najednou narazi (nevim do ceho). Kamera se nepohnula stale je ze predu a trochu ze strany, ale ted uz vidim jen kus od zadniho kola dozadu. Zadni kolo se protaci a auto nikam nejede. Najednou nejde vjet ani do menu a musim pres spravce uloh koncit ulohu GTA. V cem je problem? Jde to nejak obejit
- milosh
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Poradi mi nekdo jak zatahnu u letadla podvozek? Koupil jsem letiste a nejak mi nejde ten trenink 
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdárek, možná se to už tady řešilo,... trochu sem to tady prolez a nic sem nenašel... takže k věci:
Funguje vám při hraní rádia v autě (motorce...) subwoofer? Mě nefunguje a docela mě to štve... Je to tak schválně, nebo je problém u mě? Sem si koupil i Bass Boost a nepomohlo to... (
)
Jesli nejssem první kdo se ptá , tak sry
Funguje vám při hraní rádia v autě (motorce...) subwoofer? Mě nefunguje a docela mě to štve... Je to tak schválně, nebo je problém u mě? Sem si koupil i Bass Boost a nepomohlo to... (
Jesli nejssem první kdo se ptá , tak sry