Hledá se Vmod na Asus 6600 non GT AGP
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Hledá se Vmod na Asus 6600 non GT AGP
Prolezl jsem desítky stránek na fórech, zadal spousty dotazů do google, ale nějak se mi pořád nedaří uspět. Mody na sparkle, leadtek atd jsem našel, ale na asus a jeho nonreferenční design jaksi ne. Možná jste v hledání modů lepší nebo alespoň víte, kde to hledat. Strávil jsem s tím už spoustu času, takže kdybyste náhodou někdo někde na ten vmod narazili, tak dejte vědět.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- Meridius
- Středně pokročilý

-
http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 000304.JPG
No kdyby tu byl nějaký zdatný modař a alespoň by se třeba podle obrázku trochu orientoval, tak může dát nějaký tip.
No kdyby tu byl nějaký zdatný modař a alespoň by se třeba podle obrázku trochu orientoval, tak může dát nějaký tip.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- R3d:BuLL
- Žlutá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
R3d:BuLL píše:Mam tu samou grafiku a vymyslel jsem to tak ze jsem si bios Revize 1 a stim jsem kartu pretaktoval na 500 jadro a 700 pameti v testech mi to hodilo 7175 bodu v marku 03 a moc si to pochvaluju.Prtz ten bios Revize 2 je nejaky zamceny na taktovani ze vic jak pres 400mhz jadro to nejde pretaktovat.
Ak by som ta mohol poprosit mohol by si mi ten tvoj bios revize 1 poslat na moj mail ravenmail@inmail.sk alebo pripadne uploadnut . Dakujem
- R3d:BuLL
- Žlutá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- @Ravenman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Velmi pekne dakujem ,ale mi to neprislo lebo som mal plny mail klient, ak ta to nebude obtazovat mozem ta poprosit o preposlanie znova ( ravenmail@inMail.sk ) .R3d:BuLL píše:Jak jsem jsem psal ty takty tak s nema mi zatuhl pocitac ale v tom biosu co jsem ti poslal jsou optimalni.