Hledá se Vmod na Asus 6600 non GT AGP

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Hledá se Vmod na Asus 6600 non GT AGP

Příspěvek od Meridius »

Prolezl jsem desítky stránek na fórech, zadal spousty dotazů do google, ale nějak se mi pořád nedaří uspět. Mody na sparkle, leadtek atd jsem našel, ale na asus a jeho nonreferenční design jaksi ne. Možná jste v hledání modů lepší nebo alespoň víte, kde to hledat. Strávil jsem s tím už spoustu času, takže kdybyste náhodou někdo někde na ten vmod narazili, tak dejte vědět.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... 000304.JPG

No kdyby tu byl nějaký zdatný modař a alespoň by se třeba podle obrázku trochu orientoval, tak může dát nějaký tip.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

Plne s tebou suhlasim , tiez som hladal vela hodin ale nic som nenasiel , mam tu istu kartu co ty ASUS N6600TD 128 . Stale nas odkazuju na ine odkazy na fore , ktore aj tak nemaju riesenie pre nas
R3d:BuLL
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R3d:BuLL »

Mam tu samou grafiku a vymyslel jsem to tak ze jsem si bios Revize 1 a stim jsem kartu pretaktoval na 500 jadro a 700 pameti v testech mi to hodilo 7175 bodu v marku 03 a moc si to pochvaluju.Prtz ten bios Revize 2 je nejaky zamceny na taktovani ze vic jak pres 400mhz jadro to nejde pretaktovat.
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

R3d:BuLL píše:Mam tu samou grafiku a vymyslel jsem to tak ze jsem si bios Revize 1 a stim jsem kartu pretaktoval na 500 jadro a 700 pameti v testech mi to hodilo 7175 bodu v marku 03 a moc si to pochvaluju.Prtz ten bios Revize 2 je nejaky zamceny na taktovani ze vic jak pres 400mhz jadro to nejde pretaktovat.

Ak by som ta mohol poprosit mohol by si mi ten tvoj bios revize 1 poslat na moj mail ravenmail@inmail.sk alebo pripadne uploadnut . Dakujem
R3d:BuLL
Žlutá karta
Žlutá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R3d:BuLL »

Jak jsem jsem psal ty takty tak s nema mi zatuhl pocitac ale v tom biosu co jsem ti poslal jsou optimalni.
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

R3d:BuLL píše:Jak jsem jsem psal ty takty tak s nema mi zatuhl pocitac ale v tom biosu co jsem ti poslal jsou optimalni.
Velmi pekne dakujem ,ale mi to neprislo lebo som mal plny mail klient, ak ta to nebude obtazovat mozem ta poprosit o preposlanie znova ( ravenmail@inMail.sk ) .
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“