PROJEKT: Skodik Bigtower modding

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Dobra a zajimava kombinace barev, FDD je super, ty velky knofliky uz tam vypadaji, ze tam uz byly :D Super prace, GW a GG ;) Az teda na ten motiv na te bocnici - spermie obihajici vajicko :D
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

Cau skodik ! tvuj CASE sem videl na tom czechcompu ale furt si mylslim ze tomu neco chybi ! budu nad tim premyslet a pak ti reknu, ju ?
Ale rekl byhc ze by to chtely vic barev ! a neco opravdu ORIGINALNIHO ! jo diky za napad na " ČERNOBYLU " pak kdyztak napis na ICQ mam ho tam !
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: !

Příspěvek od Skodik »

mOOder píše:Cau skodik ! tvuj CASE sem videl na tom czechcompu ale furt si mylslim ze tomu neco chybi ! budu nad tim premyslet a pak ti reknu, ju ?
Ale rekl byhc ze by to chtely vic barev ! a neco opravdu ORIGINALNIHO ! jo diky za napad na " ČERNOBYLU " pak kdyztak napis na ICQ mam ho tam !
Jo bude rad, kdyz to bude neco rozumneho, tak proc ne ;-) Jinak s tema baravama, nic proti, ale imho ses ted trochu ovlivnenej svym modem, ktery bude rozhodne barevnejsi :)
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2Skodik: Prosím ne...víc barev tam necpi. Spíš mě příde, že jich tam je už teď moc (myšelo zelenej displej), takže mOOdera neposlouchej. Ono stačí jeden kolotoč na jednu sekci. :cry:
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Stoobi píše:2Skodik: Prosím ne...víc barev tam necpi. Spíš mě příde, že jich tam je už teď moc (myšelo zelenej displej), takže mOOdera neposlouchej. Ono stačí jeden kolotoč na jednu sekci. :cry:
Stoobi rekl jsem, ze budu pridavat? Imho ne ;-) Jinak ten diplay je zeleny pouze z hlediska jeho funkce. Pokud by se mi ho podarilo upravit do cervene barvy, tak aby bylo porad vse dobre citelne, tak proc ne :) Ale to u meho kousku opravdu nejde ;-) Nebojse mam sve barevne citeni a snad neni zas uplne spatn - viz. vysledek :)
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Vice barev opravdu ne - ted je to IMHO akorat. pak to nejsou mody ale kolotocarny ala CZC...
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Lamicz píše:Vice barev opravdu ne - ted je to IMHO akorat. pak to nejsou mody ale kolotocarny ala CZC...
Nekomu se ale treba kolotocarny libi ...
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

cr89azy píše:
Lamicz píše:Vice barev opravdu ne - ted je to IMHO akorat. pak to nejsou mody ale kolotocarny ala CZC...
Nekomu se ale treba kolotocarny libi ...
presne tak! S obouma souhlasim.

Kdyz uz ma modding mit 3 barvy, tak to musi byt uz fakt dost dobre sladane! -> vetsinou dobry modding a nebo uplnej shit.. ale ne neco mezi.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

jo, máš to pěkný, chtělo by to menší poťáky (a ne že ne :twisted:) a příště použít barvu mladší 10ti let :lol:

zelenej displej mi vůbec nevadí..

jo a ještě se mi nelíbí, že ta jedna katoda dole je divně vystrčená a svítila by do xichtu (je mi jedno jak máš otočenej case)
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

lMarky píše:jo, máš to pěkný, chtělo by to menší poťáky (a ne že ne :twisted:) a příště použít barvu mladší 10ti let :lol:

zelenej displej mi vůbec nevadí..

jo a ještě se mi nelíbí, že ta jedna katoda dole je divně vystrčená a svítila by do xichtu (je mi jedno jak máš otočenej case)
diky diky..
Jen k katode.. na me vubec nesiviti, PC je pod stolem takze no problem. A obe katody jsou naprosto stejne umistene :wink:
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Tak a je to tady :) Vysel mi clanek na Žive.cz

Úpravy počítačových skříní: nebojte se jich!

Nekteri ted asi budou nadavat, ze je to komerce, ale ma to slozit jak pisu dole na osvetu, ukazani ostatnim neceho noveho. Samozrejme, ze jsem za to dostal nejaky honorar, ale ten mi tak zaplatil tu praci s clankem a neco na modu. (btw: napsat 12 stranek v spisovne cestine a doufam, ze na nejake urovni, neni legrace!)

A jini zase budou rikat, ze mam celkem prumerny casemod, a tak je clanek zbytecny. Ale zde slo hlavne o to ukazat bezny uzivatelum, jakych je na Zive.cz urcite spousty, ze casemodding neni jen nakoupit v krame a narvat do PC. A ze v celku decentni (elegantni) upravy mohou vypadat velice dobre, tedy ne cim vic toho tam dam tim lepe).

No doufam, ze o tom nebude zase nejaky flame a ze si spi ostatni reknou, ze je nakonec dobre, ze se alespon zvyrili vody v oblasti casemoddingu.
*VIPER*
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *VIPER* »

Skodik píše:Tak a je to tady :) Vysel mi clanek na Žive.cz

...

Nekteri ted asi budou nadavat, ze je to komerce, ale ma to slozit jak pisu dole na osvetu, ukazani ostatnim neceho noveho. Samozrejme, ze jsem za to dostal nejaky honorar, ale ten mi tak zaplatil tu praci s clankem a neco na modu. (btw: napsat 12 stranek v spisovne cestine a doufam, ze na nejake urovni, neni legrace!)

...

No doufam, ze o tom nebude zase nejaky flame a ze si spi ostatni reknou, ze je nakonec dobre, ze se alespon zvyrili vody v oblasti casemoddingu.
Nic proti, ale doufam ze v tom clanku moc zvyrene vody nebude...
To mi pak nejde k sobe s tou avizovanou spisovnou cestinou...
:wink: :wink: :wink:

edit: Tak jsem to zbezne projel a nasel jsem tam snad jen jednu chybu (pravopisnou), jen nevim proc tu pises jak ses s tim clankem nadrel, kdyz to same uz bylo na CzechComputeru, Pretaktovani a kdovikde jeste. A muj pocit je, ze je to napsane trochu divoce - skaces tam od jednoho k druhemu, pak zase zpet...
Ale mohlo to byt i horsi, lidem co o upravach PC nic nevi se to bude urcite libit...
Naposledy upravil(a) *VIPER* dne čtv 21. črc 2005, 10:24, celkem upraveno 1 x.
Nox.lbc
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

brm brm brm

Příspěvek od Nox.lbc »

Ale jo, sice se to nedá moct číst, ale já už se hádat nebudu ...
BTW: Tohle, že ti dalo na 12 stránek textu ? Možná tak Verdana 36px ne ?
Nikdy se nesměju nejlépe, mám strach, aby to nebylo naposled.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

mno ja myslel ze napíšeš něco vo case moddingu obecně a ty to maš jen vo svym modu sux
imho mohlo by to někouho odradit
Naposledy upravil(a) Xan dne čtv 21. črc 2005, 12:53, celkem upraveno 1 x.
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

Xan píše:mno ja myslel ze napíšeš něco vo case moddingu obecně a ty to maš jen vo svim modu sux
imho mohlo by to někouho odradit
imho to odradilo hodně lidí..
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Bavil jsem se o tom se škodíkem včera na ICQ a ta situace je taková zvláštní.

Když vezmu hledisko článků o casemoddingu. Ty v podstatě u nás žádný nejsou :( To je škoda. A lidi o tom nemají moc velký podvědomí. Je totiž hodně lidí, kteří to někde na cizím webu viděli a zajímá je to, ale nikde se k tomu nedostanou. Pak je taky hodně lidí, co si pod tím pojmem představí jen hodně světýlek - což je špatně. A pak jsou lidi, kteří považují casemodding za zbytečnej rozmar pracháčů, kteří nevědí co s penězma. Proto se Škodík (alespoň já jsem to tak pochopil) snažil udělat článek a umístit ho na server, kde chodí hodně takových lidí, aby viděli, že to jde i bez komerčních produktů.

Tady ale nastává zlom, protože upřímně jeho casemod není nicjak převratnej a v podstatě neukazuje všechny možnosti. Zde bych zdůraznil třeba neuvěřitelnej bordel uvnitř case - přeci jen by zapůsobilo víc perfektní uspořádání vnitřku včetně barev, apod. Zdroj upravenej na FCC, kabely ve flexu, neviditelný IDE, apod. To tam prostě chybí. A pak, když se člověk, kterej považuje casemod za zbytečnost podívá na neupravenej vnitřek, tak si řekne, "nj, na venek to vypadá pěkně, ale kvůli tomu musí být uvnitř o 200% více kabelů", ale to není pravda, stejně tak jde vymakat vnitřek, jako vnějšek. A pak si ta osoba řekne. "No panečku, takhle vyladěnej vnitřek, to je pak radost pro komponenty a chlazení". Takže můj názor je takovej, že škodíkův big je v příliš raný fázi, než aby byl předmětem takového článku. Takovej článek se podle mě hodí spíš jako ukázka provedení casemodu od jednoho člověka někde v modding magazínu. Ale takhle asi ne.

2Skodik, neber to pls nějak osobně, je to jen můj názor, myslím,ž e chápu, co jsi tím chtěl dokázat, ale prostě ten mod na to není připravenej. :oops:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

plně souhlasím se stoobim :oops:

myslím že ten Case nebyl připravený na samostatný článek ... ( a ještě na hlavní článek den na ŽIVE :shock: )

BTW: takovej článek o jednoduchých ,levných a hezkých moddincích by byl možná lepší ... casů tady na to máme dost :) a některé jsou uvnitř i hezky uklizené :lol: :oops:

ale rozhodně chválim snahu o rozšíření informovanosti ! :roll: :wink: :)
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Jako nemoddér bych sem vnesl pohled laika, který umí taky řezat a barvit 8) . a Vlastně i s pájkou se mi občas něco povedlo.

Ten článek je imho důsledkem velké prestižity autora. Asi typický příklad, kdy uspokojení z vlastní práce a "kochání se" překonalo pomyslnou míru.

a) v tom modu se jen řeže, barví a dělá elektro
b) chybí debilitky jako jsme viděli jinde, vyryté ornamenty v plexi, výstřižky z plechu, ostatní fičury např. ze Stoobiho routeru..prostě mi tam chybí nějaké "napadlo mě použít X, aby to vypadalo jako Y" :roll:
c) to natření je při denním světle otřesné
d) kdybys měl černej tower, půlku modu máš v čudu a výsledek by byl možná lepší
e) situaci zachraňuje nálepka a modeři nálepky moc nééé, nééé? :roll: ale to je fuk, logo je zajímavé, to jo.
f) použitelné fotky jsou jen za tmy a pořád mi to připomíná jistý podnik jménem Bigsister v Praze :oops:

líp by se hodil obecný článek s výrobními postupy a doporučenými nástroji a prodejnami, než one-person "mod"

peace 8)

//jo, soráč, ten displej je OK, asi nejsvětlejší bod toho všeho
Naposledy upravil(a) Slezman dne čtv 21. črc 2005, 11:34, celkem upraveno 2 x.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

To imho neni ani mod, spis tuning, protoze vetsina veci je udelanejch z duvodu funkcnosti a jestli se za mod povazuje nastrikani a nalepeni samolepek, tak bujiz.
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

Ten článek je imho důsledkem velké prestižity autora. Asi typický příklad, kdy uspokojení z vlastní práce a "kochání se" překonalo pomyslnou míru.
Pekne povedane :) Presne toto iste som mal na mysli aj ja :-D
...
Odpovědět

Zpět na „Projekty“