Moderátor: L4mka
Jo bude rad, kdyz to bude neco rozumneho, tak proc nemOOder píše:Cau skodik ! tvuj CASE sem videl na tom czechcompu ale furt si mylslim ze tomu neco chybi ! budu nad tim premyslet a pak ti reknu, ju ?
Ale rekl byhc ze by to chtely vic barev ! a neco opravdu ORIGINALNIHO ! jo diky za napad na " ČERNOBYLU " pak kdyztak napis na ICQ mam ho tam !
Stoobi rekl jsem, ze budu pridavat? Imho neStoobi píše:2Skodik: Prosím ne...víc barev tam necpi. Spíš mě příde, že jich tam je už teď moc (myšelo zelenej displej), takže mOOdera neposlouchej. Ono stačí jeden kolotoč na jednu sekci.
presne tak! S obouma souhlasim.cr89azy píše:Nekomu se ale treba kolotocarny libi ...Lamicz píše:Vice barev opravdu ne - ted je to IMHO akorat. pak to nejsou mody ale kolotocarny ala CZC...
diky diky..lMarky píše:jo, máš to pěkný, chtělo by to menší poťáky (a ne že ne) a příště použít barvu mladší 10ti let
zelenej displej mi vůbec nevadí..
jo a ještě se mi nelíbí, že ta jedna katoda dole je divně vystrčená a svítila by do xichtu (je mi jedno jak máš otočenej case)
Nic proti, ale doufam ze v tom clanku moc zvyrene vody nebude...Skodik píše:Tak a je to tadyVysel mi clanek na Žive.cz
...
Nekteri ted asi budou nadavat, ze je to komerce, ale ma to slozit jak pisu dole na osvetu, ukazani ostatnim neceho noveho. Samozrejme, ze jsem za to dostal nejaky honorar, ale ten mi tak zaplatil tu praci s clankem a neco na modu. (btw: napsat 12 stranek v spisovne cestine a doufam, ze na nejake urovni, neni legrace!)
...
No doufam, ze o tom nebude zase nejaky flame a ze si spi ostatni reknou, ze je nakonec dobre, ze se alespon zvyrili vody v oblasti casemoddingu.