nefungující hry a programy (Seagete Barracuda 160GB)
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Dexter
- Nováček

-
nefungující hry a programy (Seagete Barracuda 160GB)
Včera sem si svuj disk Seagate (160GB) (140GB zaplněno) nesl na LAN párty u kamaráda. Kamarad si dal disk do svého počítače (WinXP prof BEZ SP1)--vše bylo bez problémů. Hodil sem si na disk asi 10GB věcí a šel domů. Doma byl disk z česti poškozený (nešlo vlézt do některých složek) tak jsem spustil scandisk a ten trval asi 6hodin a nalezl spoustu chyb. Nyní už mohu do každé složky jako normálně ale nejdou mi spustit žádné hry...třeba mě pustí do menu ale při načítání nějakého sejvu hodítypicou hlášku windows (odeslat, neodeslat)... a tak to je u všech her a některých programů. Souvisí to nějak s registry? Co s tím?? Nechce se mi reistalovat win. Díky za vytrvalost při čtení a za rady. pic
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
toto je pěkná blbost. Pokud chcete disk přenášet tak si pořidtě exrterní. Ten disk bude nejspíš poškozen, tyto disky jsou stavěny na to, aby se přišroubovali do bedny ne aby se nosily v kapsi. Je to asi tak jako bych nosil procesor v peněžence. Tyto zařízení jsou velmi citlivá.
EDIT: vidím formát jako jedinou realnou šanci pokud není poškozen.
EDIT: vidím formát jako jedinou realnou šanci pokud není poškozen.
- Dexter
- Nováček

-
- byp[NiNR]
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No jestli jde aspon trošku tak si sežen nějaký kde to zazálohuješ, připadě to co chceš ješte zachranit zkus pomocí nějakého specialního softu (Easy recovery pro) a pak seatools a proved dukladnou kontrolu. Uvids co ti vyhodí...
Jinak ja taky přenášim interní disk, ale jen dvacitku na ktere mi nezalezi...
A ty externí disky taky nic moc.... prostě disk není na přenášení...
Jinak ja taky přenášim interní disk, ale jen dvacitku na ktere mi nezalezi...
A ty externí disky taky nic moc.... prostě disk není na přenášení...
-=:: bYp.[NiNR] ::=-
nějaká i5ka + SSDčko:)
nějaká i5ka + SSDčko:)
- Dexter
- Nováček

-
- Dony
- Středně pokročilý

- delta4
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: