Realtek RTL8193

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
mike34
Nováček
Nováček

Realtek RTL8193

Příspěvek od mike34 »

Zdravím, mám problém s výše zmíněnou kartou, ale je možná, že se jedná o problém čistě obecný. Takže pukud už tu byl řešen tak mi stačí link ... diky ... pred tydnem jsem byl na LANce a vše fungovalo v pořádku. Když se ale teď pokouším nainstalovat síť doma, tak to nefunguje a stále to píše, že síťový kabel je odpojen. Má někdo ponětí, čím by to mohlo
být ? OS: Windows XP SP1, pripojení přes Switchpoint stejné značky jako síťová karta .... předem díky za odpověď

PS: zdá se, že je to celkové problém s domácí sítí, protože moje integrovaná síťová karta na základní desce vykazuje stejnou chybu ... :(
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Realtek RTL8193

Příspěvek od TomV »

mike34 píše:PS: zdá se, že je to celkové problém s domácí sítí, protože moje integrovaná síťová karta na základní desce vykazuje stejnou chybu ... :(
No tak máš asi špatnej kabel, nebo switch, ne ? :?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
mike34
Nováček
Nováček

Příspěvek od mike34 »

kabely jsou v pohode .... ty jsem pouzival pred tydnem a jely, navic kdyz je prohodim mezi pocitacema ... tak ten co funguje, funguje dál a ten nefunkční taky nefunguje .... ale switch je jinej .... diky za radu zkusim je vymenit ...
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

skus ten switch, inac ti asi dala sietovka papa :)
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

mike34 píše:kabely jsou v pohode .... ty jsem pouzival pred tydnem a jely, navic kdyz je prohodim mezi pocitacema ... tak ten co funguje, funguje dál a ten nefunkční taky nefunguje .... ale switch je jinej .... diky za radu zkusim je vymenit ...
Pises, ze "...ten co funguje, tak funguje dal a ten nefunkcni taky nefunguje..." :) Takze ten co nefunguje, tak nefunguje porad? No tak je preci jenom asi chyba v kabelu, ne? :-D
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Stanley píše: Pises, ze "...ten co funguje, tak funguje dal a ten nefunkcni taky nefunguje..." :) Takze ten co nefunguje, tak nefunguje porad? No tak je preci jenom asi chyba v kabelu, ne? :-D
Asi píše o tom že ten počítač co funguje tak funguje i s druhým kabelem a ne že funguje a nefunguje kabel????
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Quakes píše:
Stanley píše: Pises, ze "...ten co funguje, tak funguje dal a ten nefunkcni taky nefunguje..." :) Takze ten co nefunguje, tak nefunguje porad? No tak je preci jenom asi chyba v kabelu, ne? :-D
Asi píše o tom že ten počítač co funguje tak funguje i s druhým kabelem a ne že funguje a nefunguje kabel????
Tak to jo! Zdalo se mi to nejaky divny :) Diky za objasneni.
Orange
Nováček
Nováček

re nef

Příspěvek od Orange »

Taky muzes zkontrolovat jestli neni v sitovych pripojenich nahodou zakazana
Work PC Sempron 2300+@(200Mhz FSB, 1900Mhz) a mu chladi těch pár tranzitoru chladič SPIRE WhisperRockIV, MB ASUS A7N8X-X, NF2, GF FX5700 128Mb, 200Gb WD, DVD-RW NEC 3540 + COMBO TOSHIBA, power 300W
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“