být ? OS: Windows XP SP1, pripojení přes Switchpoint stejné značky jako síťová karta .... předem díky za odpověď
PS: zdá se, že je to celkové problém s domácí sítí, protože moje integrovaná síťová karta na základní desce vykazuje stejnou chybu ...
Moderátor: Don

No tak máš asi špatnej kabel, nebo switch, ne ?mike34 píše:PS: zdá se, že je to celkové problém s domácí sítí, protože moje integrovaná síťová karta na základní desce vykazuje stejnou chybu ...

Pises, ze "...ten co funguje, tak funguje dal a ten nefunkcni taky nefunguje..."mike34 píše:kabely jsou v pohode .... ty jsem pouzival pred tydnem a jely, navic kdyz je prohodim mezi pocitacema ... tak ten co funguje, funguje dál a ten nefunkční taky nefunguje .... ale switch je jinej .... diky za radu zkusim je vymenit ...

Tak to jo! Zdalo se mi to nejaky divnyQuakes píše:Asi píše o tom že ten počítač co funguje tak funguje i s druhým kabelem a ne že funguje a nefunguje kabel????Stanley píše: Pises, ze "...ten co funguje, tak funguje dal a ten nefunkcni taky nefunguje..."Takze ten co nefunguje, tak nefunguje porad? No tak je preci jenom asi chyba v kabelu, ne?