Prisiel som vcera po tyzdni domov cely cas bolo PC vypnute zapnem ho a ozyvali sa priserne zvuky z PC tak som zistoval co to robi a zdalo s ami ze HDD tak som odpojil vetrak na CPU zastavil vetrak na GK a uz bolo pocut len HDD a zvuky z neho sli uplne hrozitanske robili to loziska . Jako ked niekdo pusti stary hrdzavy neremazany motor ono to ani nepiskalo ako maju vo zvyku tieto nefluidne loziska ale proste hrozne zvuky . HDD siel normalne az na tie zvuky nainstaloval som HDD health a stale mi hlasil nejake zmeny na HDD tento program pouzivam odkedy mam HDD a doterza bolo secko normalne ale s tymi podivnymi zvukmi sa objavilo aj toto v SMART-e a podlamna to s tym dost suvisi :

No Nearest T.E.C. to je datum kedy ma HDD opusti ako mne je jasne ze tymto udajom sa neda az tak uplne verit ze ten program to pocita tak vselijako ale predsalen zacali sa tieto hodnoty objavovat az teraz aj s tymi zvukmi !! Predtym HDD bolo pocut len jak sa tichucko tocil a teraz uz hruza .
Skuste mi k tomu nieco napisat ake su s tym vase skusenosti alebo tak .
HDD som kupil v january 2004 a zaruka je tusim 24 mesiacov . Bol by som dost nerad ak by mi napr. mesiac po zaruke odisiel alebo take daco .
A este na zaver dodam ze o HDD za cely cas co ho mam je chladeny cize sa ani neprehrieval . Mne sa to akosi prestava lubit ze len tak z nicoho nic po tyzdni taketo chovanie . Momentalne je ten zvuk uz ovela slabsi ale stale pretrvava a myslim si ze by nemal byt ziadny .