http://chipware.borec.cz
- Chipware.INC
- Nováček

-
http://chipware.borec.cz
CO VY NA TO ???
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: http://chipware.borec.cz
je to nějaké divné. žádná grafika nicChipware.INC píše:CO VY NA TO ???
- Lemra
- Čestný člen

Re: http://chipware.borec.cz
Homepage: na první pohled celkem čistej a přehlednej kód, ale design a ovládání nic moc... to bezpatkový písmo použitý v anketě bych nastavil pro celý web a rozhodně opravil základní chybu - na vše, co je podtrženo, by mělo jít kliknout. V opačném případě použij jakýkoliv jiný zvýraznění.Chipware.INC píše:CO VY NA TO ???
Podpora: moc to nefunguje, obrázky se nezobrazují, protože nejsou linkovaný na server - pro pojmenování a uložení na serveru potom používej VÝHRADNĚ malá písmena a podtržítko, naopak nepoužívej mezeru, pomlčku a další speciální znaky, který se mohou v prostředí linuxovýho kódování interpretovat zcela chybně.
Mobile tuning: pozadí má 374kB
Dál jsem nepátral...
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- sheriff.wiggum
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Slander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chybí mi tam grafika a to pismo by chtelo nahradit verdanou
NB Acer Aspire 1362LMi Procesor:AMD Sempron 2800+ Deska:Aspire 1360 Paměti:2x Hyundai 256MB CL2.5 GK:nVidia GeForce FX Go 5200 64MB nesdílená Pevný disk:Hitachi 60GB 4200ot. DVD+-RW:TS-L532A - DVD+-R/RW a CD-R/RW Síť WiFi 802.11 b/g
PC 1Procesor:Intel Pentium 3,0GHzDeska:ASUS P4R800-V deluxe Paměti:2x A-data 512MB DDR400 3.0 dual-channel GK:HIS Excalibur ATi Radeon 9550 256MB Pevný disk:WD 60GB CD-RW:LG 52x32x52x Síť WiFi ASUS WL-138g
PC 2Procesor:Intel Pentium MMX 233@300MHz Deska:FIC VA-503+ Paměti:256MB+ 32MBGK:GeForce 4 MX440 64MB
PC 1Procesor:Intel Pentium 3,0GHzDeska:ASUS P4R800-V deluxe Paměti:2x A-data 512MB DDR400 3.0 dual-channel GK:HIS Excalibur ATi Radeon 9550 256MB Pevný disk:WD 60GB CD-RW:LG 52x32x52x Síť WiFi ASUS WL-138g
PC 2Procesor:Intel Pentium MMX 233@300MHz Deska:FIC VA-503+ Paměti:256MB+ 32MBGK:GeForce 4 MX440 64MB
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Eh? děláš si srandu? Takovouhle stránku chceš zkritizovat na profi CZ/SK fóru?
Chápu že to děláš jako koníček, ale tohle není prakticky webová stránka - pokud přijdu na stránku, tak byh měl vidět kde a co - ne že se mi bude půl hodiny načítat pozadí a pak teprve můžu začít brouzdat.
Tuny javascriptů a oken které mi oznamují že můj prohlížeč tuto funkci nepodporuje (přitom ani nevím jakou, protože jsem jen náhodně kliknul) nejsou potřebné, znepřehleďnují kód a zvětšují celkovou velikost stránky.
Díle velmi zajímavý kód (nechápu proč rovnou nepoužiješ CSS) a všechno nafrkané na absolutní hodnoty a optimalizace pro 1024*768 a vyšší opravdu není dobrá vizitka člověka který dělá alespoň jednoduché internetové stránky... O optimalizaci pro různé prohlížeče snad ani nemá cenu mluvit :-/
Už jsem na tvojí stránce přes deset minut a stále se mi nenačetlo pozadí - mysli trochu na lidi co jedou přes modem popř. ještě hůře ... ne každý to vidí tou samou rychlostí jako ty na localhostu.
//Edit: už se načetlo, hurááááá
Vůbec se k tomu nemá smysl vyjadřovat - asi je to dělané stejně buranským způsobem jaký byl podán tento "dotaz" ... Btw: opravdu si myslíš že by si někdo nastavil tuto stránku jako Oblíbenou popřípadě rovnou domovskou? Buď trochu realista a neopisuj všechny věci které najdeš na java.tatousek.cz
Chápu že to děláš jako koníček, ale tohle není prakticky webová stránka - pokud přijdu na stránku, tak byh měl vidět kde a co - ne že se mi bude půl hodiny načítat pozadí a pak teprve můžu začít brouzdat.
Tuny javascriptů a oken které mi oznamují že můj prohlížeč tuto funkci nepodporuje (přitom ani nevím jakou, protože jsem jen náhodně kliknul) nejsou potřebné, znepřehleďnují kód a zvětšují celkovou velikost stránky.
Díle velmi zajímavý kód (nechápu proč rovnou nepoužiješ CSS) a všechno nafrkané na absolutní hodnoty a optimalizace pro 1024*768 a vyšší opravdu není dobrá vizitka člověka který dělá alespoň jednoduché internetové stránky... O optimalizaci pro různé prohlížeče snad ani nemá cenu mluvit :-/
Už jsem na tvojí stránce přes deset minut a stále se mi nenačetlo pozadí - mysli trochu na lidi co jedou přes modem popř. ještě hůře ... ne každý to vidí tou samou rychlostí jako ty na localhostu.
//Edit: už se načetlo, hurááááá
Vůbec se k tomu nemá smysl vyjadřovat - asi je to dělané stejně buranským způsobem jaký byl podán tento "dotaz" ... Btw: opravdu si myslíš že by si někdo nastavil tuto stránku jako Oblíbenou popřípadě rovnou domovskou? Buď trochu realista a neopisuj všechny věci které najdeš na java.tatousek.cz
Francie ... sladká Francie
- Lamicz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno musim souhlasit se Sovickou, tak se to fakt nedela... Nechapu, k cemu tam ten javascript je, nema to takovych strankach zadny smysl. Pocitej s tim, ze lidi maji jeste modem a taky 800x600. Ja svoje vsechny stranky delam pro 800x600. Proste se to tam musi vejit... BTW k tomu prehlednymu kodu - kde je hlavicka, definice jazykove stranky, DOCTYPE apod?? TITLE FAKT nestaci 
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::