http://chipware.borec.cz

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Chipware.INC
Nováček
Nováček

http://chipware.borec.cz

Příspěvek od Chipware.INC »

CO VY NA TO ???
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: http://chipware.borec.cz

Příspěvek od Recon »

Chipware.INC píše:CO VY NA TO ???
je to nějaké divné. žádná grafika nic
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Re: http://chipware.borec.cz

Příspěvek od Lemra »

Chipware.INC píše:CO VY NA TO ???
Homepage: na první pohled celkem čistej a přehlednej kód, ale design a ovládání nic moc... to bezpatkový písmo použitý v anketě bych nastavil pro celý web a rozhodně opravil základní chybu - na vše, co je podtrženo, by mělo jít kliknout. V opačném případě použij jakýkoliv jiný zvýraznění.

Podpora: moc to nefunguje, obrázky se nezobrazují, protože nejsou linkovaný na server - pro pojmenování a uložení na serveru potom používej VÝHRADNĚ malá písmena a podtržítko, naopak nepoužívej mezeru, pomlčku a další speciální znaky, který se mohou v prostředí linuxovýho kódování interpretovat zcela chybně.

Mobile tuning: pozadí má 374kB :shock: - to fakt myslíš vážně???

Dál jsem nepátral... :twisted:
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? uh, tie podciarknute veci celkom zavadzaju, som tam bludil mysou a hladal kde mozem kliknut :lol:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak ve FireFoxu, se to nezobrazuje korektne, obrázky tam chybí, pozadí jak psal PavelMinařík se přes gprs načetlo až když jsem chtel stránku opustit.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

nez tam rvat tunu javascriptu tak zkus prvne pouzit metu alespon pro kodovani. a kdyz uz pouzivas style="blablabla" proc to rovnou nedas do css? :?
Slander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slander »

Chybí mi tam grafika a to pismo by chtelo nahradit verdanou
NB Acer Aspire 1362LMi Procesor:AMD Sempron 2800+ Deska:Aspire 1360 Paměti:2x Hyundai 256MB CL2.5 GK:nVidia GeForce FX Go 5200 64MB nesdílená Pevný disk:Hitachi 60GB 4200ot. DVD+-RW:TS-L532A - DVD+-R/RW a CD-R/RW Síť WiFi 802.11 b/g

PC 1Procesor:Intel Pentium 3,0GHzDeska:ASUS P4R800-V deluxe Paměti:2x A-data 512MB DDR400 3.0 dual-channel GK:HIS Excalibur ATi Radeon 9550 256MB Pevný disk:WD 60GB CD-RW:LG 52x32x52x Síť WiFi ASUS WL-138g

PC 2Procesor:Intel Pentium MMX 233@300MHz Deska:FIC VA-503+ Paměti:256MB+ 32MBGK:GeForce 4 MX440 64MB
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Eh? děláš si srandu? Takovouhle stránku chceš zkritizovat na profi CZ/SK fóru?

Chápu že to děláš jako koníček, ale tohle není prakticky webová stránka - pokud přijdu na stránku, tak byh měl vidět kde a co - ne že se mi bude půl hodiny načítat pozadí a pak teprve můžu začít brouzdat.
Tuny javascriptů a oken které mi oznamují že můj prohlížeč tuto funkci nepodporuje (přitom ani nevím jakou, protože jsem jen náhodně kliknul) nejsou potřebné, znepřehleďnují kód a zvětšují celkovou velikost stránky.

Díle velmi zajímavý kód (nechápu proč rovnou nepoužiješ CSS) a všechno nafrkané na absolutní hodnoty a optimalizace pro 1024*768 a vyšší opravdu není dobrá vizitka člověka který dělá alespoň jednoduché internetové stránky... O optimalizaci pro různé prohlížeče snad ani nemá cenu mluvit :-/
Už jsem na tvojí stránce přes deset minut a stále se mi nenačetlo pozadí - mysli trochu na lidi co jedou přes modem popř. ještě hůře ... ne každý to vidí tou samou rychlostí jako ty na localhostu.
//Edit: už se načetlo, hurááááá

Vůbec se k tomu nemá smysl vyjadřovat - asi je to dělané stejně buranským způsobem jaký byl podán tento "dotaz" ... Btw: opravdu si myslíš že by si někdo nastavil tuto stránku jako Oblíbenou popřípadě rovnou domovskou? Buď trochu realista a neopisuj všechny věci které najdeš na java.tatousek.cz :wink:
Francie ... sladká Francie
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Mno musim souhlasit se Sovickou, tak se to fakt nedela... Nechapu, k cemu tam ten javascript je, nema to takovych strankach zadny smysl. Pocitej s tim, ze lidi maji jeste modem a taky 800x600. Ja svoje vsechny stranky delam pro 800x600. Proste se to tam musi vejit... BTW k tomu prehlednymu kodu - kde je hlavicka, definice jazykove stranky, DOCTYPE apod?? TITLE FAKT nestaci ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“