Tak sa tiez pridam
Takze bola to doska Socket 7 nejaky Intel chipset, narval som tam nejaky iny procesor nez tam mal ist

Ozvalo sa male BUM a bolo po nej, skusal som z nej pouzit aspon FLASHku z BIOSu, ale ani to sa nepodarilo bola zla
Dalej to bol HDD, mal som ho polozeni na zdroji pod 90 stupnovym uhlom a bol to bratov disk, nejak sa mu to nepacilo tak mi povedal, nech ho dam "okamzite" do vodorovnej polohy. Bol to myslim nejaky WD 2100MB s BB, tak som ho chytil a nejak sa mi podarilo kontakty IDE opriet o kostru zdroja, ihned sa prestal tocit

. Potom ked sme ho odpojili a skusali tak este z neho vyslo take male BUM...
Potom Grafika GF2MX 32MB 128bit

, ktora ma trochu mrzi, este sa na nu pozriem... Ale to bola skor chyba ten hnsunej dosky. Doska nejakych PCCHIPS s BXCELL chipsetom, mal integrovanu grafiku a AGP slot, tak som ju tam narval - obraz nikde a GPU sa strasne zohrialo, odvtedy mi nechcela naskocit v ziadnom kompe
Dalej musim spomenut ako mi vybuchol monitor resp. kondenzator v monitore. Tak sme sa raz vybrali, ze ideme merat wifi - samozrejme bez NTB ale s PC + wifi karta. Tak sme nabalili generator, bednu, monitor atd... Predtym sme to doma skusali tak na 5 minut. Islo nam to dokonca cez stabilizator STELA. Tak sme prisli tam, vybalili to, zapli a generator to nejak nezvladol, tak zacalo sa z neho nejak moc kadit a zhasol. Potom sme spravili upravu a zhodili sme z neho filter vzduchu. Potom uz sa logujem do Windoze a odrazu BUM dost silna rana, a obrovsky dym. Tak sme to teda zbalili a cestou domov sme sa stavili u kamosa a kupil som si dalsi 14" monas za 200Sk

Potom sme prisli domov a nasli sme v monase rachnuty kondik - 220uF na 500V

Takze donho islo isto viac
Raz som skladal spoluziakovi PC so zakladom Duron Spitfire tusim okolo 700MHz a doniesol mi len CPU, ze nejak nejde, pozrel som zo spodu a vidim, ze nalepka opalana, hned mi napadlo, ze daval z neho dole chladic a pustal CPU bez chladica. Tak som prisiel domov a skusil ho bez chladica - ja Intelak som nemal nikdy AMD CPU bez chladica dole... Zapnem a zacalo sa z neho dymiet

tak som to chcel nejak zmiernit rukou a popalil som sa este k tomu vsetkemu

Ale ten CPU uz snad bol predtym odpaleny...
PS: bolo toho viac