BitComed

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
tereza
Začátečník
Začátečník

BitComed

Příspěvek od tereza »

Mám BitComet 0.59 , ale stahuje mi velmi pomalu (1 nebo 2 kb/s). Přitom normálně, když stahuju bez použití BitCometu, tak se to stahuje rychle. Nevíte, v čem je problém. Popřípadě jaký podobný program v češtině je lepší?
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

searchni si tu na fore program BitSpirit , uzivatel shit nan robi aj cestinu, je to velmi dobry soft :)

Mrkni http://shitforum.wz.cz/viewforum.php?f=58

Ale problem nemusi byt len v klientovi, moze byt aj v tom torrente..obecne plati, cim novsia vec, tym rychlejsie stahujes ;-) Lebo rychlost zalezi od poctu inych ludi stahujucich tu istu vec - ty stahujes od nich to co uz oni stiahli
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: BitComed

Příspěvek od Shit »

tereza píše:..ale stahuje mi velmi pomalu (1 nebo 2 kb/s). Přitom normálně, když stahuju bez použití BitCometu, tak se to stahuje rychle. Nevíte, v čem je problém. ..
Zpravidla to v Čechách brzdí provideři i-netového připojení...( i když těch důvodů může být vícero... ). :sad: Jinak doporučuji BitSpirit - viz. přispěvek od "Johny 128".
tereza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tereza »

Tak jsem si našla BitSpirit - verze bsv3.0.0.087.EN, někde jsem to našla a nainstalovala. Ale nevím, jestli hledám spravně. Chci třeba stáhnout nějakou hru, tak napíšu v pravo nahoře název a kliknu na lupu, otevře se mi stránka stejně, jako u BitCometu, ale chtělo to po mě nainstalovat čínskou jazykovou řadu. Tu jsem nainstalovala, stránka se sice zobrazí, ale v těch znacích se nevyznám. Nemám něco špatně nastevený? Nedá se nastavit, aby to hledalo někde na stránce, která bude aspoň v angličtině? Dík
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

pokud chcete opravdu kvalitního klienta tak jedině azureus.
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? bitcomet ma nastavenie minimalnej rychlosti akou ti to ma downloadovat,,, vacsinou to aj funguje, netusim ako to robi (mozno ukazuje falosny speed :oops: )
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

tereza píše:...
S tím nenaděláš nic.... Nějaký máš třeba zde
Recon píše:pokud chcete opravdu kvalitního klienta tak jedině azureus.
Až na tu javu..... :blee:
Joži píše::? bitcomet ma nastavenie minimalnej rychlosti akou ti to ma downloadovat,,, vacsinou to aj funguje, netusim ako to robi (mozno ukazuje falosny speed :oops: )
To umí BitSpirit taky a ještě spoustu věcí navíc... :roll:
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Musí se taky počítat s tím že je to výměnná síť a že se tahá od lidí a ne ze serveru a hodně záleží na tom kolik člověk pustí od sebe, pokud je nastaven hodně malý Upload tak ani ten Download pak není nic moc a pokud je pak ten poměr Download/Upload moc velký tak se stává klient neatraktivní (v Azureusu jde třeba nastavit aby se ignorovaly klienti s malým poměrem Uploadu)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Quakes píše:Musí se taky počítat s tím že je to výměnná síť a že se tahá od lidí a ne ze serveru a hodně záleží na tom kolik člověk pustí od sebe, pokud je nastaven hodně malý Upload tak ani ten Download pak není nic moc a pokud je pak ten poměr Download/Upload moc velký tak se stává klient neatraktivní (v Azureusu jde třeba nastavit aby se ignorovaly klienti s malým poměrem Uploadu)
Něco podobného má i BitSpirit. :oops:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“