BitComed
- johny128
- Začátečník

searchni si tu na fore program BitSpirit , uzivatel shit nan robi aj cestinu, je to velmi dobry soft 
Mrkni http://shitforum.wz.cz/viewforum.php?f=58
Ale problem nemusi byt len v klientovi, moze byt aj v tom torrente..obecne plati, cim novsia vec, tym rychlejsie stahujes
Lebo rychlost zalezi od poctu inych ludi stahujucich tu istu vec - ty stahujes od nich to co uz oni stiahli
Mrkni http://shitforum.wz.cz/viewforum.php?f=58
Ale problem nemusi byt len v klientovi, moze byt aj v tom torrente..obecne plati, cim novsia vec, tym rychlejsie stahujes
- Shit
- Odborník PCT

Re: BitComed
Zpravidla to v Čechách brzdí provideři i-netového připojení...( i když těch důvodů může být vícero... ).tereza píše:..ale stahuje mi velmi pomalu (1 nebo 2 kb/s). Přitom normálně, když stahuju bez použití BitCometu, tak se to stahuje rychle. Nevíte, v čem je problém. ..
- tereza
- Začátečník

-
Tak jsem si našla BitSpirit - verze bsv3.0.0.087.EN, někde jsem to našla a nainstalovala. Ale nevím, jestli hledám spravně. Chci třeba stáhnout nějakou hru, tak napíšu v pravo nahoře název a kliknu na lupu, otevře se mi stránka stejně, jako u BitCometu, ale chtělo to po mě nainstalovat čínskou jazykovou řadu. Tu jsem nainstalovala, stránka se sice zobrazí, ale v těch znacích se nevyznám. Nemám něco špatně nastevený? Nedá se nastavit, aby to hledalo někde na stránce, která bude aspoň v angličtině? Dík
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Shit
- Odborník PCT

S tím nenaděláš nic.... Nějaký máš třeba zdetereza píše:...
Až na tu javu.....Recon píše:pokud chcete opravdu kvalitního klienta tak jedině azureus.
To umí BitSpirit taky a ještě spoustu věcí navíc...Joži píše:bitcomet ma nastavenie minimalnej rychlosti akou ti to ma downloadovat,,, vacsinou to aj funguje, netusim ako to robi (mozno ukazuje falosny speed
)
- Quakes
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Musí se taky počítat s tím že je to výměnná síť a že se tahá od lidí a ne ze serveru a hodně záleží na tom kolik člověk pustí od sebe, pokud je nastaven hodně malý Upload tak ani ten Download pak není nic moc a pokud je pak ten poměr Download/Upload moc velký tak se stává klient neatraktivní (v Azureusu jde třeba nastavit aby se ignorovaly klienti s malým poměrem Uploadu)
- Shit
- Odborník PCT

Něco podobného má i BitSpirit.Quakes píše:Musí se taky počítat s tím že je to výměnná síť a že se tahá od lidí a ne ze serveru a hodně záleží na tom kolik člověk pustí od sebe, pokud je nastaven hodně malý Upload tak ani ten Download pak není nic moc a pokud je pak ten poměr Download/Upload moc velký tak se stává klient neatraktivní (v Azureusu jde třeba nastavit aby se ignorovaly klienti s malým poměrem Uploadu)